• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim cimri mi ?

Peki normalde esiniz nasil eli acikmidir ? eger oyleyse bencede bahane uydurmus !

kıyafet falan alınmasına kızar canım gereksiz bulur halbuki ben alışveriş yapmayı çok severim marketten 150 tl lik alışveriş yapsam ne çok şey aldın diye çıkışır böyle ani çıkışları var ama tatile boşa giden para demesi beni kızdırdı :((((((

sen niye görüşmek istemiyorsun ailesiyle?

çünkü canım enson eşime sakın karın olacak kıza sırrını verme demesi bana sinir krizi geçirtti ve banada hakaret etti halbuki bana ne düğün yaptı ne takı taktı zaten ben tenezül edip istemedim ama o bana görgüsüz dedi daha neler neler anlatsam roman olur ama şimdi aklıma gelmesin deli oluyorum hatırladıkça :(((((

orası tam belli değil canım bu gidecez lafı bana laf sokma çeşidi :) tamam ya sus gidecez oryada gidecz bizimkilerede gidecz :(((

sende eşine deki almadan vermek Allah'a mahsus. sen benim gönlümü yapki bende seninkini yapayım.. yine yok derse
tatil isterimde isterim de... bıktırana kadar, sen pes edecegine o pes etsinn:52:

öncelikle gayet iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın...
sonra bahane uyduruyo eşin...

cimri olsa şuana kadar çoktan anlardınız ..belki tatile gitmeye ayıracak parası olmayabilir,belki izni yoktur..ailesiyle görüşmekte hakkı.. tatile gitmekte sizin hakkınız ne diyeyim Allah hakkınızda hayırlısnı versin..inşallah hem sizin hemde eşinizin istediği olsun..

tatile gidiyorum kızlar ama burnumdan geldi şimdiden :( bu erkekler neden böyle biz bişey isteyince neden sorun olur ki :(((

Sen tatile git, o annesine gitsin

Biraz özlesin karısını, belki düşünmeye fırsat bulur

Bu erkekler çok ruhsuz yaaa

:47::47:

Tatil yerlerini araştır , fazla uzak olmayan ve uygun bütçeli tatil yerleri bulursun illa..

Sonra dersin bak ben buldum bu kampanyayı kaçırmayalım , annenlere gitmekten daha ucuz :D

Back
X