Esim cocuga karsi neden soguk?

Melisa_Nur

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
104
-376
11
30
Aslinda problemim 2 tane. Oncelikle 5 yasinda oglum var kirada yasiyorum. Aslinda oglum annemlerde kaliyor hem cocukluktan alisti hemde kira evimiz annemlerin evine nispette kucuk. O yuzden cocuk kalamiyor gitmiyor o eve. Ben cocugu eve nasil alistira bilirim artik bizimle kalsin. Eve goturuyorum butun gun nasil oyalaya bilirim aksama kadar oynayamam tabi islerim var. Ikincisi esimle yuz goz oldum. Sanki umrunda degil cocuk. Aylardir annemde zaten "hic umrunda degilmi" diyorum. "Bende cocugum icin calisiyorum" diyor. Her kes calisiyor en azindan yarim saat her gun annemlere gidip orda cocugu gore bilirdi. Ozlemiyormu hic buda dert oldu cok kiriliyorum. Acaba uzak kaldi diyemi boyle yoksa kendimi mi kandiriyorum? Cocugu eve nasil alistiracagim ve esimin yaptigi dert oldu

Hatayı en başında yapmışsınız. Siz çocuğu doğurduğunuzda o ev gözünüzün önündeydi zaten. Ev küçük diye evladını annesine bırakanı ilk kez görüyorum. Anneniz baksın diye mi doğurdunuz çocuğunuzu?
alın ve eve getirin olması gereken anne babasıyla yaşaması.

Hayir cocuk dogdugunda biz bu kirada degildik esimin koyde evi var annesi falan orda ama annesi ne bana ne cocuga bakmadi o yuzden annemlerde kaldim bana yardim etti cocuga bakmak icin. Gercekten cok kotu gunler gecirdim kim ister cocugu baska yerde kalsin buyusun? Sartlar oyle getirdi iste. Simdi bu kirayi 5 aydi tuttuk hangi kira olursa olsun zaten gelmiyor cocuk alisti

Çocukla anneniz sizden daha fazla zaman geçiriyo anlaşılan.Aslında önemli olan fazla zaman geçirmek değil,bağ kurmak için kısa da olsa kaliteli vakit geçirmek.Babalar zaten sonradan öğrenir baba olmayı.Uzak kalınca o bağı kuramamış,belli.Önce o çocuğun evde anne baba yanında mutlu olmayı ve sıkılmamayı bilmesi gerek.Sonrasında zaten babayla da sizle de o bağı kurar.

Çocuğun size alışması için onunla ilgilenmeniz vakit geçirmeniz gerek. Orda kalmasına müsade ederek hata yaptığınızı düşünüyorum. Babasıda onu görmeye görmeye bir bağ kuramamış gibi görünüyor.

Yani esimin boyle davranisi kiriyor beni uzuluyorum. Annemin bile gozunden dustu "cocukla ilgilenmiyor" falan diyor. Esime soyleyince de "cocugum icin canimi disariya atip calisiyorum" diyor ama bahane gibi geliyor bana

Esimin aileside boyle babasi yok ama annesi de cocuklarina bakmaz umrunda degil sanki tipleri bu cok uzuluyorum bu halde. Gercekten kira evimiz kucuk yani ben bile daraliyorum cocugu kinayamiyorum bu halde

Ev olarak annenizin evini benimsemiş orda kala kala . Bi süre ev işlerini erteleyip çocuğunuzla ilgilenin eve size alışana kadar annenize götürmeyin . Eve alışınca babasına da alışır . Hatayı en başında siz yapmışsınız ben eşinizde bi suç görmüyorum

Yani esimin boyle davranisi kiriyor beni uzuluyorum. Annemin bile gozunden dustu "cocukla ilgilenmiyor" falan diyor. Esime soyleyince de "cocugum icin canimi disariya atip calisiyorum" diyor ama bahane gibi geliyor bana
Eşinize şuan takılmayın bence.Önce o çocuğun sizle yaşamayı öğrenmesi gerek.Aynı evin içinde hâlâ soğuk olursa o zaman düşünürsünüz onu.Bence şuan en büyük sorun çocuğun sizle yaşamayı bilmesi.

Suc bende degil zaten esimin yuzunden annemlerde kalio alisti cunki yurtdisina gitti is icin baska sehire gitti dogru duzgun cocugun yaninda olmadi. Anneside bize bakmadi benle cocukla ilgilenmedi mecburen annemlerde kaldim

Esimin aileside boyle babasi yok ama annesi de cocuklarina bakmaz umrunda degil sanki tipleri bu cok uzuluyorum bu halde. Gercekten kira evimiz kucuk yani ben bile daraliyorum cocugu kinayamiyorum bu halde
Farkında mısınız, siz de bakmıyorsunuz çocuğunuza!
Hem de 5 yıldır!...
Bahane ise daha da saçma "ev küçükmüş" de bilmem ne....
Sizi asla haklı bulmadım, bulamam da...
Babayı geçtim, siz önce iyi bir anne nasıl olunur onu araştırın.

Suc bende degil zaten esimin yuzunden annemlerde kalio alisti cunki yurtdisina gitti is icin baska sehire gitti dogru duzgun cocugun yaninda olmadi. Anneside bize bakmadi benle cocukla ilgilenmedi mecburen annemlerde kaldim
Annesinin size bakma zorunluluğu yok ki ? Eşiniz yurt dışına gitse de kendi evinizde kalabilirdiniz . Niye size ve çocuğunuza hep başkası-aileniz baktı onu anlamadım . Kendi evinizde çocuğunuzla yaşayamıyor musunuz ?

Evet oyle ama soyledigim gibi ev kucuk diye gelmiyor. Yani ben benligimle o evde kalamiyorum daraltiyor ev insani. Ortada kaldim. Tum gun ne yapsam cocukla evde ki cocuk ozlemesin daralmasin

Bizim evimiz yok ki hep kiralarda surunuyoruz kac yildir

Hep eşinizi suçluyorsunuz. Size birileri bakmadı diye hayıflanıp gönül koyuyorsunuz.
Koca kadınsın, doğurmayı biliyorsun ya, bakmayı niye bilmiyorsun! Birileri senin çocuğuna baksın diye bekliyorsun... Pes diyorum.
Zavallı oğlunuz.

Siz yasadigimi biliyormusunuz da boyle konusuyorsunuz? Ben zaten her gun annemin evindeyim cocugumu bir gun bile yalniz birakmiyorum ben. Tam 5 aydir sirf cocuk eve gitmiyor diye her gun annemlere gidip geliyorum. Hayatimi anlamadan bilmeden konusmayin

Ne diyorsun ya sen iyi okudunmu yazdigimi? Benim sucum ne? Her gun oglumun yanindayim zaten atmadimki ben oglumu

Bizim evimiz yok ki hep kiralarda surunuyoruz kac yildir
Yav tamam kira da olsa ev sizin eviniz . Benim de evim kira ama benim evim yani . Evim de küçük . İnsanın evi 1+1 de olsa yuva sıcaklığı o evi saray yapar . Siz annenizde kala kala aile olmak ne demek unutmuşsunuz babanın ne suçu var

Neden çocuk yaptın o zaman kıstasın ev büyüklüğü ve kira ise?
Bakin ben cocuk yaparken sartlar baskaydi. Kayinvalidem cocuk diye diye kafami utuledi bende boyle isteyen bakar diye dusundum. Hamile kaldigimdan digurana kadar o kayinvalide bir kere bile aramadi nasil gelinim kirada kaliyordum annem yanima gelip yardim ediyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…