- 19 Eylül 2020
- 104
- -376
- 11
- 30
- Konu Sahibi Melisa_Nur
-
Insallah yasadigimi yasarsinizYaa haliniz içler acısı . E gitmeyin canım ananesine anne der olur biter bu iş yorulmaya ne hacet her gün onca yolu .
Ben degil siz dikkat edin kiminse ne yasadigi bilmeden konusmak kolayÜslubunuza dikkat edin. Önce doğurduğunuz çocuğa sahip çıkın da sonra gelip bize laf yetiştirin.
Aslinda problemim 2 tane. Oncelikle 5 yasinda oglum var kirada yasiyorum. Aslinda oglum annemlerde kaliyor hem cocukluktan alisti hemde kira evimiz annemlerin evine nispette kucuk. O yuzden cocuk kalamiyor gitmiyor o eve. Ben cocugu eve nasil alistira bilirim artik bizimle kalsin. Eve goturuyorum butun gun nasil oyalaya bilirim aksama kadar oynayamam tabi islerim var. Ikincisi esimle yuz goz oldum. Sanki umrunda degil cocuk. Aylardir annemde zaten "hic umrunda degilmi" diyorum. "Bende cocugum icin calisiyorum" diyor. Her kes calisiyor en azindan yarim saat her gun annemlere gidip orda cocugu gore bilirdi. Ozlemiyormu hic buda dert oldu cok kiriliyorum. Acaba uzak kaldi diyemi boyle yoksa kendimi mi kandiriyorum? Cocugu eve nasil alistiracagim ve esimin yaptigi
Sorun sizde siz hiç ozlemiyor musunuz
Siz hastamisiniz ben turk degilim yazilarimda bazi seylee yalnis yazila bilir benim kelimelerime degil dustugum probleme bakinCocugunuza cocugu degil cocugum diye hitap ederek ise balsayin.
2.kocayi bulmus cocugu ananiza sepetlemissiniz. Elin adamina cocuguma uzak diyorsunuz. Once kendine bi don bak.
Sen gerçek olamazsın çocuğuna çok üzüldüm senin gibi bi annesi olduğu için hiç mi bağ oluşmadı hamileyken doğurduğunda bu kadar mısın yani . Kusura bakmada Senin gibi anne düşman başına .Bakin ben cocuk yaparken sartlar baskaydi. Kayinvalidem cocuk diye diye kafami utuledi bende boyle isteyen bakar diye dusundum. Hamile kaldigimdan digurana kadar o kayinvalide bir kere bile aramadi nasil gelinim kirada kaliyordum annem yanima gelip yardim ediyordu
Karakteriniz ortada ve net...Insallah yasadigimi yasarsiniz baksa bisey demiyorum
Allah korusun sizin gibi anne evlerden Irak .Insallah yasadigimi yasarsiniz
ayir oyle degil ben eve gidelim degince hayir o ev cok kucuk diyor bana. 5 yasinda anliyor tabiki emzikli degilKüçücük çocuk evin küçüklüğünden ne anlar, nasıl daralır anlayamadım. Çocuk dediğin 1 odanın bile bir köşesinde yaşayıp gider. Onun büyük eve değil aile sıcaklığına ihtiyacı var. Onu da annaanesinde bulmuş belli ki. Eve gelmek istememe sebebi budur. Evin küçüklüğü sizin kendi vicdanınızı rahatlatma bahaneniz kusura bakmayın.
Dustugun durum da sikinti yok. Sorun cocugun dustugu durum. Yazik ne ana sahip cikmis ne baba. Uvey babadan medet umacak.Siz hastamisiniz ben turk degilim yazilarimda bazi seylee yalnis yazila bilir benim kelimelerime degil dustugum probleme bakin
"Deli" ifadenizi size iade ediyorum.Yeminle delisiniz siz. Ben turk degilim bazi seyleri yalnis yaza bilirim
Tesekkur ederim yorumunuz icin dogru soyluyorsunuzBakın o yaştaki bir çocuk kendi konforuna bu kadar net kafa yormaz,yoramaz.Sadece size öyle diyordur.Yani asıl sorun evin küçük olması,ruhu sıkması değil,sizle yeteri kadar güçlü bağ kuramaması.Ben çocukluğumdan biliyorum.Annem beni babanneme bırakmak isterdi,ayrılmamamak için bu evin penceresi yamuk derdim.Asıl sorun pencerenin yamuk olması değil,annemle gitmek istiyor oluşum.Sizin çocuğunuz da böyle.Annenize çok alışmış.Sadece eve tıkılmayın,çocuğunuzu yağmur da yağsa 2 saat mutlaka dışarda parkta,gezerek nasıl isterseniz öyle gezdirin, gezin.İcerde yapicak şeyler kısıtlı,ama yine de o yaş grubu için anne çocuk etkinlikleri diyip Google da arama ederim yorumunu çok seçenek çıkar karşınıza...
Kesin yaşanmıştırH
ayir oyle degil ben eve gidelim degince hayir o ev cok kucuk diyor bana. 5 yasinda anliyor tabiki emzikli degil
Siz anne ne demek anliyormusunuz bana ogretiyorsunuzAllah korusun sizin gibi anne evlerden Irak .
Şaka mısınız siz ya ?H
ayir oyle degil ben eve gidelim degince hayir o ev cok kucuk diyor bana. 5 yasinda anliyor tabiki emzikli degil
Ben anneme birakmadim kitmi akliniz ya anlamadan hemen agziniza geleni dokuyorsunuzKarakteriniz ortada ve net...
Ben Allah ömür verdikçe evlatlarını bırakmam...
Farkımız bu...
Senin yaşadıkların benim başıma gelse, farklı olarak, karakterimdeki bu annelik duygusu ile senin yaptığını yapıp, çocuklarımı bahanelerin ardına saklanıp anneme bırakmam!!
Niye sakami geldi sizeŞaka mısınız siz ya ?
İşte cevaplama gereken tam da bu!Benim sucum ne?
Benim de bir oğlum var ve çok şükür onu verene. Sizin gibi kimseye güvenerek yapmadım ne anneme ne kaynanama bakımını itelemedim . Yazık . Anne ne demek asıl siz bilmiyorsunuz bilseydiniz oğlunuzu bırakmazdınızSiz anne ne demek anliyormusunuz bana ogretiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?