Esim cocuga karsi neden soguk?

Cocugunuza cocugu degil cocugum diye hitap ederek ise balsayin.

2.kocayi bulmus cocugu ananiza sepetlemissiniz. Elin adamina cocuguma uzak diyorsunuz. Once kendine bi don bak.
Siz hastamisiniz ben turk degilim yazilarimda bazi seylee yalnis yazila bilir benim kelimelerime degil dustugum probleme bakin

Sen gerçek olamazsın çocuğuna çok üzüldüm senin gibi bi annesi olduğu için hiç mi bağ oluşmadı hamileyken doğurduğunda bu kadar mısın yani . Kusura bakmada Senin gibi anne düşman başına .

Insallah yasadigimi yasarsiniz baksa bisey demiyorum
Karakteriniz ortada ve net...

Ben Allah ömür verdikçe evlatlarını bırakmam...

Farkımız bu...

Senin yaşadıkların benim başıma gelse, farklı olarak, karakterimdeki bu annelik duygusu ile senin yaptığını yapıp, çocuklarımı bahanelerin ardına saklanıp anneme bırakmam!!

H
ayir oyle degil ben eve gidelim degince hayir o ev cok kucuk diyor bana. 5 yasinda anliyor tabiki emzikli degil

Tesekkur ederim yorumunuz icin dogru soyluyorsunuz

Ben anneme birakmadim kitmi akliniz ya anlamadan hemen agziniza geleni dokuyorsunuz

Siz anne ne demek anliyormusunuz bana ogretiyorsunuz
Benim de bir oğlum var ve çok şükür onu verene. Sizin gibi kimseye güvenerek yapmadım ne anneme ne kaynanama bakımını itelemedim . Yazık . Anne ne demek asıl siz bilmiyorsunuz bilseydiniz oğlunuzu bırakmazdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…