Esim cocuga karsi neden soguk?

Kaynana baksın diye yaptın yani?
Kaynana olmadı anaya postaladın. Eş, kaynana, ana senden gayrı herkes bakmalı yani çocuğa?
Arkadaşım sen şaka mı yapıyorsun?

5 yaşındaki çocuğunuzun aklıyla hareket edecek kadar mı iradenizi kaybettiniz?

O dese "banane, ben parkta/çöpte yatacam" parkta/çöpte mi yatıracaksın?

Kendinizi aklamaya çalışıp uydurduğunuz bahaneleriniz tüm bunlar...

Farkına varın... Kabul edin...
Bu durum, sizin de işinize geldiği için böyle devam ediyorsunuz.

Vicdanınızı rahatlatmak için de "ev küçük, çocuk kendi gelmiyor, kocam ilgisiz, uzakta çalıştı, kv bakmadı,..." gibi bahaneleri sıralıyorsunuz.

Bir kadının eşi vefat ediyor, tek başına bakıp, büyütüyor...

Allah gecinden versin, annenize birşey olsa kim bakacak o çocuğa?

Peki annemde kalmamin sucu ne sorun bakalim. Esim onceden aile olup bize baksaydi ne ben ne cocuk baska yere alismazdik

Hayir bahane degil bahane olsa ben evimde yatarim zaten cocuk annemde deyip rahatima bakarim ama her gun oluyorum yollarda annemlere gelip gitmekten

Evet oyle ama soyledigim gibi ev kucuk diye gelmiyor. Yani ben benligimle o evde kalamiyorum daraltiyor ev insani. Ortada kaldim. Tum gun ne yapsam cocukla evde ki cocuk ozlemesin daralmasin
Bakın o yaştaki bir çocuk kendi konforuna bu kadar net kafa yormaz,yoramaz.Sadece size öyle diyordur.Yani asıl sorun evin küçük olması,ruhu sıkması değil,sizle yeteri kadar güçlü bağ kuramaması.Ben çocukluğumdan biliyorum.Annem beni babanneme bırakmak isterdi,ayrılmamamak için bu evin penceresi yamuk derdim.Asıl sorun pencerenin yamuk olması değil,annemle gitmek istiyor oluşum.Sizin çocuğunuz da böyle.Annenize çok alışmış.Sadece eve tıkılmayın,çocuğunuzu yağmur da yağsa 2 saat mutlaka dışarda parkta,gezerek nasıl isterseniz öyle gezdirin, gezin.İcerde yapicak şeyler kısıtlı,ama yine de o yaş grubu için anne çocuk etkinlikleri diyip Google da arama yapın çok seçenek çıkar karşınıza...

Ev rutubetli falan mıydı neden çocuğunuz yanınızda kendi evinizde değildi hep mi orada büyüdü annenizi annesi olarak mı biliyor ?
Çocuğum yok ama aklım almadı nasıl evladınızdan uzak yaşayabildiğinizi ikiz çocuğum olsa birini bile vermem anneme sen bak birine diye tek başıma bakarım ikisine de ben anlayamadım lohuslık psikolojisinden çıkamadınız ve durum böyle mi oldu çok farklı hikayeler varda bununla ilgili . Çok garip geldi ev küçük olduğu için demeniz bahane sanki .

Son düzenleme:
Küçücük çocuk evin küçüklüğünden ne anlar, nasıl daralır anlayamadım. Çocuk dediğin 1 odanın bile bir köşesinde yaşayıp gider. Onun büyük eve değil aile sıcaklığına ihtiyacı var. Onu da annaanesinde bulmuş belli ki. Eve gelmek istememe sebebi budur. Evin küçüklüğü sizin kendi vicdanınızı rahatlatma bahaneniz kusura bakmayın.

Hayir bahane degil bahane olsa ben evimde yatarim zaten cocuk annemde deyip rahatima bakarim ama her gun oluyorum yollarda annemlere gelip gitmekten
Yaa haliniz içler acısı . E gitmeyin canım ananesine anne der olur biter bu iş yorulmaya ne hacet her gün onca yolu .

Peki annemde kalmamin sucu ne sorun bakalim. Esim onceden aile olup bize baksaydi ne ben ne cocuk baska yere alismazdik
Çocuğum bile diyemiyorsun... "çocuk"!!!.....
Başka sözüm yok.

Başkalarını suçlamayı bırak da düşün, ben nerede yanlış yaptım diye...

Kaynana baksın diye yaptın yani?
Kaynana olmadı anaya postaladın. Eş, kaynana, ana senden gayrı herkes bakmalı yani çocuğa?
Arkadaşım sen şaka mı yapıyorsun?
dikkat edin soylediklerinize artik yeter bu ne ya ben soru sordum agziniza geleni soyleyin demedim. Kaynana zaten yok gibi o bakmadiysa annem beni disarimi atacakti. Es bakmiyor onlar bakmiyor disaridami kalacaktim delimisiniz siz

dikkat edin soylediklerinize artik yeter bu ne ya ben soru sordum agziniza geleni soyleyin demedim. Kaynana zaten yok gibi o bakmadiysa annem beni disarimi atacakti. Es bakmiyor onlar bakmiyor disaridami kalacaktim delimisiniz siz

Üslubunuza dikkat edin. Önce doğurduğunuz çocuğa sahip çıkın da sonra gelip bize laf yetiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…