- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.282
- 298
- Konu Sahibi Melisa_Nur
-
Bakin ben cocuk yaparken sartlar baskaydi. Kayinvalidem cocuk diye diye kafami utuledi bende boyle isteyen bakar diye dusundum. Hamile kaldigimdan digurana kadar o kayinvalide bir kere bile aramadi nasil gelinim kirada kaliyordum annem yanima gelip yardim ediyordu
Aynı şeyi yazacaktım sen benden çok yaşa miyavvKaynana baksın diye yaptın yani?
Kaynana olmadı anaya postaladın. Eş, kaynana, ana senden gayrı herkes bakmalı yani çocuğa?
Arkadaşım sen şaka mı yapıyorsun?
5 yaşındaki çocuğunuzun aklıyla hareket edecek kadar mı iradenizi kaybettiniz?Siz yasadigimi biliyormusunuz da boyle konusuyorsunuz? Ben zaten her gun annemin evindeyim cocugumu bir gun bile yalniz birakmiyorum ben. Tam 5 aydir sirf cocuk eve gitmiyor diye her gun annemlere gidip geliyorum. Hayatimi anlamadan bilmeden konusmayin
Peki annemde kalmamin sucu ne sorun bakalim. Esim onceden aile olup bize baksaydi ne ben ne cocuk baska yere alismazdikYav tamam kira da olsa ev sizin eviniz . Benim de evim kira ama benim evim yani . Evim de küçük . İnsanın evi 1+1 de olsa yuva sıcaklığı o evi saray yapar . Siz annenizde kala kala aile olmak ne demek unutmuşsunuz babanın ne suçu var
Sana ayna tutuyorum...Ne diyorsun ya sen iyi okudunmu yazdigimi? Benim sucum ne? Her gun oglumun yanindayim zaten atmadimki ben oglumu
Hayir bahane degil bahane olsa ben evimde yatarim zaten cocuk annemde deyip rahatima bakarim ama her gun oluyorum yollarda annemlere gelip gitmekten5 yaşındaki çocuğunuzun aklıyla hareket edecek kadar mı iradenizi kaybettiniz?
O dese "banane, ben parkta/çöpte yatacam" parkta/çöpte mi yatıracaksın?
Kendinizi aklamaya çalışıp uydurduğunuz bahaneleriniz tüm bunlar...
Farkına varın... Kabul edin...
Bu durum, sizin de işinize geldiği için böyle devam ediyorsunuz.
Vicdanınızı rahatlatmak için de "ev küçük, çocuk kendi gelmiyor, kocam ilgisiz, uzakta çalıştı, kv bakmadı,..." gibi bahaneleri sıralıyorsunuz.
Bir kadının eşi vefat ediyor, tek başına bakıp, büyütüyor...
Allah gecinden versin, annenize birşey olsa kim bakacak o çocuğa?
Bakın o yaştaki bir çocuk kendi konforuna bu kadar net kafa yormaz,yoramaz.Sadece size öyle diyordur.Yani asıl sorun evin küçük olması,ruhu sıkması değil,sizle yeteri kadar güçlü bağ kuramaması.Ben çocukluğumdan biliyorum.Annem beni babanneme bırakmak isterdi,ayrılmamamak için bu evin penceresi yamuk derdim.Asıl sorun pencerenin yamuk olması değil,annemle gitmek istiyor oluşum.Sizin çocuğunuz da böyle.Annenize çok alışmış.Sadece eve tıkılmayın,çocuğunuzu yağmur da yağsa 2 saat mutlaka dışarda parkta,gezerek nasıl isterseniz öyle gezdirin, gezin.İcerde yapicak şeyler kısıtlı,ama yine de o yaş grubu için anne çocuk etkinlikleri diyip Google da arama yapın çok seçenek çıkar karşınıza...Evet oyle ama soyledigim gibi ev kucuk diye gelmiyor. Yani ben benligimle o evde kalamiyorum daraltiyor ev insani. Ortada kaldim. Tum gun ne yapsam cocukla evde ki cocuk ozlemesin daralmasin
Suçlu tamamen sizsiniz .Peki annemde kalmamin sucu ne sorun bakalim. Esim onceden aile olup bize baksaydi ne ben ne cocuk baska yere alismazdik
Insallah yasadigimi yasarsiniz baksa bisey demiyorumSana ayna tutuyorum...
Nasıl bir annesin (!) gör diye...
Oylemi esim bize bakmadi baska yerlerde kendi keyfiyle gezdi tozdu es aile nerede umrunda olmadi ama suclu benim oylemi guzelmisSuçlu tamamen sizsiniz .
Yaa haliniz içler acısı . E gitmeyin canım ananesine anne der olur biter bu iş yorulmaya ne hacet her gün onca yolu .Hayir bahane degil bahane olsa ben evimde yatarim zaten cocuk annemde deyip rahatima bakarim ama her gun oluyorum yollarda annemlere gelip gitmekten
Çocuğum bile diyemiyorsun... "çocuk"!!!.....Peki annemde kalmamin sucu ne sorun bakalim. Esim onceden aile olup bize baksaydi ne ben ne cocuk baska yere alismazdik
dikkat edin soylediklerinize artik yeter bu ne ya ben soru sordum agziniza geleni soyleyin demedim. Kaynana zaten yok gibi o bakmadiysa annem beni disarimi atacakti. Es bakmiyor onlar bakmiyor disaridami kalacaktim delimisiniz sizKaynana baksın diye yaptın yani?
Kaynana olmadı anaya postaladın. Eş, kaynana, ana senden gayrı herkes bakmalı yani çocuğa?
Arkadaşım sen şaka mı yapıyorsun?
Bahane.... Bahane...Hayir bahane degil bahane olsa ben evimde yatarim zaten cocuk annemde deyip rahatima bakarim ama her gun oluyorum yollarda annemlere gelip gitmekten
Yeminle delisiniz siz. Ben turk degilim bazi seyleri yalnis yaza bilirimÇocuğum bile diyemiyorsun... "çocuk"!!!.....
Başka sözüm yok.
Başkalarını suçlamayı bırak da düşün, ben nerede yanlış yaptım diye...
Insallah yasadigimi yasarsinizBahane.... Bahane...
Bunlar vicdanını rahatlatmak için ürettiği, ve üreteceği bahaneler...
dikkat edin soylediklerinize artik yeter bu ne ya ben soru sordum agziniza geleni soyleyin demedim. Kaynana zaten yok gibi o bakmadiysa annem beni disarimi atacakti. Es bakmiyor onlar bakmiyor disaridami kalacaktim delimisiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?