Canim şikayetçi olmaz olur muyum. Ben sadece yapabilir miyim nasıl olur diye kararsız kalmıştım
ama tüm yazdıklarınızda şöyle bişey var
Ya ama her anımda kötü diyemem
Eşimin iyi yanı yok diyemem
Şöyle böyle gibi bunca şeyi yaşamış biri olarak içinde bulunduğunuz durumların hala iyi yönlerini görebiliyor olmanız bu durumu kanıksamış olduğunuzu gösterir.
üstelik ebeveynsiz, bir yanı buruk, yaralı, sevgiye ilgiye herkesten daha fazla ihtiyaç duyan, hassas biri olmanıza rağmen eşinin en küçük bir hareketi bir lafı bile onun ne kadar insafsız sevgisiz biri olduğunun kanıtı
Ne kadar sinirlendirsenizde sevdiği insana böyle davranamaz kimse, hele bu durumuzu bilirken
Bende sevdiğim bir insanla tartışıyorum yeri geliyo küsüyorum ama ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim
Onu gerçekten yaralayacak gerçekten üzecek şeylerden kaçınırım, bildiğim durumlarını kullanmam
Yani eşinizin gerçekten içide kötü yani burada bi laf varya özünde iyi diye
Bu özünde de gerçekten kötü bir insan
Senin bu durumunu kullanıyor, kimsesizliğini mecburiyet hissiyatını..
Onun için onun mutlu olduğu yada sinirli olmadığı yada onun canının istediği zamanlardaki güzel anılarınızı düşünüp durumu iyileştirmeyin
Sizi en sinirli olduğu en mutsuz olduğu bir anda bile mutlu edebilmiş mi, kırmaktan incitmekten çekinmiş mi birde onu düşünün
Çünkü gerçek sevgi öz iyilik budur.
Zaten ne zaman içinde bulunduğumuz onur kırıcı üzücü bir olayı, o yapanlar değil de biz hafifletip iyileştirmeye çalıştıysak orda kaybettik, devamı geldiği gibi hep arttı ve yepyeni, affettiğimizin bi tık daha üzerinde başka kötü olaya daha maruz kalmadık mı?