Eşim çocuğum gelecek boşanmak kafa karışıklığı

Bende öyle düşünüyorum canım dönersem yanımda olmazlar sanki biz sana gitme dedik diye

erkek pasif dugu icin gucunu liderligini o kadin uzerinden ispatlamaya calisiyor . aslinda tamamiyle pasif gucsuz . sen nie bukadar cabuk evlendin be tatlim ya ne guzel okuomussun adami nerden buldun bolesini cok mu aradin

Kayinvalidem okuduğum okulda çalışıyordu. Ne biliyim canım cahillik işte sevdi ilgilendi kandım bende

Çok üzülüyorum kadınlar o masum yavrular offf Allahım yardım et.. karakola git canım sen. Şikayette bulun. Kadın sığınma evine yerleş bosan o iğrenç yaratıktan.. bu süreçte iş ara sığınma içindeyken kendine bebeğine bunu yapma orda dahada kalarak. Kimse değişmez . Bunu da unutma.

Aynen öyle canım değişmez bencede

3.5 senem heba oldu. Hep mutsuzdum hep dayak yedim hiç iyi günüm olmadı diyemem ama dayak hepsini alıp götürdü

Dayak hepsini alır götürür zaten. önünde koskoca 50-60 seneni heba etmene deger mi 3 buçuk yıl. Üstelik simdi can yoldaşın olarak da bi bebeğin var. sana her zaman destek her zaman yaşama sevinci verir o.

Bak arkadaşlar birsürü sey yazmış. özellikle memurlukla ilgili olanı araştır derim ben. memuriyette üstelik pek cok ek yardım oluyor çocuklu memurlar için. belki de çalıştığın yerin kreşi bile olabilir çocuğu oraya bırakabilirsin. her zaman bir çözüm vardır yani.

Sen simdi sana en yakın yurda gidip sor haklarını yapabileceklerini. ya da kadın hakları dernekleri var mor çatı gibi, onlara yaz internetten. ama en doğru olan 2sini birden yapman.

Bak canım büyük ihtimalle suan icinde bulunduğun durum nedeniyle farkında değilsin, ama bu adamdan kurtuldugunda ve bir işe girdiğinde gercekten yaşamanın ne olduğunu anlayacaksın.

Istemez misin kazandığın parayı evladina ve kendine harcamayı. diledigin gibi alisveris yapmayı kuafore gitmeyi evladınla agız tadiyla gezmeyi.. biraz buyuyunce birlikte etkinlikler yapmayı.. ve bu sürecte seni dövecek asagilayacak kimse olmayacak. belki de karşına seni sevecek gerçekten deger verecek birisi çıkıp onunla mutlu bir evlilik yapicaksn.

Senin durumunda bosanmak bir son degil asla, yeni bir başlangıç.

Lütfen hadi bugün yurda git ve sor hakladn neymis, memuriyet icin neler yapılırms..

Şurada gördüğüm pek cok boşanma konularında seninki imkanları en iyi olanlarindan bir tanesi emin ol. umutsuz olma asla. sen bir canlıyı dünyaya getirdin, kendi kanınla besledin onu, boşanma seni zorlayacak bir sey değil, hele ki böyle bir adamdan bosanmak seni asla zorlamaz.

Kayinvalidem okuduğum okulda çalışıyordu. Ne biliyim canım cahillik işte sevdi ilgilendi kandım bende
sende tabi sevgiye muhtac kandin cok haklidin canim ya ne diyim . ilk bosanan sen olmucaksin allah daha iyolerini karsilastirsin . ama artik sen bi annesiniz herseyden herkesden once sadece bundan sonraki hayatin o . onun icin bu saatten sonra bisiler yapicaksin tatlim . namazini kil maneviyati yasa rabbime dua et bol bol secdede .gor hayatininda dugumler nasil cozulecek . tek ondan medet umariz

Yok canım şimdi yemedim içmedim gelmedim alışveriş yapmadım diyemem ama dediğim gibi dayak hepsini sıfırladı. Yurt müdürüm beni bekle dedi canım o yüzden bişey yapmıyorum suan

Öyle tabi ki canım. İnşallah

Yok canım şimdi yemedim içmedim gelmedim alışveriş yapmadım diyemem ama dediğim gibi dayak hepsini sıfırladı. Yurt müdürüm beni bekle dedi canım o yüzden bişey yapmıyorum suan

Elbette yemeyip icmeyip gezmeyip yasayamaz hic kimse, ama bunlari bir korku duymadan yasamak var bir de. kendi paran kendi huzurun.. biraz fazla alisveris yapsan bu adam yine döver seni.. korkusuz yasayamazsn tatlım.

Yurt müdürünü bekle. o da sana haklarını anlatsın. yumusama asla bu adama karşı . simdi herkes duydu nasıl olsa deyip daha da arsızlasır, düzelme bekleme.

Yok canım istemiyorum artık yıldım yani

ben bilmiyorum bu konuyu,yurttan çıktıktan sonra da müdürler falan ilgileniyorlar mı böyle?
resmi olarak var mı hakları yoksa sizi sevdikleri için mi ilgileniyorlar? nasıl kişiler peki müdür ve yardımcısı?
soruyorum çünkü artık insanlara güvenmiyorum.. dayak yemiş kadına,sen de biraz sussaydın diyen,bir daha dene diyen o kadar çok taşkafa var ki...

Herkesle ilgileniyorlar canım ellerinden geldiği kadarıyla. Oturup konuşulacak bakalım

Ne iyi olur valla hiç güleceğim yoktu :)
eğer affedersen kızın büyüdüğünde hem fiziksel, hem sözel şiddete maruz kalacak. babanın yaşattıklarını unutma. az veya çok kızın da yaşayacak.
kocan değişmez. seni eğitiyor ya, kızını da böyle eğitecek.

Seviyorum diyor hissediyorum da ama seven insan böyle yapar mı. Rahatsız olduğum bişeyi yapma diyorum şunu şöyle yapma deyince ben kocalık yapıyormuşum. Beni eğitmek için beni dövüyormuş
seni eğitmek için mi dovuyormus seviyor ve siz sevgisini hissediyorsunuz öyle mi bence kafaniza aldığınız darbelerden sağlıklı dusunemiyosunuz suan

Şöyle konuları okuyunca hep fake olsun diye dua ediyorum...

Yalnız değilsin sen. Evladın var. Git kendine evladınla güzel bir yaşam kurmaya çalış. Kimsenin kum torbası olma.
Gercektende ayni dusuncelerdeyim
Ama Türkiye gibi biyerde nasil bi hayat kurabilir kucucuk bebegiyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…