- 28 Ocak 2009
- 34.581
- 58.378
- 1.123
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Yurtta kalmışsın yurtta kalanların memur olma hakkı var,bunu araştır istersen devlet memur yapıyor seni.Boşanma anında çocuğunu kimse kalamaz yaşı küçük çocuklar anneye verilir.Yok canım. Çocuk gelişimi mezunuyum lise
dayak yemekten kurtulup pişman olanını görmedim hiç.Canim açıkçası ilk düşüncem acaba pişman olur muyum ikincisi de şimdi herkes duydu acaba düzelir mi
Gelecek ama utanmayacak. Bir hafta bilemedin 10 gün sonra yine aynı şeyleri yaşayacaksın.Evet canım öyle düşünüyorum ama yemin ederim geleceğinden bile emin değilim. Amin inşallah
konu sahibi tam olarak ne düşündüğünü ne hissettiğini anlatır mısın?
hepimizi tek tek alıntılayıp bir kelime yazmana gerek yok.topluca ne yapmak istediğini yazsan daha çok yardımcı oluruz.
korkuyor musun bu adamdan,maddi gücün mü yok,çocuğunla mı tehdit ediyor seni ??
babanı düşün,o akıllandı mı? ilk 7 yaşında görmüşsün pişmanım demiş birleşmişler,seni bile kabul etmemiş,dövmüş,sonra bi daha 11 yaşındayken bu sefer annenin canına mal olmuş..kimse akıllanmaz.. unutma bunu...Evet canım öyle düşünüyorum ama yemin ederim geleceğinden bile emin değilim. Amin inşallah
16 aylık cocuğu kimse elinden alamaz.Canim yukarıda da yazdım. Acaba diyorum şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi. Bosanınca pişman olur muyum. Çocuğumu elimden alırlar mı. İş imkanı sağlayabilirler mi bunları düşünüyorum.
konu sahibi eli çarptı diyor.bebeğe de mi vurmuş!
yok üsteki yazdıklarımı tamamen yok sayıyorum.
git konu sahibi,boşan,kadın sığınma evleri var lütfen.
yurttan kim gelecek anlamadım o kısmı?? dayınız teyzeniz var sizin. dayı sonuna kadar destek anladığım kadarıyla.boşan demiş size..peki yenge var mı,dayının evi nasıl,rahat mısın? sığınma evi yerine orda kalıp işini gücünü ayarlasan sonra kendi evine çıkarsın??
onun ailesini falan karıştırma benden sana tavsiye,abla tavsiyesi.onuj ailesi geldiğinde diyecek,ecrin de susmayı bilmiyor,hep şikayet hep dır dır ,saygılı değil o yüzden suçun büyüğü onda diyecekler.,kocası da pişman bir daha olmaz ,dyecekler,sizinkiler de 1 kez daha deneyin diye eve gönderecek büyük ihtimal.
dik dur sağlam dur,çocuğun için yapmalısın bunu..
bence kadin siginma evine git devlet artik cok ozellestrdi is imkanida sunuyor.kimsede yerini bulamaz evladinla guzel bi hayat kur kiyamam kimbilir yavrun neler yasiyor icindr. kadin cinayetleride bole eslere firsat verip eve dönmekle oluyor zaten . bende ayni anne baba hatta kmsem yok teyze dayi falan hic bisi yok . ama ben ole seylere hic maal vermedim ezdirmedim kendimi . kafam dikti hep . cunku dayak basladimi asla son bulmaz . guclu bi kadin herseyin ustesinden gelir allah yardimciniz olsun: (İyi akşamlar arkadaşlar. Derdim o kadar büyük ki. Düşün düşün kafayı yiyecek duruma geldim artık bi akıl verin. Çok uzun bi mesele kısa kesicem. Sorarsanız söylerim. Ben annesiz babasız büyüdüm. Annem vefat etti babayla görüşmedim. Yurtta kaldım 7 sene. Sonra lise bitti evlendim. 17 aylık bi kızım var. 3.5 senelik evliyim. 3.5 senedir dayak yiyorum. Kimseye haber vermemistim. 1 kere teyzeme gittim sadece onun haberi vardi aksamina geri geldim yine dayak yedim. En son olayda dayımlara haber verdim yurda haber verdim. Eşim olacak insan ben gitmem nasıl gittiyse öyle gelsin diyor. Karar veremiyorum o gelse bile gitsem mi gitmesem ne halt yicem. Kafayı yicem. Böyle dövüp de sonra geri dönen sonra iyi olan oldu mu. Anne yok baba yok ne yapicam. Bu zamana kadar kimseye haber vermedim. Şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi acaba. Afedersiniz iki ucu b.klu değnek yani.
Yurttakilerin haberi oldumu dayaktan o adam sen ikna olmazsan zor yirtar pacayi sen seviyosun anladigim kadariyla bu adami sanki kaldigin yerden devam edecek gibisin... simdi o yusuf yusuf dur gelmez bak gorCanim yurt müdürüm bekle hiç bişey yapma dedi o yüzden bekliyorum şimdilik
dayak yemekten kurtulup pişman olanını görmedim hiç.
bu adam düzelmez,asla ve kat'a... zaten bu tür adamlar kendilerinde suç bulmaz ki,tedavi olsun düzelsin...
çocuğun gelsin aklına,o masumun yediği tokatlar gelsin aklına lütfen yapma..
Benim kucağımda çocuğum var göre göre bana tokat attı yarısı kızıma geldi. Tokat atsa ben onu ne yaparım acaba. Yani kucağında çocuk var falan demiyor. Ben çocuğu uyutmaya gidiyorum daha arkamdan geliyor vurmak içinkonu sahibi eli çarptı diyor.
Bulmuyor malesef canımbence kadin siginma evine git devlet artik cok ozellestrdi is imkanida sunuyor.kimsede yerini bulamaz evladinla guzel bi hayat kur kiyamam kimbilir yavrun neler yasiyor icindr. kadin cinayetleride bole eslere firsat verip eve dönmekle oluyor zaten . bende ayni anne baba hatta kmsem yok teyze dayi falan hic bisi yok . ama ben ole seylere hic maal vermedim ezdirmedim kendimi . kafam dikti hep . cunku dayak basladimi asla son bulmaz . guclu bi kadin herseyin ustesinden gelir allah yardimciniz olsun: (
ne kadar güzel güzel işte..bak sana destek olanlar var. evlerini açmışlar sana..anan baban yok ama elinden tutan var.Yurt müdürüm ve yardımcısı falan gelecek canım. Burda rahat miyim değilim ama kızım hiç durmuyor. Dayımın kızının evimdeyim. Dayımın oğlu var çamur atmasın diye kızında. Kalıyorum eşi yurt dışında. Onun ikizleri var zor oluyor. Benim kızım çok hırçın ısırıyor falan olmuyor haliyle. Ama git diye gözüme bakmıyorlar. Dayım yengem yengemin kızı kuzenlerim hepsinden destek görüyorum. İstemedigimi söylicem zaten canım. Dayimlarda öyle diyor. İş bulup evini kurana kadar bizde kalırsın diyor
Cumartesi günü yurt müdürüm gelecek. Sorcam bakalım canımYurtta kalmışsın yurtta kalanların memur olma hakkı var,bunu araştır istersen devlet memur yapıyor seni.Boşanma anında çocuğunu kimse kalamaz yaşı küçük çocuklar anneye verilir.
Gelecek ama utanmayacak. Bir hafta bilemedin 10 gün sonra yine aynı şeyleri yaşayacaksın.
Bak seni anlamaya calısıyorum. Cok zor bir hayatın olmuş. Ama artık sen annesin, silkelenip kendine gelmelisin. Büyüttüğün evlat 10 yıl sonra saygı duymadığında cok ama cok pişman olursun.
erkek pasif dugu icin gucunu liderligini o kadin uzerinden ispatlamaya calisiyor . aslinda tamamiyle pasif gucsuz . sen nie bukadar cabuk evlendin be tatlim ya ne guzel okuomussun adami nerden buldun bolesini cok mu aradinBulmuyor malesef canım
Yurttakilerin haberi oldumu dayaktan o adam sen ikna olmazsan zor yirtar pacayi sen seviyosun anladigim kadariyla bu adami sanki kaldigin yerden devam edecek gibisin... simdi o yusuf yusuf dur gelmez bak gor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?