Eşim çocuğum gelecek boşanmak kafa karışıklığı

Yok canım. Çocuk gelişimi mezunuyum lise
Yurtta kalmışsın yurtta kalanların memur olma hakkı var,bunu araştır istersen devlet memur yapıyor seni.Boşanma anında çocuğunu kimse kalamaz yaşı küçük çocuklar anneye verilir.

Canim açıkçası ilk düşüncem acaba pişman olur muyum ikincisi de şimdi herkes duydu acaba düzelir mi
dayak yemekten kurtulup pişman olanını görmedim hiç.
bu adam düzelmez,asla ve kat'a... zaten bu tür adamlar kendilerinde suç bulmaz ki,tedavi olsun düzelsin...
çocuğun gelsin aklına,o masumun yediği tokatlar gelsin aklına lütfen yapma..

Evet canım öyle düşünüyorum ama yemin ederim geleceğinden bile emin değilim. Amin inşallah
Gelecek ama utanmayacak. Bir hafta bilemedin 10 gün sonra yine aynı şeyleri yaşayacaksın.

Bak seni anlamaya calısıyorum. Cok zor bir hayatın olmuş. Ama artık sen annesin, silkelenip kendine gelmelisin. Büyüttüğün evlat 10 yıl sonra saygı duymadığında cok ama cok pişman olursun.

Canim yukarıda da yazdım. Acaba diyorum şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi. Bosanınca pişman olur muyum. Çocuğumu elimden alırlar mı. İş imkanı sağlayabilirler mi bunları düşünüyorum.

1- şiddet uygulayan
2-aldatan

erkeklerin bunu bir kez daha tekrarlayacaklarını düşünüyorum.

Evet canım öyle düşünüyorum ama yemin ederim geleceğinden bile emin değilim. Amin inşallah
babanı düşün,o akıllandı mı? ilk 7 yaşında görmüşsün pişmanım demiş birleşmişler,seni bile kabul etmemiş,dövmüş,sonra bi daha 11 yaşındayken bu sefer annenin canına mal olmuş..kimse akıllanmaz.. unutma bunu...

Canim yukarıda da yazdım. Acaba diyorum şimdi herkesin haberi oldu düzelir mi. Bosanınca pişman olur muyum. Çocuğumu elimden alırlar mı. İş imkanı sağlayabilirler mi bunları düşünüyorum.
16 aylık cocuğu kimse elinden alamaz.
Kocan ne iş yapıyor nafaka alırsın
Memur olabileceğini biliyorsun zaten söylendi yukarda.

Durumunu toparlayana ve düzen oturtana kadar dayının evinde kalabilirsin.

şimdi sordum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne dilekçe vermen gerekiyormuş onlar sınavlarda seni bilgilendireceklermiş ve yapılacak olan sınavlara girme hakkın varmış bence değerlendir

Yurt müdürüm ve yardımcısı falan gelecek canım. Burda rahat miyim değilim ama kızım hiç durmuyor. Dayımın kızının evimdeyim. Dayımın oğlu var çamur atmasın diye kızında. Kalıyorum eşi yurt dışında. Onun ikizleri var zor oluyor. Benim kızım çok hırçın ısırıyor falan olmuyor haliyle. Ama git diye gözüme bakmıyorlar. Dayım yengem yengemin kızı kuzenlerim hepsinden destek görüyorum. İstemedigimi söylicem zaten canım. Dayimlarda öyle diyor. İş bulup evini kurana kadar bizde kalırsın diyor

bence kadin siginma evine git devlet artik cok ozellestrdi is imkanida sunuyor.kimsede yerini bulamaz evladinla guzel bi hayat kur kiyamam kimbilir yavrun neler yasiyor icindr. kadin cinayetleride bole eslere firsat verip eve dönmekle oluyor zaten . bende ayni anne baba hatta kmsem yok teyze dayi falan hic bisi yok . ama ben ole seylere hic maal vermedim ezdirmedim kendimi . kafam dikti hep . cunku dayak basladimi asla son bulmaz . guclu bi kadin herseyin ustesinden gelir allah yardimciniz olsun: (

Canim yurt müdürüm bekle hiç bişey yapma dedi o yüzden bekliyorum şimdilik
Yurttakilerin haberi oldumu dayaktan o adam sen ikna olmazsan zor yirtar pacayi sen seviyosun anladigim kadariyla bu adami sanki kaldigin yerden devam edecek gibisin... simdi o yusuf yusuf dur gelmez bak gor

Yok canım asla suçunu kabul etmez. Ben bişey yapmadım ki sen kendi kendine vurdun diyor

Bulmuyor malesef canım

ne kadar güzel güzel işte..bak sana destek olanlar var. evlerini açmışlar sana..anan baban yok ama elinden tutan var.
kızın daha 1,5 yaşında neler yaşadı garibim o hırçın olmasın da kim olsun be kuzum...merak etme huzurlu bir ev ortamında o da sakinleşecektir.bak bu şansını iyi kullan lütfen.eğer o aşağılık herife kanıp geri dönersen,dayın ve ailesini bir dahaki sefere yanında bulamazsın.

Haklısın canım

Bulmuyor malesef canım
erkek pasif dugu icin gucunu liderligini o kadin uzerinden ispatlamaya calisiyor . aslinda tamamiyle pasif gucsuz . sen nie bukadar cabuk evlendin be tatlim ya ne guzel okuomussun adami nerden buldun bolesini cok mu aradin

Yurttakilerin haberi oldumu dayaktan o adam sen ikna olmazsan zor yirtar pacayi sen seviyosun anladigim kadariyla bu adami sanki kaldigin yerden devam edecek gibisin... simdi o yusuf yusuf dur gelmez bak gor

Oldu cnim. Tabi ki seviyorum ama bu evliliğe devam edecek kadar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…