Sakın aman ha kocanızı üzmeyin. Kızınız önemli değil adamın gönlü hoş olsun. Sıcak aile ortamıymış, adam bilenmiş hazır bekliyor. Açığını hatasını arıyor, bulunca yapıştırır sağlı sollu. Siz de aman ağzımızın tadı bozulmasın, böyle kocayı bir daha nerde bulurum sus otur dersiniz kızınıza. Yazık günah babası yok mu bu çocuğun? Baba tarafı babaanne dedesi baksa daha iyi olur. Hiç acımıyor musunuz üzülmüyor musunuz, benim yüzümden bu adamı çekiyor demiyor musunuz? Bir daha yaparsa kalbini kırarım vs. benim kızımın öz babası diyemez bunu. Hayırdır hayvan mısın sen, insan gibi iletişim kuramıyor musun derim. Adam kızınızı sevmiyor benimsemiyor, zorunda da değil. Aynı şekilde çocuk da zorunda değil, sizin yüzünüzden bu adamla aynı evde yaşamaya mecbur. Sizin gibi kadınlardan zerre hazzetmiyorum. O çocuğun annesisiniz, siz koruyacaksınız kollayacaksınız. Kendi babası bile bunları yapsa engel olacaksınız kaldı ki elin herifi asla yapamaz.bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte
O güzel yavruların, böyle adam olmadiklarin elinde stres topu olmasına sebep olan, göz yuman tüm sözde annelerin kendi ettigini bulmasını diliyorum.Selam yaklaşık 2.5 yıl önce ikinci kez evlendim ilk evliliğimden 10 yaşında kızım var evlenirken eşim kızımla yaşamayı kabul etti ama şimdi kızıma karşı çok mesafeli nedenini sorduğumda yapım böyle diyor ben daha sıcak bir aile ortamı olsun istiyorum geçen gün kızım kapıyı çalmadan odamıza girdi normalde çalardı ama o gün unutmuş bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte
Bir de adamla kaynaştırmaya çalışıyor. Ne çalışıyorsun be güvenip de arkanı bile dönemezsin. Yazık o çocuğa.Sakın aman ha kocanızı üzmeyin. Kızınız önemli değil adamın gönlü hoş olsun. Sıcak aile ortamıymış, adam bilenmiş hazır bekliyor. Açığını hatasını arıyor, bulunca yapıştırır sağlı sollu. Siz de aman ağzımızın tadı bozulmasın, böyle kocayı bir daha nerde bulurum sus otur dersiniz kızınıza. Yazık günah babası yok mu bu çocuğun? Baba tarafı babaanne dedesi baksa daha iyi olur. Hiç acımıyor musunuz üzülmüyor musunuz, benim yüzümden bu adamı çekiyor demiyor musunuz? Bir daha yaparsa kalbini kırarım vs. benim kızımın öz babası diyemez bunu. Hayırdır hayvan mısın sen, insan gibi iletişim kuramıyor musun derim. Adam kızınızı sevmiyor benimsemiyor, zorunda da değil. Aynı şekilde çocuk da zorunda değil, sizin yüzünüzden bu adamla aynı evde yaşamaya mecbur. Sizin gibi kadınlardan zerre hazzetmiyorum. O çocuğun annesisiniz, siz koruyacaksınız kollayacaksınız. Kendi babası bile bunları yapsa engel olacaksınız kaldı ki elin herifi asla yapamaz.
Helal olsun o anneyeBenim arkadaşımda siz gibiydi. onunda 12 yaşında yeni ergen bi oğlu vardı. Evlenmeden önce oğluna sürpriz genç odası alıp elleriyle monta eden adam, aynı eve girince oğlanın yediğine içtiğine alttan laf edip, alttan kötü kötü bakıyormuş. sonuç arkadaşım boşandı. hatta ailesi ikinci evliliğin el ne der dediler. Arkadaşım oğlum herkesten önce gelir dedi.
Sadece bu da değil "bunun gibi şeyler işte" yazıyor utanmadan sıkılmadan. Kim bilir herif çocuğun başka nelerine takık. Anneleri elin herifini baştacı yaptıkları için adamlar ne isterse onu yapıyor, çocuklar sığıntı gibi hissediyor. Benim yüzümden kavga tartışma sorun çıkmasın üvey babam kızmasın diyip siniyor pısıyorlar. Anneleri dağ gibi arkalarında durmuyor.Bir de adamla kaynaştırmaya çalışıyor. Ne çalışıyorsun be güvenip de arkanı bile dönemezsin. Yazık o çocuğa.
Hay ağzınız bal yesin ya, artı bir milyon, ne büyük koca aşkıymış pesss bir de zorla o hırbo adamla mutlu aile yapacakmış kızıSakın aman ha kocanızı üzmeyin. Kızınız önemli değil adamın gönlü hoş olsun. Sıcak aile ortamıymış, adam bilenmiş hazır bekliyor. Açığını hatasını arıyor, bulunca yapıştırır sağlı sollu. Siz de aman ağzımızın tadı bozulmasın, böyle kocayı bir daha nerde bulurum sus otur dersiniz kızınıza. Yazık günah babası yok mu bu çocuğun? Baba tarafı babaanne dedesi baksa daha iyi olur. Hiç acımıyor musunuz üzülmüyor musunuz, benim yüzümden bu adamı çekiyor demiyor musunuz? Bir daha yaparsa kalbini kırarım vs. benim kızımın öz babası diyemez bunu. Hayırdır hayvan mısın sen, insan gibi iletişim kuramıyor musun derim. Adam kızınızı sevmiyor benimsemiyor, zorunda da değil. Aynı şekilde çocuk da zorunda değil, sizin yüzünüzden bu adamla aynı evde yaşamaya mecbur. Sizin gibi kadınlardan zerre hazzetmiyorum. O çocuğun annesisiniz, siz koruyacaksınız kollayacaksınız. Kendi babası bile bunları yapsa engel olacaksınız kaldı ki elin herifi asla yapamaz.
Benim de öyle, valla yargılamak mı bilmiyorum da yapmayacaksınız kardeşim, bir çocuk dünyaya getirip hayat boyu taşıyacağı yaralara sebep olmayacaksınız, hele ki anasıysan aması cartı curtu yok..En zoruma giden konu tarzı
Sorguladınız birde evladınızı neden böyle yaptın diyenormalde çalardı ama o gün unutmuş
O güzel yavruların, böyle adam olmadiklarin elinde stres topu olmasına sebep olan, göz yuman tüm sözde annelerin kendi ettigini bulmasını diliyorum.
Güzel kuzu, onun bunun 'birlikte yaşamayı kabul ettigi' bir kusur gibi yaşamayi hak edecek ne yaptı??