• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çoçuğuma karşı mesafeli

Merrr22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
88
Selam yaklaşık 2.5 yıl önce ikinci kez evlendim ilk evliliğimden 10 yaşında kızım var evlenirken eşim kızımla yaşamayı kabul etti ama şimdi kızıma karşı çok mesafeli nedenini sorduğumda yapım böyle diyor ben daha sıcak bir aile ortamı olsun istiyorum geçen gün kızım kapıyı çalmadan odamıza girdi normalde çalardı ama o gün unutmuş bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte

bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte
Sakın aman ha kocanızı üzmeyin. Kızınız önemli değil adamın gönlü hoş olsun. Sıcak aile ortamıymış, adam bilenmiş hazır bekliyor. Açığını hatasını arıyor, bulunca yapıştırır sağlı sollu. Siz de aman ağzımızın tadı bozulmasın, böyle kocayı bir daha nerde bulurum sus otur dersiniz kızınıza. Yazık günah babası yok mu bu çocuğun? Baba tarafı babaanne dedesi baksa daha iyi olur. Hiç acımıyor musunuz üzülmüyor musunuz, benim yüzümden bu adamı çekiyor demiyor musunuz? Bir daha yaparsa kalbini kırarım vs. benim kızımın öz babası diyemez bunu. Hayırdır hayvan mısın sen, insan gibi iletişim kuramıyor musun derim. Adam kızınızı sevmiyor benimsemiyor, zorunda da değil. Aynı şekilde çocuk da zorunda değil, sizin yüzünüzden bu adamla aynı evde yaşamaya mecbur. Sizin gibi kadınlardan zerre hazzetmiyorum. O çocuğun annesisiniz, siz koruyacaksınız kollayacaksınız. Kendi babası bile bunları yapsa engel olacaksınız kaldı ki elin herifi asla yapamaz.

Selam yaklaşık 2.5 yıl önce ikinci kez evlendim ilk evliliğimden 10 yaşında kızım var evlenirken eşim kızımla yaşamayı kabul etti ama şimdi kızıma karşı çok mesafeli nedenini sorduğumda yapım böyle diyor ben daha sıcak bir aile ortamı olsun istiyorum geçen gün kızım kapıyı çalmadan odamıza girdi normalde çalardı ama o gün unutmuş bir daha yaparsa kalbini kırarım filan dedi buna benzer şeyler işte
O güzel yavruların, böyle adam olmadiklarin elinde stres topu olmasına sebep olan, göz yuman tüm sözde annelerin kendi ettigini bulmasını diliyorum.

Güzel kuzu, onun bunun 'birlikte yaşamayı kabul ettigi' bir kusur gibi yaşamayi hak edecek ne yaptı??

Sakın aman ha kocanızı üzmeyin. Kızınız önemli değil adamın gönlü hoş olsun. Sıcak aile ortamıymış, adam bilenmiş hazır bekliyor. Açığını hatasını arıyor, bulunca yapıştırır sağlı sollu. Siz de aman ağzımızın tadı bozulmasın, böyle kocayı bir daha nerde bulurum sus otur dersiniz kızınıza. Yazık günah babası yok mu bu çocuğun? Baba tarafı babaanne dedesi baksa daha iyi olur. Hiç acımıyor musunuz üzülmüyor musunuz, benim yüzümden bu adamı çekiyor demiyor musunuz? Bir daha yaparsa kalbini kırarım vs. benim kızımın öz babası diyemez bunu. Hayırdır hayvan mısın sen, insan gibi iletişim kuramıyor musun derim. Adam kızınızı sevmiyor benimsemiyor, zorunda da değil. Aynı şekilde çocuk da zorunda değil, sizin yüzünüzden bu adamla aynı evde yaşamaya mecbur. Sizin gibi kadınlardan zerre hazzetmiyorum. O çocuğun annesisiniz, siz koruyacaksınız kollayacaksınız. Kendi babası bile bunları yapsa engel olacaksınız kaldı ki elin herifi asla yapamaz.
Bir de adamla kaynaştırmaya çalışıyor. Ne çalışıyorsun be güvenip de arkanı bile dönemezsin. Yazık o çocuğa.

Öncelikle elin adamının çocuğa öz babası gibi olamayacağını ve beklediğiniz tarzda sıcak bir aile ortamının olamayacağını anlamanız lazım.Yeri geliyor öz babalar bile evlatlarına sert davranırken elin adamından ne beklediniz tam olarak yani…Yavrunuzu korumanız adama düşkün olmamanız dileğiyle…

Benim arkadaşımda siz gibiydi. onunda 12 yaşında yeni ergen bi oğlu vardı. Evlenmeden önce oğluna sürpriz genç odası alıp elleriyle monta eden adam, aynı eve girince oğlanın yediğine içtiğine alttan laf edip, alttan kötü kötü bakıyormuş. sonuç arkadaşım boşandı. hatta ailesi ikinci evliliğin el ne der dediler. Arkadaşım oğlum herkesten önce gelir dedi.

Benim arkadaşımda siz gibiydi. onunda 12 yaşında yeni ergen bi oğlu vardı. Evlenmeden önce oğluna sürpriz genç odası alıp elleriyle monta eden adam, aynı eve girince oğlanın yediğine içtiğine alttan laf edip, alttan kötü kötü bakıyormuş. sonuç arkadaşım boşandı. hatta ailesi ikinci evliliğin el ne der dediler. Arkadaşım oğlum herkesten önce gelir dedi.
Helal olsun o anneye 👏🏻👏🏻👏🏻

Ben böyle şeylere çok şaşırıyorum. Nasıl bi kız çocuğunuz varken tekrar evlenmeye cesaret edebildiniz? Yargılamıyorum yalnızca merak ediyorum. Bana o kadar imkansız geliyo ki... aslında cinsiyetten bağımsız bu durum. Oğlum olsa da yapacak cesareti nasıl bulurdum bilmiyorum. Bakın sonra böyle olur. Sıfır art niyetle yaptığı her şeye takılırsınız. Bu durumun sıfır art niyetle gerçekleştiğini düşünmüyorum bu arada ama ne olsa batar işte yahu. Bakışı batar, lafı sözü batar. Babası yapsa hak vereceğiniz şeye elin adamı yapınca cinnet işte ya.

Bir de adamla kaynaştırmaya çalışıyor. Ne çalışıyorsun be güvenip de arkanı bile dönemezsin. Yazık o çocuğa.
Sadece bu da değil "bunun gibi şeyler işte" yazıyor utanmadan sıkılmadan. Kim bilir herif çocuğun başka nelerine takık. Anneleri elin herifini baştacı yaptıkları için adamlar ne isterse onu yapıyor, çocuklar sığıntı gibi hissediyor. Benim yüzümden kavga tartışma sorun çıkmasın üvey babam kızmasın diyip siniyor pısıyorlar. Anneleri dağ gibi arkalarında durmuyor.

Uyaralım öğretelim diyeceğine bir daha yaparsa kalbini kırarım diyor, anne de ezik ezik beyi ne derse o. Senin ne haddine benim çocuğumun kalbini kırmak diyemediniz mi? @Merrr22 babası yok mu çocuğun da elin herifiyle kaynaşmak baba demek zorunda, cevap verir misiniz? Kendinizi kızınızın yerine koymayı deneyin, ne hissederdiniz ne düşünürdünüz? Kimse niye evlendiniz demiyor ama çocuğunuzu kocanız gibi hain merhametsiz birinden koruyup kollamayacaksanız evlenmeyecektiniz.

Hay ağzınız bal yesin ya, artı bir milyon, ne büyük koca aşkıymış pesss bir de zorla o hırbo adamla mutlu aile yapacakmış kızı 🤬🤬

En zoruma giden konu tarzı
Benim de öyle, valla yargılamak mı bilmiyorum da yapmayacaksınız kardeşim, bir çocuk dünyaya getirip hayat boyu taşıyacağı yaralara sebep olmayacaksınız, hele ki anasıysan aması cartı curtu yok..🤬🤬

normalde çalardı ama o gün unutmuş
Sorguladınız birde evladınızı neden böyle yaptın diye
Çok mu uygunsuzdunuz pardon
Çocugunuzun uyanık olduğu saatlere dikkat edeceksiniz hanımefendi.
Kaldı ki sapıkların kol gezdiği su dönemde mesafe her zaman iyidir.
Ek olarak tek kırıcı kelimeyi gectim bakışta imada bile ciğerinin söküleceğini bilmeli çok kıymetli eşiniz

Bu kız cocugunun babası halası yok mu alsınlar cocucu sizden. Ben evli değilim cocugumda yok hayatın ne getireceği belli olmaz allah korusun yınede ama hangi cesaretle şöyle bi ortamda elin adamıyla kız çocuğunu aynı eve sokabiliyosunuz? Bide fikir istiyosunuz ne diyelim attt kızz cocuuu , kocanla kall at cocuuu diyelim oldu mu. Koca önemli tabi. Kalbini kırarım falan. Benim kedime bile elin oğlu kışt diyemez siz evladınıza laf söyletiyorsunuz

O güzel yavruların, böyle adam olmadiklarin elinde stres topu olmasına sebep olan, göz yuman tüm sözde annelerin kendi ettigini bulmasını diliyorum.

Güzel kuzu, onun bunun 'birlikte yaşamayı kabul ettigi' bir kusur gibi yaşamayi hak edecek ne yaptı??

Annesinin gönlü hoş olsun yeter.

10 yaşındaki çocuğa bilenenn adamdan her şey beklenir. Konu sahibi çok dikkatli olmalı.

Back
X