• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çoçuğuma karşı mesafeli

Valla çocuğum yok.Çocuksuz olmama rağmen boşanırsam (Allah korusun)ikinci evlilik mümkün değil.İnsanların cesaretine hayranım.Bekarken evlilikle ilgili bir merak oluyor evlenip evliliğin ne olduğunu görmüş biri olarak bir daha o oltaya takılmam.Hele ki çocuk varsa.
Çok yeni evliyim, henüz bikaç aylık. Fakat uzun ve güzel olduğuna inandığımız bi ilişkimiz, evlilik öncesi birlikte yaşama deneyimimiz var. Yaşlarımız küçük değil ve çocuk istiyoruz. Ben çocuğuma yaşatacağım hayat için o kadar endişeliyim ki bu konu aramızda geçtiği gece sabaha kadar korkudan uyuyamadım. Yeni yılda ilk hedefim sigarayı, alkolü bırakmak, 10 kilo vermek daha temiz beslenmek. Tek sebebi hamile kalacağım için bedenimi hazırlamak. Büyük konuşmak, yargılamak istemem. Konu sahibi yazdıklarımı okuyunca kendini yetersiz hissetsin de istemem ama böyle olmaz bence. Olmaması lazım. Benim seçimlerim çocuğumun bok gibi bi hayat geçirmesine sebep olmasın. Ben ne yapayım öyle kocayı, evliliği, sözde mutluluğu.

Çok yeni evliyim, henüz bikaç aylık. Fakat uzun ve güzel olduğuna inandığımız bi ilişkimiz, evlilik öncesi birlikte yaşama deneyimimiz var. Yaşlarımız küçük değil ve çocuk istiyoruz. Ben çocuğuma yaşatacağım hayat için o kadar endişeliyim ki bu konu aramızda geçtiği gece sabaha kadar korkudan uyuyamadım. Yeni yılda ilk hedefim sigarayı, alkolü bırakmak, 10 kilo vermek daha temiz beslenmek. Tek sebebi hamile kalacağım için bedenimi hazırlamak. Büyük konuşmak, yargılamak istemem. Konu sahibi yazdıklarımı okuyunca kendini yetersiz hissetsin de istemem ama böyle olmaz bence. Olmaması lazım. Benim seçimlerim çocuğumun bok gibi bi hayat geçirmesine sebep olmasın. Ben ne yapayım öyle kocayı, evliliği, sözde mutluluğu.
Ne güzel bir bakış açısı.Rabbim mutluluğunuzu bebişle taçlandırsın inşallah 🙏🌸

Benim en yakın arkadaşım 2 evliliğini yaptı kızı 16 yaşındaydi... İlerleyen yillarda adam kizin yaptığı herşeyi eleştirmeye başlamış, ne çok banyo yapıyor ne çok wcye giriyor neden iş yapmıyor vs vs ki adamında kendi çocukları var arkadaşım birgün o çocuklara laf etmemiş, adam en sonunda kizin üstüne yürümüş bana saygı duyacaksın diye arkadaşım o anda adamı kapi dışarı etti ertesi günü Bosanma davası açtı, ben çocuğuma nasil baktım ben bile laf söylemiyorum o Kim oluyor dedi yani kiz çocukları olunca 2 kat daha fazla düşünmek gerekir

öz babası değil diye bu adamın yanlış bir davranış karşısında çocuğunuza hiç söz hakkı olmayacaksa ,çocuğunuza birşey diyemeyecek ise neden aynı evde yaşıyorsunuz neden evlilik yaptınız ki? Yatak odanıza aniden kapı çalmadan girmesi çocuğunuzu olumsuz bir durumdan korumak için çok gerekli bir durum.Adam belki çamaşırını değiştiriyor olacak belki sizinle birlikte oluyor olacak ..çocuk bu görüntüye mi maruz kalsın? Kalbini kırarım cümlesini "bir daha olmasın " uyarısı olarak yapıyor bunda bşrşey yok.Kızınıza karşı mesafesini ise çok örneklendirmemişsiniz ..çocuğu ne yapsa eleştiriyor ,varlığına tahammül edemiyor,gittiğiniz yere onu götürmek istemiyor şeklinde mi yoksa "fiziksel temastan kaçınıyor,öpüp sarılmaktan kaçınıyor " şeklinde mi bunu soracağım

Öz babasına laf ettirmem ettirmiyorum. 10 yaşındaki kızım yaşadığı duygusal bir süreçten dolayı neredeyse her gece yanıma geldi sabırla süreci geçirmeye çalıştık. Çocuğuma yakalanmayı istemeyecek pozisyondaysam kapımı kilitledim. Çocuk bu olur kapıyı tıklatmayı unutabilir ne var bunda... babası kalbini kırarım dese bu sebepten kalbini sökerim...

Back
X