- 10 Haziran 2011
- 1.030
- 703
- 323
Bebek doğmadan önce kararlaştırmıştık iki isim olacaktı hatta kulağına da o iki ismi okuttuk eşim iki isim kullanmayı sevmiyor ama ben direttip koymak istediğimi söyledim ama nüfusa gittiğinde ilk ortak beğendiğimiz ismi yazdırmış yanına benim istediğim ikinci ismi yazdırmamış neymiş iki isim kullanılmıyormuş zor oluyormuş ilerde kimse kullanmazmış okul hayatında zorlanırmış birde ilk çocuğumuz tek isimli bu da tek olsunmuş falan filan ona karşı çok öfkeliyim. Hep bir çocuğum daha olursa bu ismi koyacağım diye dua ederdim kulağına da okuttum ama kimliğine yazdıramadım bu yüzden de içim rahat etmiyor dua edipte koyamadım diye. Sizce abartıyor muyum? İsim değiştirmek zor mu? Bunu nasıl yapabilirim yada yapmalı mıyım?
Bu arada nüfusa kendin niye gitmedin diyecekler için ben doğumdan sonra bir rahatsızlık geçirdim bir hafta hastanede kaldık bebeğimle. Bu yüzden o gitmişti aklıma da gelmedi açıkçası güvenmiştim. Bu yüzden ekstra kırgın ve üzgünüm. Bunca eziyeti sıkıntıyı ben çektim söz hakkı benim olmalıydı. İlk bebeğime de ismini ben koydum bunda da onun karar verme hakkı varmış kendini öyle savunuyor birde
Bu arada nüfusa kendin niye gitmedin diyecekler için ben doğumdan sonra bir rahatsızlık geçirdim bir hafta hastanede kaldık bebeğimle. Bu yüzden o gitmişti aklıma da gelmedi açıkçası güvenmiştim. Bu yüzden ekstra kırgın ve üzgünüm. Bunca eziyeti sıkıntıyı ben çektim söz hakkı benim olmalıydı. İlk bebeğime de ismini ben koydum bunda da onun karar verme hakkı varmış kendini öyle savunuyor birde
Son düzenleme: