- 4 Temmuz 2018
- 1.006
- 2.101
- 133
- 42
- Konu Sahibi misss_girl
-
Esim pohpohlanmayi cok sever tam anlattiginiz gibi begenilmek filan asiri hosuna giderEşinle aranızda iletişimsizlik mi var. Gerçekten sizi kıskandırmak için yaptığını düşünüyorsanız eşinizin bilinçalttında yatan istenilme beğenilme sevilme dürtüsü küçüklükten kalma bir sorun olabilir iyi tarafı bunu başkalarıyla değil çocuğuyla tamamlıyor olması.
Tam esimin oglumu sevme tarzindan bahsetmissiniz pasam diye sever oglumu.ya cok guzel ifade etmissiniz aynen deseki uzgunum sana olmadi ama o tam tersi beni uzecek bisekilde nispet yaparcasina soyluyor bunuGayet anlaşılır yazmışsınız ve haklısınız. Bazı erkekler , erkek evlat sahibi olunca havaya girerler. Babasının oğlu, paşam, veliahtım gibi isimlerle seslenenler bile mevcut. Ayrıca sana kısmet olmadı demek yerine , üzgünüm hayatım sen de istemiştim, bir dahaki sefere de senin için böyle bir organizasyon yaparız diyebilir. Bu şekilde davranması çok itici
Onerilerinixi dikkate alicam herkes boyle demisAlındığını belli etme evet hayatim ne guzel ona nasip oldu ya olmasaydi şükür falan de. Seni daha cok sevio babasi al dedi. Devamli ona ittir cocugu. Firsata cevir durumu.
Anlamadim tuhaf olan neAdam bi tuhaf, siz bi tuhaf inşallah çocuk normal yetişir
Esim bu sekilde iyi niyetli soylemedi iste sorunda orda gayet acik bisekilde artniyetle nispet yaparcasina soylediSen cok.isterdin boyle bir dogum gunu sana nasip olmadi oglumuza oldu demesinde hic bir art niuet gormuyorum ben. Hatta sen yasayamamiyorsun ama bak evladimiz boyle guzel dogum gunleri yasiyor ne guzel anlaminda demis bence.ben olsam mutlu olurdum.kiskanclik bir durum yok
Anne baba arasında olabilecek replikler bunlar , benim kızımda 14 aylık tüm gün pacamda yapışık yaşıyoruz,akşam babası gelince de yüzüme bakmıyo, eşimde babacı bu kız bak babaya nasıl düşkün der asifte ses tonu ve fingirdek kadın mimikleriyle gayet normal klasik biseydir..Ya normal sekilde soylemiyorki tamamen bana nispet yaparcasina kiskandirarak
Açıkçası evladım bir yana dünya bir yana. Söz konusu kızımsa bütün dünya 2. planda benim için.Bende mi gariplik bebegimle ilgilenmesi cok guzel ama sorun benimle ilgilenmemesi 2.plana atmasi ben mi abartiyorum
Ama kıskanan kıskandırılır,eşim bana bunu dese,hayrola kafan kısa devre mi yaptı derimYa normal sekilde soylemiyorki tamamen bana nispet yaparcasina kiskandirarak
Adamın da yaptığı garip ama,güzel bir kürek işi çözer,ne yapıyosun yaa,ergenmisin desin konu sahibi,valla eşim yapsa döne döne gülerim,yapası kalmazKusura bakmayın ama ben birşey anlamadım çocuğunu kıskananı ilk defa görüyorum şok!
GörücezTabi canim :) sorun yapilcak birsey degil ki ..bende sanirim sorun yapmazdim
Yani yapmam yapmam :)
Merhaba arkadaslar belki dert degil ama inanilmaz takiyorum bu durumu. Sinir oluyorum uzuluyorum. 1 yasinda oglumuz var gecen hafta onun dogumgununu cocuklar icin aktivite olan bir cafede kendimiz kutladik cafede canli muzikte vardi pastayi canli muzik esliginde onlar dogumgunu sarkisi soyleyerek ilan ederek kestik esimde cikista nispet yaparcasina herzamanki gibi sen cok istiyodun boyle bir dogumgunu sana nasip olmadi oglumuza oldu vsvs dedi ben bozuntuya vermedim yine bu aksam bi olayda oglum babasini tercih etti istedi neyse yine nispet yaparak bir alisi var cocugu. disari ciktigimizda evde benden cok cocugumuzu muhattap aliyo beni 2.plana atiyor evet cok guzel cocugumzla boyle guzel ilgilenmesi ama beni kaale almamasi 2.plana itmesi beni uzuyor ben mi abartiyorum yanlis dusunuyorm bir akil verin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?