Esim cocugumuz uzerinden beni kiskandirmaya calisiyor ne yapmaliyim

Oğullarım annemiz der ama kızım üç numara babasının kucağından inmez baba gelmeden yemek yemez baba gelmeden uyumaz bir yere gitsek bile babasının kucağında babaya ne abilerini ne babaannesin ne beni ne de kuzenleri kimseyi yaklaştırmaz baba benim diye ortalığı yıkar baba diyince ortalığı yıkar ben iki oğlanları büyüttüm eşim kızı büyüttü kızda eşimi büyüttü annesi ile bizim yapamadıklarımızı kızı koskoca adama yaptırdı benimde işime geldi

Esim pohpohlanmayi cok sever tam anlattiginiz gibi begenilmek filan asiri hosuna gider

Tam esimin oglumu sevme tarzindan bahsetmissiniz pasam diye sever oglumu.ya cok guzel ifade etmissiniz aynen deseki uzgunum sana olmadi ama o tam tersi beni uzecek bisekilde nispet yaparcasina soyluyor bunu

Alındığını belli etme evet hayatim ne guzel ona nasip oldu ya olmasaydi şükür falan de. Seni daha cok sevio babasi al dedi. Devamli ona ittir cocugu. Firsata cevir durumu.

Sorun sende olmasın. Hani sen istiyordun ama oğlumuza nasip oldu demekte ne bileyim bişey yok.
Benim oğlanda baba baba baba dedikçe eşimde bana der sen bakarsın büyütürüsün o baba der falan diye.
Yani hiç art niyet aramadım.
Ay sorun bende mi yoksa

Sen cok.isterdin boyle bir dogum gunu sana nasip olmadi oglumuza oldu demesinde hic bir art niuet gormuyorum ben. Hatta sen yasayamamiyorsun ama bak evladimiz boyle guzel dogum gunleri yasiyor ne guzel anlaminda demis bence.ben olsam mutlu olurdum.kiskanclik bir durum yok

Esim bu sekilde iyi niyetli soylemedi iste sorunda orda gayet acik bisekilde artniyetle nispet yaparcasina soyledi

Varsın herşeyin en iyisini oğlumuza yapsın eşim niye kıskanayım art niyet arıyayım. 1 yaşıma daha girdim ya. Tövbest.....

Ya normal sekilde soylemiyorki tamamen bana nispet yaparcasina kiskandirarak
Anne baba arasında olabilecek replikler bunlar , benim kızımda 14 aylık tüm gün pacamda yapışık yaşıyoruz,akşam babası gelince de yüzüme bakmıyo, eşimde babacı bu kız bak babaya nasıl düşkün der asifte ses tonu ve fingirdek kadın mimikleriyle gayet normal klasik biseydir..

Istediği kadsr düşkün olsun kopyala yapıştır tip aynı ben

Bacım valla kocayimi çocuğumu hangini kıskanıyosun

Kusura bakmayın ama ben birşey anlamadım çocuğunu kıskananı ilk defa görüyorum şok!
Adamın da yaptığı garip ama,güzel bir kürek işi çözer,ne yapıyosun yaa,ergenmisin desin konu sahibi,valla eşim yapsa döne döne gülerim,yapası kalmaz

Sizi 1.nci planda tutup oglunuzu 2.nci plana atmasini mi tercih ederdiniz? Peki siz esinizi oglunuzdan oncelikli mi tutarsiniz?

adamin bunu yapmasi cocugun kendini tercih edisindeki heves mutluluk. siz kendinze nasil pay cikardiniz. esiniz de farkettiyse bu yonunuzu bi kendine gel demeye calisiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…