- 30 Haziran 2014
- 518
- 472
- 103
- Konu Sahibi misss_girl
-
Vallami.. olabilir yani esim bana demisti ki cocugu kıskanırım ben basak burcuyum ya demisti nisanliyken .Görücez
Aman ne güzel işte o bebekle ilgilenirken sen de kendine vakit ayır işte ben olsam gider uyurdumMerhaba arkadaslar belki dert degil ama inanilmaz takiyorum bu durumu. Sinir oluyorum uzuluyorum. 1 yasinda oglumuz var gecen hafta onun dogumgununu cocuklar icin aktivite olan bir cafede kendimiz kutladik cafede canli muzikte vardi pastayi canli muzik esliginde onlar dogumgunu sarkisi soyleyerek ilan ederek kestik esimde cikista nispet yaparcasina herzamanki gibi sen cok istiyodun boyle bir dogumgunu sana nasip olmadi oglumuza oldu vsvs dedi ben bozuntuya vermedim yine bu aksam bi olayda oglum babasini tercih etti istedi neyse yine nispet yaparak bir alisi var cocugu. disari ciktigimizda evde benden cok cocugumuzu muhattap aliyo beni 2.plana atiyor evet cok guzel cocugumzla boyle guzel ilgilenmesi ama beni kaale almamasi 2.plana itmesi beni uzuyor ben mi abartiyorum yanlis dusunuyorm bir akil verin lutfen
Çocugunu kıskanan anneyi ilk kez duydum gordum şaşkınım..Esinizin nispet yaptigini sanmam ..sizde bi ruhsal sıkıntı mı var acaba psikologa mı gitseniz..Merhaba arkadaslar belki dert degil ama inanilmaz takiyorum bu durumu. Sinir oluyorum uzuluyorum. 1 yasinda oglumuz var gecen hafta onun dogumgununu cocuklar icin aktivite olan bir cafede kendimiz kutladik cafede canli muzikte vardi pastayi canli muzik esliginde onlar dogumgunu sarkisi soyleyerek ilan ederek kestik esimde cikista nispet yaparcasina herzamanki gibi sen cok istiyodun boyle bir dogumgunu sana nasip olmadi oglumuza oldu vsvs dedi ben bozuntuya vermedim yine bu aksam bi olayda oglum babasini tercih etti istedi neyse yine nispet yaparak bir alisi var cocugu. disari ciktigimizda evde benden cok cocugumuzu muhattap aliyo beni 2.plana atiyor evet cok guzel cocugumzla boyle guzel ilgilenmesi ama beni kaale almamasi 2.plana itmesi beni uzuyor ben mi abartiyorum yanlis dusunuyorm bir akil verin lutfen
Gercekten destek alın..çocuk bu kuma degil..Kesinlikle kasitli yapiyo kullaniyo bu durumu hosuna gidiyo ya bunlarda var birde benimle ilgilenmemesi atiyorum arabada benden cok cocukla konusmaya calismasi dosarida ayni sekilde evde ayni sekilde ben bi 3.kisi gibiyim nasil anlatsam bilemedm
Bence gariplik sizde, ikinci plana atıldığınızı hissetmeniz üstelik bu kıyaslamayı kendi evladınızla yapmanız çok tuhafBende mi gariplik bebegimle ilgilenmesi cok guzel ama sorun benimle ilgilenmemesi 2.plana atmasi ben mi abartiyorum
Bi parça anlıyorum sizi. Ama bu daha önce sizin yaptığınız biseyin sonucu olmuş gibi.Eşinizi vaktinde ikinci plana atmışsınızda oda onun intikamını alıyo gibi. Sana degil çocuğumuza nasip oldu dediyse, sizde çok şükür en güzeli evladımızın olsun deseydin.ikisi beraber zaman geçirirken gidip resimlerini videolarını çek.ve mutlu ol bu durumdan.hem eşinin tavrını egale etmiş olursun hemde bulunduğun ortamdan zevk alırsınBende mi gariplik bebegimle ilgilenmesi cok guzel ama sorun benimle ilgilenmemesi 2.plana atmasi ben mi abartiyorum
Yaşlar kaç? 18??
boşver çocuğun ilgiye ihtiyaci var.. tabiki ilgilenecek.. eşim de beni ikinci plana atiyor ama hiç kafama takmiyorum. sonuçta banasi neye kıskandirsin kiBende mi gariplik bebegimle ilgilenmesi cok guzel ama sorun benimle ilgilenmemesi 2.plana atmasi ben mi abartiyorum
Uzulmuyomusunz hic ben onada uzuluyorm cocugumun anneyi degilde babayi secmesine herzamn anne on planda olmuyormu ben boyle hayal etmemistm hic hatta guvenli baglanmayi filan arastiriyorm netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?