Esim cocugumuz uzerinden beni kiskandirmaya calisiyor ne yapmaliyim

Ne demek istediğini anlıyorum da bence çok takacak birsey degil ciddi ciddi nispet yapmak abartı tabii. Cocukla bir yere gidince onu takip etmekten biz birbirimize bakamıyoruz bile sen nasil ikinci plana atıldığını hissediyorsun ki? Cocuk yokken de ilgisizse tamam da. Bizde de cocuk hep bana yapışık. Ben de hep anayim ben anaa diye dalga geçerim sana mi gelecek beni seçecek tabii diyorum acaba eşim de alınıyor mu. Ama o kullanıyor bunu benimle uyumuyor benim elimden yemiyor diye, e sen de kullan bakalim biraz rahat bırak kendini. Nispet yaptığı kişi senin çocuğun sonucta.

Güzel bir dertmiş bu. Adamlar napsa kabahat, ee ne güzel işte çocuğunla ilgileniyor, bu adam daha napsın

aslinda var boyle babalar, cocuga dua et ona bisey olursa gosteririim, cocugu aglatma, kalk cocugun istedigini yap, cocugun hatrina istedigini yapiyorum, gibi...eger boyleyse haklisiniz ve ne yapilir bilmiyorum, ama espriyse gulun gecin.

Aman ne güzel işte o bebekle ilgilenirken sen de kendine vakit ayır işte ben olsam gider uyurdum doğum günü olayı da ne alaka kendi doğum günlerini çırağan sarayında mı kutlardı sanki. Evet öyle şükür deyip geçseydin

Çocugunu kıskanan anneyi ilk kez duydum gordum şaşkınım..Esinizin nispet yaptigini sanmam ..sizde bi ruhsal sıkıntı mı var acaba psikologa mı gitseniz..

Eşiniz çıldırdı galiba ne saçma sapan bi tavır o ya insan kendi canından çıkan canı kıskanır mı ki hiç de bunu yapmaya çalışıyor bu adam. Hiç duymadım böylesi bi tavır o yğzden nasıl davranmalı bilemedim

Bende mi gariplik bebegimle ilgilenmesi cok guzel ama sorun benimle ilgilenmemesi 2.plana atmasi ben mi abartiyorum
Bi parça anlıyorum sizi. Ama bu daha önce sizin yaptığınız biseyin sonucu olmuş gibi.Eşinizi vaktinde ikinci plana atmışsınızda oda onun intikamını alıyo gibi. Sana degil çocuğumuza nasip oldu dediyse, sizde çok şükür en güzeli evladımızın olsun deseydin.ikisi beraber zaman geçirirken gidip resimlerini videolarını çek.ve mutlu ol bu durumdan.hem eşinin tavrını egale etmiş olursun hemde bulunduğun ortamdan zevk alırsın

Bence esinizin size ilgisi azalmış çocuk doğduktan sonra sizde en ufak biseyden alınganlık yapıyorsunz çocukla sizden daha çok ilgilenmesi sizi uzmus ama bu konuyu eşinizle konuşun bence öbür türlü kendinizi yıpratmis olursunuz

Bende mi gariplik bebegimle ilgilenmesi cok guzel ama sorun benimle ilgilenmemesi 2.plana atmasi ben mi abartiyorum
boşver çocuğun ilgiye ihtiyaci var.. tabiki ilgilenecek.. eşim de beni ikinci plana atiyor ama hiç kafama takmiyorum. sonuçta banasi neye kıskandirsin ki

"Sen de bana doğumgünü yap o zaman boş boş konuşacağına" deseydiniz.
Pardon da koskoca yetişkin birine niye abartılı doğumgünü yapılsın ki?
Bana pasta üflemek bile saçma geliyor bu yaştan sonra. Hatırlansın aransın yeter.

Abarttığınızı düşünüyorum. Sanırım ilgi bekliyorsunuz eşinizden. Çocuğunu kıskanan babalar okumuştum ama anne ilk defa görüyorum. Alıngan bir yapınız var sanırım.

Eşler arasında çocukla ilgili tatlı atışmalar çok normal. Biz de eşimle çocuğun tercihi için birbirimize takılırdık. Şimdi anneci oldu mesela.
Ama merak etmeyin bu dönem dönem değişiyor çocuklarda zaten. O zaman da siz nispet yaparsınız.

yalnız bir şey söyleyeceğim.. yeğenim de kimseyi değil beni tercih edince ben çok mutlu olup aaaaa beni seçti en çok beni seviyor falan diyorum.. amacım kıskandırmak değil ama fazla mutlu oluyorum.. acaba böyle bir durum olabilir mi?

Uzulmuyomusunz hic ben onada uzuluyorm cocugumun anneyi degilde babayi secmesine herzamn anne on planda olmuyormu ben boyle hayal etmemistm hic hatta guvenli baglanmayi filan arastiriyorm netten

Erkek çocuğu, anneye kız çocuğu babaya düşkün olur derler ama bu herkes için böyle değildir. Ve gelişim çağındaki bebeklerde bu her zaman değişkendir.

Oğlum 27 ayına gelene kadar kaç defa ikimizden birine yöneldi ben sayamadım.
Mesela yaklaşık son 6 aydır bana çok düşkün. 6 ay önce baba baba diye dolanan çocuk şimdi babasına öptürmüyor bile.. Hatta o babasının peşinde dolanırken ben durumu kendi lehime kullanır kendime ve evime zaman ayırırdım :)

Bir oyun veya bir cisim onu anneye veya babaya ilgisini arttırabilir. Bunun sebebini de net bilemeyiz..

ne v ar onda nıye nıspet yapsın..herkes evladı için en güzelini ister.tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…