Senin bosanmak istemedigini anladigim icin ara diyorum zaten. Burda seni ayrilman icin gaza getirmeye calisiyorlar. Ben onlar icin yazdim yanlis anladin sanirim. Neyse hakkinda hayirlisi olsun.
kıyamam sana yaa
kocanı ne kadar sevdiğin sözlerinden bile hissediliyor
bu sevgiyi sakın yitirmeyin inşalalh oda özlemiştir
gurur bırakmıyor onu oda pes edicek
oda rüyansında görüyordur
inadını biter artık inşallahta kavuşursunuz canım
hemd e nasıl seviyorum bi bilsen .. inşaallah dediğin gibi olur düzenimi yuvamı herseyimi kocamı cok özledim
beni ve çocuğumu gürültü olarak gören adamın ta cehennemin dibine kadar yolu var
kendinize niye hiç değer vermiyosunuz yaa
ben İsviçrede falan doğmalıymışım valla kafam almıyo benim buranın adetlerini düşünce yapısını falan
tesekkür ederim canımm cok sevdiğim bi şarkı
tesekkür ederim canımm cok sevdiğim bi şarkıoffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bende böyle sevgimi tutkumu haykıracagım günleri sabırla bekliyorum
eşin inşallah bu sevginin kıymetini bilir..
arkadaşım bunun değer verip vermemekle alakası yok... zaten bende böyle düşünmüyorum... ama ne yazıkki erkeklerin mantığı bu... bu arada konu sahibi arkadaşımızın niyeti boşanmak olmadığı için ona bu yönde tavsiyede bulunulması gerektiğini düşündüm ve bunları yazdım... benim olayım ise çok farklıydı.. ben sonuna kadar inat ettim evime dönmedim.. ve sonundada boşandım zaten... çünkü bende boşanmak istiyordum... ama arkadaş boşanmak istemiyor ama kocasının onu aramasını bekliyor.. kendisi bir adım atmıyor... bende diyorum ki bu durumda böyle yaparsa adam rahata alışır ,aramaz... bu hep böyle oldu genelde... bu forumdada gördük örneklerini...
onun için arkadaşımızı boşa gaza getirmeyelim diyorum o kadar....
koca kız kimsenin gazına gelmeyecek kadarda akıllı, bende kendi görüşümü yazıyorum, boşanmak istemiyo ama eşi düzelsin istiyo, düzelsin istiyosada kararlı olmalı "bence"
Arkadaşım madem seviyorsun arasana eşini gelsin alsın seni,iş mi yaptığınız sizin
Canım senin çok sağlam bir bahanen var bahane değil gerçek sen lohusaydın oda cahildi.
Ara söyle lohusalığın vermiş olduğu bir gerginlik vardı üstüm de , çocuğumu babasından ayrı büyütmek istemiyorum gel al beni de.
Utanma,çekinme sonra pişman olmaktansa.
Yuva yıkmak kolay , hem boşunamı diyorlar yuvayı dişi kuş yapar diye .
Toparla aileni .
Arkadaşım madem seviyorsun arasana eşini gelsin alsın seni,iş mi yaptığınız sizin
Canım senin çok sağlam bir bahanen var bahane değil gerçek sen lohusaydın oda cahildi.
Ara söyle lohusalığın vermiş olduğu bir gerginlik vardı üstüm de , çocuğumu babasından ayrı büyütmek istemiyorum gel al beni de.
Utanma,çekinme sonra pişman olmaktansa.
Yuva yıkmak kolay , hem boşunamı diyorlar yuvayı dişi kuş yapar diye .
Toparla aileni .
yapamam ya devam ederse yine aynı seylere bidaa mı cıkıp gelicem babamgile ben pişman olsun burnu sürtsün diye beklemiyorum oturup iyice düşünsün kendiyle basbasa kalsında hatasını anlasın istiyorum
canim seni anliyorum yapici olmak istiyorsunda bu kizcagiz bunlari yapacaksa neden gitti neden yasandi onca sey? ne yani ozur mu dilesin birde? bence beklemeli yuzmus yuzmus kuyruguna gelmis sabredip beklemeli baska care yok esi sartlarini kabul edecek ve burnu surtecek eger kimilerinin dedigi gibi arasa inanin eskisinden daha beter olur hersey sakin arama canim sen hatali degilsin ararsa o elbette ilimli konus ama ilk adim senden gelmesin
yanımdaaaa ama eksiklik içimdemi yoksa onu sevdiğimi kendimemi itiraf edemiyorum bilmiyorum
çok kırıldım çok döküldüm
eşimse beni günden güne daha çok sever sayar oldu zamanla bende senin gibi sevgimi içimden gelerek haykırarak yazdıgımı görmek istiyorum
bu durumda bile eşine olan sevgini böyle içten yazman etkiledi beni inşallah kauşur veçok mutlu olursun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?