Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

Senin bosanmak istemedigini anladigim icin ara diyorum zaten. Burda seni ayrilman icin gaza getirmeye calisiyorlar. Ben onlar icin yazdim yanlis anladin sanirim. Neyse hakkinda hayirlisi olsun.

yok canım ben seni cok iyi anladım bn inat olsun diye aramamzlık yapmıyorum ben ona demiyorumki gelsin ayaklarıma kapansın bi telefon acsa ....

hemd e nasıl seviyorum bi bilsen .. inşaallah dediğin gibi olur düzenimi yuvamı herseyimi kocamı cok özledim

arkadaşım bunun değer verip vermemekle alakası yok... zaten bende böyle düşünmüyorum... ama ne yazıkki erkeklerin mantığı bu... bu arada konu sahibi arkadaşımızın niyeti boşanmak olmadığı için ona bu yönde tavsiyede bulunulması gerektiğini düşündüm ve bunları yazdım... benim olayım ise çok farklıydı.. ben sonuna kadar inat ettim evime dönmedim.. ve sonundada boşandım zaten... çünkü bende boşanmak istiyordum... ama arkadaş boşanmak istemiyor ama kocasının onu aramasını bekliyor.. kendisi bir adım atmıyor... bende diyorum ki bu durumda böyle yaparsa adam rahata alışır ,aramaz... bu hep böyle oldu genelde... bu forumdada gördük örneklerini...
onun için arkadaşımızı boşa gaza getirmeyelim diyorum o kadar....

koca kız kimsenin gazına gelmeyecek kadarda akıllı, bende kendi görüşümü yazıyorum, boşanmak istemiyo ama eşi düzelsin istiyo, düzelsin istiyosada kararlı olmalı "bence"

Arkadaşım madem seviyorsun arasana eşini gelsin alsın seni,iş mi yaptığınız sizin
Canım senin çok sağlam bir bahanen var bahane değil gerçek sen lohusaydın oda cahildi.
Ara söyle lohusalığın vermiş olduğu bir gerginlik vardı üstüm de , çocuğumu babasından ayrı büyütmek istemiyorum gel al beni de.
Utanma,çekinme sonra pişman olmaktansa.
Yuva yıkmak kolay , hem boşunamı diyorlar yuvayı dişi kuş yapar diye .
Toparla aileni .

koca kız kimsenin gazına gelmeyecek kadarda akıllı, bende kendi görüşümü yazıyorum, boşanmak istemiyo ama eşi düzelsin istiyo, düzelsin istiyosada kararlı olmalı "bence"

aynen .herkes görüşlerini belirtmekte serbesttir gaza gelecek kadar salak değilim kimsenin gazına ggelipte evliliğimi yıkacak kadar gerimiyim

...................................................................

Son düzenleme:

yapamam ya devam ederse yine aynı seylere bidaa mı cıkıp gelicem babamgile ben pişman olsun burnu sürtsün diye beklemiyorum oturup iyice düşünsün kendiyle basbasa kalsında hatasını anlasın istiyorum

canim seni anliyorum yapici olmak istiyorsunda bu kizcagiz bunlari yapacaksa neden gitti neden yasandi onca sey? ne yani ozur mu dilesin birde? bence beklemeli yuzmus yuzmus kuyruguna gelmis sabredip beklemeli baska care yok esi sartlarini kabul edecek ve burnu surtecek eger kimilerinin dedigi gibi arasa inanin eskisinden daha beter olur hersey sakin arama canim sen hatali degilsin ararsa o elbette ilimli konus ama ilk adim senden gelmesin

yapamam ya devam ederse yine aynı seylere bidaa mı cıkıp gelicem babamgile ben pişman olsun burnu sürtsün diye beklemiyorum oturup iyice düşünsün kendiyle basbasa kalsında hatasını anlasın istiyorum

ahh canım ya öyle bişey yok.
Gözden uzak gönülden ırak olur ,alışır sensizliğe de bebeğinide kendi çocuğu gibi görmez göremez çünkü hiç beraber vakit geçirmiyorlar, babalar çocukla vakit geçirdikçe baba oluyorlar.
İlerde bu sözlerim gelir aklına .
Arkadaşım kızma sakın bana ama aptallık etme,ara nasıl bu hale geldik de.

Ya evin de ne olursa olsun evi terketme terkedecek biri varsa o erkektir.İsterse kovsun gitmeyeceksin , bırak gururu çocuk oyuncağı değil ciddi bir mesele .

Son düzenleme:

Ya canım kadınların düştüğü en büyük hata bu evi terketmek .
Erkek terketsin evi neden kadın terkediyor .
Olan hep kadına oluyor , erkek rahat yuvası bozulmuş gibi hissetmiyor ki çünkü giden kadın .
Ben evimi terketmedim o gitti diye rahatlatıyor vicdanını.
Gelinliğimle geldim kefenimle çıkarım misali sen git desin bu kadar basit , olaylar bu kadar büyümez.Yanlış mıyım ama bak seviyormuşta eşini.

insan herşeyi unutuyorda sevdiğinin yaptıgı seyleri unutamıyor ve hatırladıkca canı cok yakınıyor.herkes hata yapabilir buna sende bende dahiliz mühim olan yapılan hatanın farkına varmak ve birdaha yapmamak eşinde anladıgım kadarıyla yaptıgı hataların farkına varmıs ve daha cokk sevmeye baslamıs bence kırıldıgın döküldüğün şeyleri bi kenara at sadece eşinin yzüne bak onun senin için ne kadar önemli değerli oldgunu ve onu cok sevdigini hisset devamı gelir zaten .enazından söyle düşün onsuzz bikac ay gecirdigini benim gibi onu nasıl sevdigini anlarsın suan senin anladıgım kadarıyla kırıldıgın seyler engel oluyor esini sevdigni haykırmana.keşke eşim arasa seni cok özledimmm didem dese herseyi unutup güzel günleri yasayacagımı düşünmeyi cok isterdim

didemciğim belkide haklısın bilmiyorum çok karışık duygulardayım canım ama güzel yazmışsın teşekkür ederim

Arama diyenler konu sahibinin bosanmasini isteyenler konumuna gelmis

Hic sasirmadim. Bu insanlar yazilanlari nasil okuyorlar bazen insan hayret ediyor

Saglikli bir evlilik ayri seydir, her seye eyvallah ederek yasamak ayri bir sey

Birine evlilik denir digerine sigintilik

Kimsede bosan demiyor, arama bekle deniyor

Bosan deseydik dava ac derdik

Son düzenleme:
Ay ay kesinlikle duzelmez erkek milleti boyle sen kapisina gitmedikce anlamaz diyenler herhalde sadece kendi evliliginden yola cikiyorlar

Yok oyle bir dunya, karsilikli saygiya dayanan iliskiler de var

Konu sahibi de bana ve aileme saygi gosterecek derken gayet dogal bir istek de bulunuyor

Didem bu terbiyesizligi yapsa kac erkek Didem'in kocasina ay ara sakin kadin milleti boyle cok gururludur, sen idare edicen artik falan der, pes!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…