Canım onun avukatı çok açıkgözmüş senin acilen bulunabilir bir yerde olduğunu telefonunun açık ulaşılabilir olduğunu , kaçmadığını , çocuğu kaçırmadığını eşinin rızasıyla gittiğini acelesinden savcılığa beyan etmek gerekiyor
al celbi uç savcının yanına bunlar beni tufaya düşürmeye çalışıyolar ben burdayım adresimde bu beni hiç aramadı sormadı veya ulaşmadı de
ş..... kendi gibi bir ..... avukat bulmuş
arada bu mesajı atlamışım yeni gördüm ama acele etmen lazım tahminim avukatın yönlendirmesiyle boşanma davası için bir hazırlık yapıyorlar
Canım inan acı tecrübe konuşuyor
avukat yönlendirmeye başladıysa her türlü sünü düşünüp önlem alman gerekiyor
Didem;
Bu mahkeme olayının altında çok başka şeyler döndüğünü söylemiştim sana daha önce de...
Boşanma davası açılırsa, çocugun velayetini almak için mi böyle yapıyorlar acaba diye düşünüyorum. :18:
Ama ne yaparlarsa yapsınlar alamazlar. İçin rahat olsun...
bilemiyorum ama bosanma acacagını sanmıyorum onda o g.. yok .o istese hemen yapar anında bu kadar beklemez ya da orda burda saklamaz benim evden gitmedigimi.zaten alamazlar daha emzikli bebek nasıl alacaklarmıkski pehh
Hiç belli olmaz Didem.
Dava açmayacagından bu kadar emin olma.
İnsan olmayandan her şey beklenir...
valla dogru söylüyorsun bakalım nabıcak bu dava 2 bucuk 3 ay sürermiş.öyle bişi yapsa nabarım acaba :S
Ne mi yapacaksın?
Başın dik, alnın açık bir şekilde bu rezil adamı hayatından çıkaracaksın...
moralman cökmüş durumdayım :S bu belirsizlik beni deli ediyor
Eşinin sana yaşattıkları gerçekten yenilir, yutulur şeyler degil.
Ama çocugun için kendini bırakmaman gerek...
Allah yardımcın olsun.
bu mübarek cuma gübü onu allaha havale et canım en güzelini o yapar
Gönderilmiş olan dilekçenin maksadı, çocuğunu görmek değil, senin evi terk ettiğini belgelemek, habersiz ortadan kaybolup çocuğu da göstermiyormuşsun gibi kendini aklamak. Boşanma davası açmaz deme, açar ve bu dilekçede çok iyi bir dayanaktır. Boşanma davalarında kim evi terk ederse dava genelde onun aleyhine işler, buna zemin hazırlamaya çalışıyorlar. Avukatınızla görüşüp önlem alın, bebekler bakıma muhtaç olduklarından annelerine verilirler ancak baba, annenin sorumsuz davranışı ve çocuğu saklamasını kanıtlarsa velayeti alabilir. İnsan olmayan çok şey üretebilir can yakmak için. O yüzden tedbirinizi alın, avukatınız aracılığı ile, bulunduğunuz yeri, telefonunuzu vs... ibraz edin, eğer yüzyüze gelmek istemiyorsanız görüşmelerin avukatlar arası yapılması istediğinizi belirtin. Ama çok dikkatli olun, dedim ya insan olmadığı zaman karşındaki, her kötülüğü bekleyip, tedbir alacaksın. Allah yardımcın olsun.
Destek olmak yerine niye moral bozarak kostek oluyosunuz? Mantikli birseyde yazmamissiniz yok o bebek ayak bagi olacak mahkemelerde surunecek??? Her bosanan ciftin cocugu surunuyormu? Mutsuz evliliklerin cocuklari daha sorunlu yetisiyor aslinda anlasamiyorsa bosanmak daha iyi.nası ya ben hala şok geçiriyorum yeni doğmuş bir bebek var ve kimliği babası olmadan çıkarılıyor anne baba ayrı ne derdiniz vardıda paylaşamadınız ve üstüne üstlük çocuk yaptınız kıyamam ben o bebişe ya anne baba arasında oyuncak olacak mahkemelerde sürünecek yarın bigün kesin boşanma olduğunda velayet kavgaları büyüdüğünde ordamı kalsın burda mı kalsın kavgaları yarın bigün hayatınıza birileri girdimi belkide ayak bağı olarak görülecekALLAH YARDIMCISI OLSUN BEBEĞİNİZİN....
Destek olmak yerine niye moral bozarak kostek oluyosunuz? Mantikli birseyde yazmamissiniz yok o bebek ayak bagi olacak mahkemelerde surunecek??? Her bosanan ciftin cocugu surunuyormu? Mutsuz evliliklerin cocuklari daha sorunlu yetisiyor aslinda anlasamiyorsa bosanmak daha iyi.
ne diye moral bozayım gerçekleri yazdım evet gerçekler acıdır yarın bi gün o çocuğun vebali ona daha büyük yük olacak zaten bir yuva kuruluyorsa annem giderse bende giderim ne demek ortada dayak yok bişi yok haline şükretsin ailesinin yüzünü göremeyen kadınlar var daha çocuğunun kimliği bile çıkmadan evi terk etmesini anlamış değilim demek daha önceden sorunlar vardı ki doldu taştı ve evi terk etti ee daha önceden sorunları vardı ise çocuk yapmayacaktı. anne babanın hatasını çocuklar çekiyor ben buna karşıyım yoksa ne konu sahibine nede eşine bişi olmayacak onlar hayatlarına devam edecekler eksik kalan çocuk olacak ya anne sevgisinden ya da baba sevgisinden
canım son durum nasıl ne halde o kocan denen canavardan
var mı görüştünüzmü arıcam diyodun aradın mı
mahkeme işi ne oldu sayfa ilerlemiş ben geride kaldım haberim yok birkaç gündür senden
Destek olmak yerine niye moral bozarak kostek oluyosunuz? Mantikli birseyde yazmamissiniz yok o bebek ayak bagi olacak mahkemelerde surunecek??? Her bosanan ciftin cocugu surunuyormu? Mutsuz evliliklerin cocuklari daha sorunlu yetisiyor aslinda anlasamiyorsa bosanmak daha iyi.
cocuk yapıp yapmayacagımı kimseden ögrenecek değilim .kimseyide ilgilendirmez .suan moralmen iyi değilim böyle yorumlar yazan insanları istemiyorum ben bana destek olacak yorumlar istiyorum senin beni yargılamaya hiçbişekilde hükmün yok annemi kovdu diye cıkıp gelmedim ben ailesiylede kavgalar yasadım iyice oku anla sonra yorum yapacaksan yap ben buraya konuyu beni yargılayın diye acmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?