evet canım dava iiçin gelmiş mahkeme yollamıshaa o polis bu dava için mi gelmiş ?
ben bi avukata sorduttum o cevap vermeye bile gerek yok demiş bu mahkemenin sonundada bişi cıkmaz demiş sadece ya yarım saatligine ya da 1 saaatliigine annenin gözetimi altında cocugu görme izni verilirmiş .aile mahkemesinde avukatmıs .böle böle yazdırmıslar kagıtta polis gelmiş bişey cıkmaz ondan demiş babam avukat arkadasını arıcak yine
son durum ne yani boşanmayı düşünüyor musun?
evet açtığı dava çok saçma amacının senin sorumsuzca hareket eden evi terk edip haber vermeyen biri olduğunu ıspatlamak olabilir
bunun yanında seninle hiç iletişime geçmeden çocuğu görmenin bir yolunuda arıyor olabilir
ama sen yinede bulunur olduğunu bi şekilde ıspatlada
Babam gurur yapiyor aramiyor esimi diyorsun ama gurur yapilmayacak gibi degil. Ben babanin yerinde olsam damadim elimi opmeden kizimi yollamazdim.
Adam yine vicdanli ki bosanmani dile getirmiyor sen seviyorsun diye. Muhtemelen bu yapilanlari da ailen senin hatrina yutacak
Ne kadar seviyorum desen de Didem, kocaninki inat ve gururdan cok bildigin terbiyesizlik ve cocukluk bence.
Gurur ve inat yapan adam aramaz sadece, seninki polis gonderdigi gibi saka yapiyormuscasina davalinin uzerine yikilsin masraflar demis.
Senin masrafini kim karsilayacak, kocan degil mi? Ona gore baban karsilayacak..
bu işin onu nereye varıcak,boşanmayı düşünmediğine göre bigün barışsanız bile nasıl olucak aranız çok merak ediyorum, bebeğin doğdu ailenin evine geldin bi kere bile aramadığı gibi evinize polis yolladı, velev ki siz unuttunuz ailen ne dicek, onun ailesi ne dicek, yani bu bi yemek masasında ayy anneni ve seni ne güzel evden kovmuştum,evinize nasılda polis yollamıştım diye hoş yad edilecek bi anı değil
o polisi mahkeme yollamıs .bide davalının üstüne yıkılsın diye yazıyor ya o hangimiz mahkemeyi kaybederse o ödicekmiş mahkeme avukat masrafını falan sordu onu avukaata evett eşimin yaptıgı zaten terbiyesizlik cahil işte öyle bişi olsada mahkemeyi kaybedersemde bikac bilerzigim bende tekiini bozdursam karsılarım canı kasındı :)
:) Bu arada cok sekersin, birseyler yazacagin yorumu once begeniyorsun ya oradan anliyorum Didem simdi cevap verecek diye :))
Haklısın canım diyelim hersey düzeldi ben herseyi unutrmuyum bilemiyorum(buarada kp yok benm)ama bende bu saflık oldugu müddetce ben herseyide unuturm cok iyi niyetliyim yav kimseye kin tutamıyorum keşke biraz katı olabilseydim biraz kin tutabilseydim belki şimdi oturup üzülmek yerine göbekler atıyor olurdumay didemcim bilmiyorum yaa, geldi özür diledi annenin babanın elini öptü diyelim, eve gelince sizin aranız nasıl olucak ben ordayım, sen mutlaka kv ve kp'e öfke duyacaksın onlar niye araya girmedi ön ayak olmadı diye, insanlar tee düğünlerindeki o onu taktı bu bunu verdi diye kin güdüyolar ki senin yaşadıkların çok daha ağır, insan nasıl güvenirki bi daha, mesela insanlar 10 seneliğine krediye giriyolar güveniyolar eşlerine 10 sene biz bunu elele öderiz diyolar bu güven çok önemli ve çok güzel bişey
saflık değilde inanmak istiyosun diyelim, sen olayın içindesin biz dış kapının mandalıyız daha gerçekçi duygudan uzak yorumlar yapıyoruz belki,mesela yorumlarından birinde demişsinki polisleri eşim yollamadı mahkeme yolladı cahillik işte, mahkeme yolladı ama o süreci kim başlattı, bunun adı cahillikte değil cahil adam bu işleri bilmez ki hiç, adam resmen rest diyo, bebeğini görmedi yaa, şu an çıksa gelse bebeğimi görücem diye belki o bi ışık olucak ama gelmiyo yaa,zaman geçtikçede soğukluk girer araya,ne hissediyosun şu an, ben olsam kendimi savaşta gibi hissederdim heralde
aşkolsun kendi adıma asla kınamıyorum, nasıl kınarım seni, ne lohusalığını anladın ne annelik mutluluğunu tam yaşadın, telli duvaklı çıktığın eve boynu bükük döndün, duygusal gel gitlerinin olması çok normal, ne desem gerçekten bilemiyorum, bi yanım diyoki inşallah eşin gelir alır sizi evinize götürür bi yanımda daha kötü olacaksa inceldiği yerden şimdi kopsun diyo,dediğin gibi yaşamadan anlamak çok zor, empati yapamıyorum bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?