Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

Bırak arama bence. Evet cocuğun var haklisin belki arasan daha iyi olur ama. Bu durum erkeklerin aptalca blofleri. Ona sunu hissettirmelisin vazgeçilmez olmadigini. Simdi cocuğun varya iyice ayağını uzatıyor. Ahh bu erkekler insana kafayı yedirtir. Benim eşimde bana aynı blofleri yaptı. Degil git ne yapıyorsan yap dedim. Benim kararlılığımı görünce 180 şerre değişti. Tabi benim cocugum yok. Fakat ne demek ya anneni evden kovmak. İnan ki insan katlanamiyor! İnsan kahrı çekilmiyor sen hic merak etme bir kadının gidebileceği en güvenli yer ailesinin yanidir. Mahkemede hic bir sey yapamaz. Simdi kendin geldiğin icin kendini suçlama. Daha lohusayken geceleri eve gelmeyen bir adamın yolunu bekle diyecek degil hakim. Yaa niye bu kadar salakca davranıyor bu erkekler...

değil mi böyle yaptıklaına karsılık vermemek en iyisi yya zaten mahkemeden bişi cıkmazmıs belkide bişi cıkmayacagını biliyor ondan böyle yapıyor sende mi küsüp baba evine gitmiştin

çocuk olunca hiç yapmam dediğin şeyleri yapıyorsun, affetmem dediğin şeyleri affediyorsun. öyle malesef. insan kendininden çok çocuğunu düşünüyor. şimdi sen bu konu üzerine karar ver. ileride pişman olursun bence. ben olsam olurdum. benzer süreçlerden ben de geçtim ayrı kaldık bi 3 hafta, o hiç aramadı sormadı. ben aradım. ama ben o telefonu etmeseydim eve dönermiydi bilmiyorum. dönmezdi, ve anasının lafını dinlemekten de iyice dolardı. bence sen artık ara. ne oldu bize de. anneme yaptıkların çok ağırıma gitti, oyüzden gittim, ama ben seni seviyorum, çocuğumun da babasız büyümesini istemiyorum de. baktın hala aynı davranıyor, o zaman dönüşsüz çıkarsın evden. ama bence ara. çünkü o seni aramayacak gibi.

Sen telefon edince tepkisi nasıl oldu

Sen telefon edince tepkisi nasıl oldu

Bence arayıp " ""senin amacın ne? ben senden çocuk mu kaçırdım, ne zaman çocuğumu görcem dedin de olmaz dedim, yaptığın hareketleri sana hiç yakıştıramadım, seni tanıyamıyorun, bir telefon açıp seni kırmış olabilirim, sorunlarımızı konuşarak halledebiliriz demeni, yuvamız için mücadele etmeni beklerdim, demek ki ben gözümde kocamı çok büyütmüşüm, ona bir evlat doğurmuşum, çok sevmişim, ama görüyorum ki karşılıksızmış...

Sende zerre sevgim yoksa, çocuğumu göremiyorum davası yerine, boşanma davası aç...

Zira çocuğunu istediğin zaman görebilirsin, ilerde benim eski eşim olabilirsin ama çocuğumun sürekli babası olacaksın...bunu ne yaparsam yapayım değiştiremem, çocuğumu babasından asla mahrum bırakamam.... bu konuda için rahat olsun... bir adım at artık, ya biz ya hiç...""""
v.s. tarzında konuşmalısın...

Yalvarma, unutma sadece Allah'a yalvarılır, Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

İstersen mail filan da atabilirsin, ama artık bir iletişiminizin olması gerekiyor...

Son düzenleme:

sağol canım önerilerin için.cesaretimi bi toplayabilsem sanki içimden bi ses birazcık daa sessiz kalmamı söylüyor

çocuk için ara demiş bazı arkadaşlar, asla katılmıyorum, didem o çocuğu baba evinden getirmedi değil mi, çocukla ilgili herşey iki kişinin sorumluluğundadır, neden fedakarlıkları hep kadın göstermek zorunda olsun ki, kendine ypılması neyse annesi o evden kovulmuş, annesi bi daha nasıl girer o eve, benim annem olsa sokağımdan geçmezdi, belki eşim gelip binbir af dileyip ellerini öptükten sonra, onada belki diyorum kesin değil, çocuğun tüm sorumluluğunu lütfen kadına yüklemeyin, şimdi ararsa heleki cümleye çocukla girerse erkek beyni burnu sürttü diye düşünecek, çocuğu için fedakarlık yaptı amanda benim karım ne güzel anne falan düşünmicek, hatta şöyle bile düşünebilir, demek ki çocuk benim ilk yardım kitim,ne yaparsam yapayım evden gidemez gidersede dönüyo zaten

aynı fikirdeyim, arama
boşanacağınıza falan da inanmıyorum zaten, süründürmek istiyor aklınca
bende 6 aylık hamileyken, k.pederle olan bir kavgada terketmiştim evi, ama kesin boşanmayı göze alarak
3 hafta kaldım babamlarda, eşim hergün aradı evet, anne babasından saklayarak aradı, onlara benimle görüşmediğini söylüyormuş, eltimden alıyordum haberleri ben de senin gibi
bir gün babam iş yerine gitmiş onun, demiş ki, kızımın da bebeğinde başımın üstünde yeri var, kapıum açık demiş, ama bu sebepten boşanırsanız, bir daha seni gözüm görmesin, düşünün artık bir karar verin demiş,
daha o akşam geldi eşim annemlere, beni aldı yemeğe gittik, konuştuk
bir sürü sözler verdi, en başta taşınma sözü, altlı üstlüydük biz, bu sözler tutulmadı tabii ama, bana onlara tavır yapabilme hakkı verdi, içimden gelmiyor sıcak davr
anmak diyebiliyordum mesela
demem o ki, eğer ben arasaydım, kendi kendime dönseydim, haklı duruma geçen, bana tavırlı olan onlar olacaktı
ama benim eşimde, ailesi de, benim gerektiğinde gidebileceğimi anladı
anlattım
bugün çok şükür iyiyiz, taşındık bile
arama, arayacak, adım gibi eminim, eltinin sözlerinden de bu çıkıyor zaten

hatta şunu diyebilirim, ben senin yerinde olsaydım, kesinlikle boşanma davası açardım
madem rest çekti beyimiz, sen de çek
görsün bakalım
evlilik bir strateji oyunu , bir yerde okumuştum, bazı evliliklerde gerçekten de öyle
bırak bu sefer o avukatlarla konuşsun, birşey çıkar mı diye, al ikametini babanların yanına
aç davanı
tekrar söylüyorum, ben boşanacağınıza inanmıyorum
nasıl bu kadar eminim, benim kocam da seninkine çok benziyordu da o yüzden
yemez canım
haftada 1 gün annemlere gidiyorum 1 saat diye, kayınpeder çıkarmıştı o kavgayı
pes etseydim, ses çıkarmasaydım, eşimle belki iyi olurdum bir gün bilemem
ama eşim asla, aileme bugün gösterdiği saygıyı göstermezdi
ağaç kavuğunda yetişmediğimizi bilmeleri lazım

Ben sizin gibi düşünmüyorum
arayip kollarını ıkı yana aca aca kocasına kossunda demıyorum
ama bu akdar sessız olmaz adamı bılıyormus kendınce bu evlılıgın oluru varmı bunu dusunsun...
var ıse hıc sebebsız yere yanı aslında kendılerıyle ! alakalı olmayan mevzulardan oturu bu duruma gelındıyse bır daha daha dusunsun
evlılıkte gurur olmaz ama arkadasın yanlıs yonlendırıldıgınıd usunuyorum
arayabılır , neler oluyor dıyeıblmelı ve demelı dıyede dusunuyorum...
eger aramıyorsa
karsı tarafta ınat etmıyorsa bunun kararın mesela o verır ob ılır , o zaman bu cocuga yazık etmısler derım duygular cabuk degısmez cunku neden cocuk yapmıslar..

Bırde ınsan bır kere kaybedınce dıdemcım sonra gururu bırakıyor bılıyormusun

ben mesela burnu yere dusse egılıp almayacak gozunden bır damla yas akmaz aksada kımselere gormeyecek yapıda bır kızdım..
sonra ne oldu esı esım benden ayrılmak ıstedı terk ettrı ayrıldı vs uzatmıcam cok yazdım o gecen surecı
sımdı geldıgım nokta
benım ıstegım dısında hayatımdan bır arkadasımı bıle cıkarmıyorum ıkımızde ıstıyorsak sessız sedasız bıter ama ya ıstemıyorsak kımseyı kaybetmeyı goze alamam ,

esın ve sende yanlıs yapıyorsunuz ,

pekı esının aılesının buradakı rolu nedir suandaki durumda?

esınde sende ınanılmaz bır ınada sahıpsınız , ama yanlıs yapıyorsunuz . Valla didem sen aramazsan belkı kazanırsın belkı kaybedersın bunu bılemezsın sen ben yok bu ıste . kocanı aramalısın

Ben de aramamasi taraftarim
suclu olan esi .

lohusa, yeni dogmus bir bebekle bir inat ugruna bunlari yasatmaya kimsenin hakki yok

Arayacak biri varsa Didemin esi ve ailesi...

aynen öyle canım bende eminim arasam öyle düşüneceginden . okadar emin konusuryormuski benim kendi ayagımla gidecegimden o yüzden aramam

okudum canım yasadıklarını.ya benimki inatlıktan değil canım gurur yaptıgımdan dolayıda aramamızlık değil yoksa bende bilsem kaybedicem onu su dakka hiç durmam ararım ben sevgiliykende nişanlıykende hep ılımlı olumlu oldum o bana hakaret etti ben döndüm aradım bunun gibi bi sürü şey şuan aramamın sebebi o bu kadar emin konusuyor ya didem gelicek diye onun için ben arasam o amacına ulasıcak dicek bak ben gözünü korkutunca bu hemen aldanıp sürünüyor.bunu ona öyle hissettirrsem artık ben evede dönsem hersekilde beni tehdit eder sürekli bilsem öyle algılamayacak cktan arardım

aynen öyle canım bende eminim arasam öyle düşüneceginden . okadar emin konusuryormuski benim kendi ayagımla gidecegimden o yüzden aramam

illa ki geliyodur tabi kulağına, belki bu kadar çirkinleşmese ben de ara derdim ama iş artık ailelere taştı, polis falan girdi, adamda tık yok, sevgiliykende hep sen adım atıyodun galiba, o yüzden bu kadar emin

merhabalar
8 ay evli kaldıktan sonra evi terkettim. 3 aydır eşimden ayrı yaşıyorum evden sadece kıyafetlerimi alarak çıktım 20 gün önce dava açtım eşim ve eşimin tarafından 3 aydır kimse iletişime geçmedi. dava açtıktan sonra avukat tuttum. evdeki bana ait olan eşyaları (çeyiz-az da olsa birkaç giyim eşyası kaldı) almak için karşı tarafa haber vermeden gidip alabilir miyim?çünkü kimseyle yüzyüze gelmek istemiyorum. avukatım hala evlisin orası senin evin anahtarın var kimse birşey diyemez dedi. ama ben yine de çekiniyorum, haksız bir iftiraya uğramaktan korkuyorum. en kısa zamanda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. nasıl bir yol izlemeliyim?

yok canım o kadarda restleşmek için kalkıpda bosanma davasına kadar acamam .benim eşim bi kibrit çöpüyle herşeyi yakabilcek bi insan o yüzden gerek yok böyle seylere zaten benim sessizligim ona en büyük cevabım oluyor o beni cok iyi biliyor haytta en kızdgı seydi benim sessiz kalmam cünkü ben sessizligi cok sık tercih eden biri değil en küçük öfkemde bile hemen patlarım kavga ederek değil konusarak sessiz kalmıssam bişiler için artık ugrasmayacagıımı bilir o

illa ki geliyodur tabi kulağına, belki bu kadar çirkinleşmese ben de ara derdim ama iş artık ailelere taştı, polis falan girdi, adamda tık yok, sevgiliykende hep sen adım atıyodun galiba, o yüzden bu kadar emin

evet canım nişanlıykende böyleydi evlendilkten sonra bu durum biraz değişti ama o cok iyi biliyor ben onsuz 5 dk bile duramazdım o yüzdn bu kadar rahat davranabiliyor

avukatın doğru demiş ama karşı tarafın iftiraya meyilli bi yanı var anlaşılan o zaman avukat eşliğinde falan git,illa ki yüz yüze gelinecek, son kez diye düşün git canım

hayret bir şey bu adamdaki inat hayrete düşürdü beni.
Polise , avukata gidene kadar seni bir araması bebeğimizi görmek istiyorum demesi bu kadar zor mu?
Bebiş o görmeden büyüyor, zaman geçiyor farkında değil mi.
Temiz bir sopayı öylebir hakediyor ki ...
Arama Didem, aramamalısın da.
Bu durum ilişkinizin geleceği açısından belirleyici olacak.
Ya o inadını kıracak ve kendi için neyin daha değerli olduğunu farkedecek,
Ya da aradığın taktirde taviz veren hep sen olacaksın.
Umarım en kısa zamanda aklını başına toplar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…