Didem madem o kadar seviyorsun ben sana ne dedim zaman geçmeden herşey bitmeden ara konus artık canım
bak 2 ay olacak zaman geçtikce ıyıce alısıyor erkekler ..Sen kararını ver artık bence..
benim annemde kendi dönmüş ben 28 günlükmüşüm gerçi babam şimdi anneme karşı kedi gibi ama hala daha o konuda babama kırgınım yeri gelince elin evinde doğmuşum şimdi lafını yapıorlar derim senin kızında aynısını yapar ilerde sorar hesabını hayırlısıyla dönde ama seni sindirmesine izin verme eğer o çaba göstermeden dönersen kendi geldi diyecektir babam der oradan biliorum
anenle babanın arası nasıl simdi
iyi canım babam çok agresif bize kök söktürür ama anneme süt dökmüş kedi
yorumllarin cogunu okudum.esinde sende cok inatcisin.kanimca cocugunun hatirina bu inat tan vazgec egerki esini seviyorsan .annen kapisin da nereye kadar duracaksin.herkesin kendine göre düzeni var .benim esim de ilk zamanlar annemler gelsin rahatsiz olurdu.simd ise kuzu gibii . yok yere yuvani yikma cocugunu babasiz büyütme .bazen kadinlarin alttan almasi gerekir ne kadar hakli da olsak haksiz konuma düseriz . esine tl ac mahkemye gerek yok istedigin zaman cocugunu görebilirsin ne zaman istersen de. ilk adimi sen at .gersi gelir belki ....
canım gözdağı oldugundan eminim bunu ilerleyen zamanlarda sizde göreceksiniz benim eşim tehdit etmeyi cok sever bide ben eltimle konusuuyorum sık sık abisi eşime sürekli baskı yapıyormus git getir kızı diye oda kendi gitti kendi gelecek görürsünüz diyomus ordan biliyorum
Didem madem öyle, eşin seni sen eşini çok iyi tanıyorsun.
Eşin senin dönecegini bildiği için hiç bir adım atmıyor.
Ama bu defa fena oldu.
Ben sana hak veriyorum. Bu zamana kadar aramadın yine arama,
kendisi adım atsın...
Seviyorsa atacaktır zaten...
kadınlar lohusayken bazı eşler onlardan daha lohusa oluyo, hiç bi şeye tahammülleri olmuyo.. halbuki anlayışlarına en çok ihtiiyaç duyduğumuz dönem.. çocuk arada büyüyo senin eşin hala neyin inadını yapıyo anlamadım.. arama sorma.. eşine kızıp ilgi sevgisini çocuğundan esirgeyen adamdan hiç bişey olmaz..
s.a didem bacım. asenin adam inatçının da ötesinde çıktı gidişat hiç olumlu değil. aklıma Efendimiz(s.a.v.) in amcası Ebu Talibin gururu geldi.Peygamberimizi koruyup kolluyor, iman edenlerin sığınağı oluyor, sevgi dolu merhamet kaynağı bir adam,ölüm döşeğinde Peygamberimizin ' iman et ' sözüne karşılık Ebu Talib Ben şimdiye kadar inanmamışken Kureyşin kadınlarına Korkusundan iman etti dedirtmem diye cevap veriyor .gururundan iman etmeden vefat ediyor.
eşininde kuru bi inadı var. sen bi arasan,ilk adımdan sonra gerisi gelir artık.eminim o da seni,bebeğini çok özlemiştir
bu yenı bır haber mı cnm abısıne o gelecek mı demıs senın ıcınnn?
eltim her telefon actıgında söylüyor canım . abisi sürekli arayıp konusuyormus kendi gitti kendi gelecek diyomus bak görürsünüz falan abisi bak bundan sonra biraraya geldiğinizde kıza karısma yok karısmıcaam falan diyomus
Eee bak demek bosanmayı düşünmüyor ınada devam sadece ...O zaman sız bı konussanız hemen buzlar erıyecek,ama
o annenı mı evden kovmustu..Annenden özuur dılemeden dönmemelısın...
ya canım benim ne adammış bu da ya. ama erkekler analarının dibindeyken onalrın aklıyla düşünürler. kendi kafalarını kullanmaları rahat bi 10 seneyi bulur. sen tanırsın tabi eşini. o yüzden ara diyemem. ama çok da önemli bir nedenle ayrılmamıştın sen evden yanlış mı hatırlıyorum. yani bu sebepten ayrılırsanız ilerde üzülmeyesin. neler çekiyor insanlar da yine devam ediyolar beraberliklerine. her şey istediğimiz gibi olmuyor malesef. biraz o su iyi, biraz şusu kötü diye idare ediliyor genelde. nadirdir öyle çok sorunsuz evlilikler. onlarda da mutlaka bir taraf çok sinmiştir de ondan sorunsuz gibi görünüyordur. hakkında hayırlsı olsun canım.
canım bence ara ve konuş ne yapmaya çalışıosun biz sen değiliz merak etme seni kovmayız desene konuş susarsan seni ezik görür ama öfkelendirecek kadarda abartma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?