Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

Didem madem o kadar seviyorsun ben sana ne dedim zaman geçmeden herşey bitmeden ara konus artık canım
bak 2 ay olacak zaman geçtikce ıyıce alısıyor erkekler ..Sen kararını ver artık bence..

arayıp ne diyeyim :S bigün kalkıyorum yataktan diyorum arıcam sonra vazgeciyorum kendimce oturup düşünüyorum diyorum iyikide aramamısım sonra diyorum keske arasaydım hiçs saglıklı karar veremiyorumki bende bi karar verebilsem :S:S:S

anenle babanın arası nasıl simdi

yorumllarin cogunu okudum.esinde sende cok inatcisin.kanimca cocugunun hatirina bu inat tan vazgec egerki esini seviyorsan .annen kapisin da nereye kadar duracaksin.herkesin kendine göre düzeni var .benim esim de ilk zamanlar annemler gelsin rahatsiz olurdu.simd ise kuzu gibii . yok yere yuvani yikma cocugunu babasiz büyütme .bazen kadinlarin alttan almasi gerekir ne kadar hakli da olsak haksiz konuma düseriz . esine tl ac mahkemye gerek yok istedigin zaman cocugunu görebilirsin ne zaman istersen de. ilk adimi sen at .gersi gelir belki ....

senin adına sevindim.ne bilim ya nasıl böle olduk anlamıyorum hala diyorum neydik ne olduk cok acı seler bunlar annem babam gül gibi bakıyorlar banada cocugumada onlarında düzeninin oldugu gibi benimde var böyle sanki misafir gibiyim eskisi gibi değil herşey cok istiyorum aramak öyle yelkenleri suya verip konusmak için değil sadece böyle birşeye ne gerek oldugnu geldigimdendir arayıp sormadıgnı istese elbette ccocugunu görebilecegini söylemek cok isterdim ama bitürlü elim gitmiyor telefona

Didem madem öyle, eşin seni sen eşini çok iyi tanıyorsun.

Eşin senin dönecegini bildiği için hiç bir adım atmıyor.
Ama bu defa fena oldu.
Ben sana hak veriyorum. Bu zamana kadar aramadın yine arama,
kendisi adım atsın...

Seviyorsa atacaktır zaten...

kadınlar lohusayken bazı eşler onlardan daha lohusa oluyo, hiç bi şeye tahammülleri olmuyo.. halbuki anlayışlarına en çok ihtiiyaç duyduğumuz dönem.. çocuk arada büyüyo senin eşin hala neyin inadını yapıyo anlamadım.. arama sorma.. eşine kızıp ilgi sevgisini çocuğundan esirgeyen adamdan hiç bişey olmaz..

zaten diyorum ya bazen arayasım geliyor oda olumlu ılımlı olmak için değil hesap sormak için sonrada vazgeciyorum ben eminimki arasam kendinle övünecek dicek amacıma ulastım korktu aradı o suan beni aramamı bekliyor zaten bu kadar sesssiz kalmam onu yiyip bitiriyor biliyor ben onsuz bi 5 dkk bile duramazdım ben tepki vermeyince böyle işlere kalkısıyor işte

bi hafta sonra kızım 2 aylık olacak bu gidişle yasınada burda girer herhalde :) bizim böle akılsız bi babamız oldjugu müddetce

s.a didem bacım. asenin adam inatçının da ötesinde çıktı gidişat hiç olumlu değil. aklıma Efendimiz(s.a.v.) in amcası Ebu Talibin gururu geldi.Peygamberimizi koruyup kolluyor, iman edenlerin sığınağı oluyor, sevgi dolu merhamet kaynağı bir adam,ölüm döşeğinde Peygamberimizin ' iman et ' sözüne karşılık Ebu Talib “Ben şimdiye kadar inanmamışken Kureyş’in kadınlarına ‘Korkusundan iman etti’ dedirtmem” diye cevap veriyor .gururundan iman etmeden vefat ediyor.
eşininde kuru bi inadı var. sen bi arasan,ilk adımdan sonra gerisi gelir artık.eminim o da seni,bebeğini çok özlemiştir

as canım inatkı ne inat .bu büyük abisiyle bile inadı yüüzünden kac aydır konusmuyor bile kendisi hatalı olmasına rağmen ggidip özür dilemedi abisinden ona göre herzaman ilk adımı karsıdaki atıccak.sevgiliykende küserdik hep ben arardım hep ben barısmak isterdim bu nişanlıykende devam etti.evlendikten sonra aynı evin içinde oldugumuzdan dolayımıdır nedir kendisi hep barısırdı ben bikac saat konusmasam kendi gelir konsurdu .şimdide demek benden bekliyor ben sessiz kaldıkca deliriyor cok iyi cözmüşüm onu.ben 3 avukatada sorduttum cevap vermesem bişey cıkmazmıs mahkemeden sadece cocguunu görme hakkı tanınırmıs .belkide sorduttu bişey cıkmayacagını ondan böyle bi oyuna kalkıstı ben adım gibi eminim ama arkadaslrın dedigi gibi yanılıyorda olabilirim belki bosanmak için zemin hazırlıyor ama o bosanmak istese abisine dönüp demez o gelecek ben biliyorum diye acık acık söler ben bosanıyoru mdiye

bu yenı bır haber mı cnm abısıne o gelecek mı demıs senın ıcınnn?

bu yenı bır haber mı cnm abısıne o gelecek mı demıs senın ıcınnn?

eltim her telefon actıgında söylüyor canım . abisi sürekli arayıp konusuyormus kendi gitti kendi gelecek diyomus bak görürsünüz falan abisi bak bundan sonra biraraya geldiğinizde kıza karısma yok karısmıcaam falan diyomus

canım bence ara ve konuş ne yapmaya çalışıosun biz sen değiliz merak etme seni kovmayız desene konuş susarsan seni ezik görür ama öfkelendirecek kadarda abartma canım

ya canım benim ne adammış bu da ya. ama erkekler analarının dibindeyken onalrın aklıyla düşünürler. kendi kafalarını kullanmaları rahat bi 10 seneyi bulur. sen tanırsın tabi eşini. o yüzden ara diyemem. ama çok da önemli bir nedenle ayrılmamıştın sen evden yanlış mı hatırlıyorum. yani bu sebepten ayrılırsanız ilerde üzülmeyesin. neler çekiyor insanlar da yine devam ediyolar beraberliklerine. her şey istediğimiz gibi olmuyor malesef. biraz o su iyi, biraz şusu kötü diye idare ediliyor genelde. nadirdir öyle çok sorunsuz evlilikler. onlarda da mutlaka bir taraf çok sinmiştir de ondan sorunsuz gibi görünüyordur. hakkında hayırlsı olsun canım.

Eee bak demek bosanmayı düşünmüyor ınada devam sadece ...O zaman sız bı konussanız hemen buzlar erıyecek,ama
o annenı mı evden kovmustu..Annenden özuur dılemeden dönmemelısın...

Eee bak demek bosanmayı düşünmüyor ınada devam sadece ...O zaman sız bı konussanız hemen buzlar erıyecek,ama
o annenı mı evden kovmustu..Annenden özuur dılemeden dönmemelısın...

aynen .ya ben onu cok iyi tanıyorum öyle bi niyeti olsa herkes duymustu simdi bide bukadar zaman beklemez haytta aklı sıra korku veriyo

işte benim kendi kendimi yediğim nokta bu .böyle bi sebepten dolayı bi cocuk babasız büyür mü ben annemi kovdugu gece cıkıp gelmedim eve ben ertesi günü esim işteyken esimle msjlasmıstım ben böle yapamıyorum diye o hep alttan almıstı beni ben bu böyle devam etmez diyordum oda cabalayalım diyodu yaptıgına pişman olmus gibiydi aradan bikac gün gecti annesiyle ablasyla kavga edince bende ipler koptu bide 2 gece eve gelmeyince .annem dedi sen lohusasın bu evde kalsan kafayı ya yersin ya da bi hastalık kaparsın ben seni burda bırakmam haytta aldı geldi beni

canım bence ara ve konuş ne yapmaya çalışıosun biz sen değiliz merak etme seni kovmayız desene konuş susarsan seni ezik görür ama öfkelendirecek kadarda abartma canım

şu mahkeme işi nolcak onu bekliyorum şimdi bu mahkeme olayı varken arasam onu amacına ulastırmıs olacam o yüzden biraz daa susmayı tercih ediyorum :S bilmiyorum o benim bu kadar sessiz kalmamı hazmedemiyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…