hayret bir şey bu adamdaki inat hayrete düşürdü beni.
Polise , avukata gidene kadar seni bir araması bebeğimizi görmek istiyorum demesi bu kadar zor mu?
Bebiş o görmeden büyüyor, zaman geçiyor farkında değil mi.
Temiz bir sopayı öylebir hakediyor ki ...
Arama Didem, aramamalısın da.
Bu durum ilişkinizin geleceği açısından belirleyici olacak.
Ya o inadını kıracak ve kendi için neyin daha değerli olduğunu farkedecek,
Ya da aradığın taktirde taviz veren hep sen olacaksın.
Umarım en kısa zamanda aklını başına toplar.
avukatın doğru demiş ama karşı tarafın iftiraya meyilli bi yanı var anlaşılan o zaman avukat eşliğinde falan git,illa ki yüz yüze gelinecek, son kez diye düşün git canım
merhabalar
8 ay evli kaldıktan sonra evi terkettim. 3 aydır eşimden ayrı yaşıyorum evden sadece kıyafetlerimi alarak çıktım 20 gün önce dava açtım eşim ve eşimin tarafından 3 aydır kimse iletişime geçmedi. dava açtıktan sonra avukat tuttum. evdeki bana ait olan eşyaları (çeyiz-az da olsa birkaç giyim eşyası kaldı) almak için karşı tarafa haber vermeden gidip alabilir miyim?çünkü kimseyle yüzyüze gelmek istemiyorum. avukatım hala evlisin orası senin evin anahtarın var kimse birşey diyemez dedi. ama ben yine de çekiniyorum, haksız bir iftiraya uğramaktan korkuyorum. en kısa zamanda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. nasıl bir yol izlemeliyim?
e soğuk konuştu tabi. şaşkındı ama ters değildi. sonra bir kaç kez yüzyüze de konuştuk. o ailesini silmeye hazırdı. bırak kimseyle görüşemeyelim dedi, ben de "ben ailemle görüşürüm" dedim. çünkü bizimkiler olaya dahil değildi. neyse böyle böyle evimize döndük. benim evden gideceğimi biliyordu, hatta teyzemler gelmişti, gel kızım biraz hava alırsın bizde diye, akşama anasından dönünce bi telefon sen nerdesin diyo. e dedim teyzemlerdeyim. gel eve diyo. nasıl gelcem hani sen alcaktın dedim. nasıl gittiysen gel demez mi. gece saat 11 de nasıl gitceksem. ööyyyyle gıcık bi inadı vardı yani.Sen telefon edince tepkisi nasıl oldu
ilk paragrafa katılmakla birlikte diğer kısımlara katılmıyorum. konuşmanın mümkün olduğunca yumuşak ilerlemesi taraftarıyım. polemik yaratmasına izin verme. suçlamadan konuş. sen beni üzüdn deme, onun yerine ben şu hareket yüzünden çok üzüldüm de. bu çok değiştiriyor insanları. savunmaya geçmesine izin vermemiş oluyorsun.Bence arayıp " ""senin amacın ne? ben senden çocuk mu kaçırdım, ne zaman çocuğumu görcem dedin de olmaz dedim, yaptığın hareketleri sana hiç yakıştıramadım, seni tanıyamıyorun, bir telefon açıp seni kırmış olabilirim, sorunlarımızı konuşarak halledebiliriz demeni, yuvamız için mücadele etmeni beklerdim, demek ki ben gözümde kocamı çok büyütmüşüm, ona bir evlat doğurmuşum, çok sevmişim, ama görüyorum ki karşılıksızmış...
Sende zerre sevgim yoksa, çocuğumu göremiyorum davası yerine, boşanma davası aç...
Zira çocuğunu istediğin zaman görebilirsin, ilerde benim eski eşim olabilirsin ama çocuğumun sürekli babası olacaksın...bunu ne yaparsam yapayım değiştiremem, çocuğumu babasından asla mahrum bırakamam.... bu konuda için rahat olsun... bir adım at artık, ya biz ya hiç..."""" v.s. tarzında konuşmalısın...
Yalvarma, unutma sadece Allah'a yalvarılır, Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler...
İstersen mail filan da atabilirsin, ama artık bir iletişiminizin olması gerekiyor...
çocuk için ara demiş bazı arkadaşlar, asla katılmıyorum, didem o çocuğu baba evinden getirmedi değil mi, çocukla ilgili herşey iki kişinin sorumluluğundadır, neden fedakarlıkları hep kadın göstermek zorunda olsun ki, kendine ypılması neyse annesi o evden kovulmuş, annesi bi daha nasıl girer o eve, benim annem olsa sokağımdan geçmezdi, belki eşim gelip binbir af dileyip ellerini öptükten sonra, onada belki diyorum kesin değil, çocuğun tüm sorumluluğunu lütfen kadına yüklemeyin, şimdi ararsa heleki cümleye çocukla girerse erkek beyni burnu sürttü diye düşünecek, çocuğu için fedakarlık yaptı amanda benim karım ne güzel anne falan düşünmicek, hatta şöyle bile düşünebilir, demek ki çocuk benim ilk yardım kitim,ne yaparsam yapayım evden gidemez gidersede dönüyo zaten
çok yanlış yönlendirmeler yapıyorsunuz bence. yuva yıkmak kolaydır, ama ben burada bu ailenin yıkılmasını gerektirecek bir durum göremiyorum. ailesinin etkisinde kalarak yapıyor pek çok şeyi, bence evine dönmesinin acilen sağlanması gerekiyor. ve evet çocuk herşeyi değiştirir arkadaşlar. ben burnum yere düşse almazdım, ama insan iki üç kez düşünmek zorunda kalıyor. bence kötü birşey de değil. didemin burda ailesi aslında kocası ve çocuğu. anası babası sonraki sırada gelir. eğer bu ayrımı yapmazsanız asla bir aile olamazsınız. senin ailen benim ailem olur ama bizim ailemiz olmaz. çocuğunuz da hangi ailede büyüsün istiyorsanız ona göre hareket etmelisinizhatta şunu diyebilirim, ben senin yerinde olsaydım, kesinlikle boşanma davası açardım
madem rest çekti beyimiz, sen de çek
görsün bakalım
evlilik bir strateji oyunu , bir yerde okumuştum, bazı evliliklerde gerçekten de öyle
bırak bu sefer o avukatlarla konuşsun, birşey çıkar mı diye, al ikametini babanların yanına
aç davanı
tekrar söylüyorum, ben boşanacağınıza inanmıyorum
nasıl bu kadar eminim, benim kocam da seninkine çok benziyordu da o yüzden
yemez canım
haftada 1 gün annemlere gidiyorum 1 saat diye, kayınpeder çıkarmıştı o kavgayı
pes etseydim, ses çıkarmasaydım, eşimle belki iyi olurdum bir gün bilemem
ama eşim asla, aileme bugün gösterdiği saygıyı göstermezdi
ağaç kavuğunda yetişmediğimizi bilmeleri lazım
katılıyorum, bence bu evlilik devam edebilir, tabi kocanın da ilerideki tavrı önemli.Ben sizin gibi düşünmüyorum
arayip kollarını ıkı yana aca aca kocasına kossunda demıyorum
ama bu akdar sessız olmaz adamı bılıyormus kendınce bu evlılıgın oluru varmı bunu dusunsun...
var ıse hıc sebebsız yere yanı aslında kendılerıyle ! alakalı olmayan mevzulardan oturu bu duruma gelındıyse bır daha daha dusunsun
evlılıkte gurur olmaz ama arkadasın yanlıs yonlendırıldıgınıd usunuyorum
arayabılır , neler oluyor dıyeıblmelı ve demelı dıyede dusunuyorum...
eger aramıyorsa
karsı tarafta ınat etmıyorsa bunun kararın mesela o verır ob ılır , o zaman bu cocuga yazık etmısler derım duygular cabuk degısmez cunku neden cocuk yapmıslar..
Ben aldım, hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Ama bu durum biraz da karşı tarafla ilgili; buzdolabını aldı der televizyonu aldı der hakim de ispatlayın der ne yapacaklar...
demin elazığda sağlık ocağındaki hemşire aradı .beni aradığını ulasamadığını sonrada eşimi aradığını oda bu numaray(annemlerin ev telefonunu)verdiğini söyledi .cocuğu aşıya götürmedim ya ondan aramış gerizekalı eşimm nerde olduğumu bilmiyorsan niye anemlerin telefonunu veriyon :)
Mahkemede bunu da delil olarak kullan :)
hala bir gelişme yok mu ?
gece rüyamda sabaha kadar esiimi gördüm güya almıs götürmüş bizi eve kızınada banada sarılıp ağlıyordu sizi cok özledim diyodu hayrolsun inş :S
canım kıyamam yaa inşallah o günler yakın :)
ne dılekcesı bu cnm ne yaptın merak ettımmmm
arar mı ki :S o benden cevap beklemiyordu sasıracakçok iyi yapmıssın bravo görsun dılekce ulasınca arar saftrık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?