Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

bende birtek kızımın kıyafetlerini alarak cıktım evden sadece üstümdeki kıyafetlerle geldim herşeyim orda telefonum bile :)

aynen öyle canım.inşaallah deidiğin giibi aklını basına toplar bakalım zaman ilerliyor ya dedigin gibi o inadını kıracak ya da ben taviz vercem ama öyle birşey yapmayı hiç düşünmüyorum elimi verirsem kolumu kaptırırım değişen hiçbişi olmaz o zaman cıkıp gelmemimde bi anlamı olmaz

avukatın doğru demiş ama karşı tarafın iftiraya meyilli bi yanı var anlaşılan o zaman avukat eşliğinde falan git,illa ki yüz yüze gelinecek, son kez diye düşün git canım

teşekkür ederim canım iyice araştırıp en doğrusu neyse onu yapmak istiyorum...hayırlısı olsun bakalım

Ben aldım, hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Ama bu durum biraz da karşı tarafla ilgili; buzdolabını aldı der televizyonu aldı der hakim de ispatlayın der ne yapacaklar...

Sen telefon edince tepkisi nasıl oldu
e soğuk konuştu tabi. şaşkındı ama ters değildi. sonra bir kaç kez yüzyüze de konuştuk. o ailesini silmeye hazırdı. bırak kimseyle görüşemeyelim dedi, ben de "ben ailemle görüşürüm" dedim. çünkü bizimkiler olaya dahil değildi. neyse böyle böyle evimize döndük. benim evden gideceğimi biliyordu, hatta teyzemler gelmişti, gel kızım biraz hava alırsın bizde diye, akşama anasından dönünce bi telefon sen nerdesin diyo. e dedim teyzemlerdeyim. gel eve diyo. nasıl gelcem hani sen alcaktın dedim. nasıl gittiysen gel demez mi. gece saat 11 de nasıl gitceksem. ööyyyyle gıcık bi inadı vardı yani.
ilk paragrafa katılmakla birlikte diğer kısımlara katılmıyorum. konuşmanın mümkün olduğunca yumuşak ilerlemesi taraftarıyım. polemik yaratmasına izin verme. suçlamadan konuş. sen beni üzüdn deme, onun yerine ben şu hareket yüzünden çok üzüldüm de. bu çok değiştiriyor insanları. savunmaya geçmesine izin vermemiş oluyorsun.

çok yanlış yönlendirmeler yapıyorsunuz bence. yuva yıkmak kolaydır, ama ben burada bu ailenin yıkılmasını gerektirecek bir durum göremiyorum. ailesinin etkisinde kalarak yapıyor pek çok şeyi, bence evine dönmesinin acilen sağlanması gerekiyor. ve evet çocuk herşeyi değiştirir arkadaşlar. ben burnum yere düşse almazdım, ama insan iki üç kez düşünmek zorunda kalıyor. bence kötü birşey de değil. didemin burda ailesi aslında kocası ve çocuğu. anası babası sonraki sırada gelir. eğer bu ayrımı yapmazsanız asla bir aile olamazsınız. senin ailen benim ailem olur ama bizim ailemiz olmaz. çocuğunuz da hangi ailede büyüsün istiyorsanız ona göre hareket etmelisiniz
didem zaten çocuğunu almış gitmiş, bırakmsmış ki. sorumluluğu zaten almış. babalık zamanla öğrenilir ve korkarım böyle uzakta kaldıkça çocuğundan daha da uzaklaşacaktır.
evlilik tabi bir strateji oyunu, ama sizin dediğiniz inatlaşmak. strateji de rest çekmekten ibaret değildir. bazen o kuralları esnetmektir.
katılıyorum, bence bu evlilik devam edebilir, tabi kocanın da ilerideki tavrı önemli.

Ben aldım, hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Ama bu durum biraz da karşı tarafla ilgili; buzdolabını aldı der televizyonu aldı der hakim de ispatlayın der ne yapacaklar...

her ihtimali göz önüne alarak dikkatli hareket etmek istiyorum. Çok zor işler bunlar offff...

demin elazığda sağlık ocağındaki hemşire aradı .beni aradığını ulasamadığını sonrada eşimi aradığını oda bu numaray(annemlerin ev telefonunu)verdiğini söyledi .cocuğu aşıya götürmedim ya ondan aramış gerizekalı eşimm nerde olduğumu bilmiyorsan niye anemlerin telefonunu veriyon :)

Mahkemede bunu da delil olarak kullan :)

gece rüyamda sabaha kadar esiimi gördüm güya almıs götürmüş bizi eve kızınada banada sarılıp ağlıyordu sizi cok özledim diyodu hayrolsun inş :S

canım kıyamam yaa inşallah o günler yakın :)

rüyası bile mutlu etti beni :) sabah bi pozitif enerjiyle kalktım .inşaallah yakındır dediigin gibi .bakalım davaya karsılık dilekceyi verdik mahkeme ya karar vericek ya da karsı tarafa yine cevap hakkı .bu sefer ne dicek acaba ama sanmıyorum bence mahkeme karar verir cünkü ben ailemin yanında ilk günden beri kaldıgmı istedigi zaman cocgu görme hakkına sahip oldugunu falan yazdırttım mahkeme dicek orda git gör cocugunu alla alla boş işlerlemi ugrasıcaklar

ne dılekcesı bu cnm ne yaptın merak ettımmmm

canım karsılık verdim söylediklerine işte burda bi arkadasın eşi avukatmıs sagolsun o bana dilekce yazdı yolladı .bende tamamlayıp adliyetye verdim ya işte ne için evi terkettigimi terkettgim günden beri ailemin yanında kaldıgımı bundanda esimin haberi oldugnu söylediklerinin asılsız oldugnu benimle ailemle geldigim günde n beri hiçbi şekilde iletişime gecmedigini ve cocgunuda aramadıgnı nafakasınıda ödemediigni bunu ispatlayacak delillerim oldgunu sonuc olarakda cocugu babadan kacırmadıgmı istedigi herzman görme hakkıına sahip oldugunu falan dihye yazdık

Arar herhalde yaa en azından nasıl şok oldugunun haberını alırsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…