Eşim çocuk gibi küsüyor diyen var mı benim gibi?

noree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
4.834
11
0
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar...

başlıktan da anlaşılabileceği gibi ne zaman önemli yada önemsiz bir konuda eşimle tartışsak eşim bana küsüyor :26:

başta hep ben konuşmaya çalışıyorum ama o konuşmuyor,ben haklı da olsam da sırf küslük olmasın (sonuçta aynı evdeyiz sürekli) diye yaklaşmaya çalışıyorum.

bu böyle siniri geçene kadar sürüyor,ama onun siniri geçince de ben konuşmak istemiyorum..çünkü bence yaptığı tam bir çocukluk..defalarca bunu yapmamasını

söyledim,hadi 2-3 saat konuşmazsın anlarım..bir de ben hep ondan erken uyurum,gece bana sarıldığını farkediyorum ve sinir oluyorum..

aranızda eşi böyle çocuk gibi küsen var mı??varsa ne yapıyorsunuz??

canım acaba sinirliyken seni incitmekten çekinerek susuyor olabilir mi?

evet ipek'cim bu benim de aklıma geldi..ama 2-3 gün de siniri geçmez mi bir insanın :26:

Son düzenleme:
evet ipek'cim bu benim de aklıma geldi..ama 2-3 gün de siniri geçmez mi bir insanın :26:

geçmiyo canım. benim eşim de böyle maalesef. her zaman değil ama büyük kavgalarımızda 3-4 gün uzak durur benden. içinden gelmiyomuş o kadar kızıp kavga ettikten sonra yakın davranmak.. oysa ben hemen unuturum. bu birazda karakterle alakalı bişey sanırım. mesela benim eşim kincidir. aylar sonra benzer bi sorun yaşa getirir eski konuları da açar söyler, büyütür herşeyi.

bi de ilk mesajında yazmışsın haklı da olsam haksızda olsam küs kalmamak için ben yaklasırım hep. bazen zoruma gitsede bu durum.maalesef başka çarem yok. yoksa daha huzursuz olurum evde iki yabancı gibi..

Son düzenleme:

bense hep 10 dk sonrasını düşünürüm küslük olunca..10 dk sonraya çıkacağımız belli değil ki..

dün akşamdan beri konuşmuyor benimle ne uyku uyuyabildim,ne de yemek yiyebildim,üzülüyorum kendime

Eşinizden daha fazla küsseniz? 10 dakika sonrasına çıkacağmız malum mu diye düşünüp barışmaya çalışrısanız tabi ki haksız konuma gelirsiniz.

Son düzenleme:

yazıyı okurken benmi yazdım diye düşündüm aynı benim yaşadıklarım eşim herzaman herşeyi büyütür ve uzatır ve sonunda dayanamayıp ben parlarım ve küser çocuk gibi gider yatar sonuç barışan ve alttan alan ben .evlilik te kadının üstüne düşen görev.....

eşinizden daha fazla küsseniz? 10 dakika sonrasına çıkacağmız malum mu diye düşünüp barışmaya çalışrısanız tabi ki haksız konuma gelirsiniz.

zaten o benimle barışmak için adım atınca bu kez de benim konuşasım gelmiyor,biraz da ben trip atıyorum ama öyle 2-3 gün sürdüremiyorum ben :44:

Son düzenleme:
haha benimkide küser ama küsünce hiç bi şekilde barışmaz yanıma gelmez. sonra siniri geçince yanıma gelir ama odaya yani öle konuşmaz tv seyreder zaman geçer gider.. sonra ben onla barışmaya çalışırdım o git başımdan derdi.
ama bu ilk aylarda böyleydi,şimdi yine aynı yapıyor,bu seferde ben onun yanına gitmiyorum oda gelmiyor,
öle kendiliğinden bi bakmışız konuşuyoruz
bu arada yengeç erkeği tam bir inatçı keçi

demek eşim tek değilmiş :26:

konuşmayacağım bende,bu kez ben de inat yapacağım

valla benimkide küser konuşmaz bense içimi döküp rahatlamak isterim
3 gün küs durduğumuzu bilirim bende yanaşmam çünkü böyle gider artık küsmüyor çünkü alilemle alay ettik küsken birbirimize baktık güldük :)
BAŞKA KİNDAR OLMAYAN ERKEKLRİ ÇAKTIRMADAN ÖRNEK GÖSTER ayy n güzel hemen küslüğü unutuyorlarr dee deemkkierkeğin olgun olması gerek falan dee
onun kişiliğine değilde uzaktan örnek göster yanii
benimki şimdi kııznca susuyor aMA ÇOK UZATMIYOR ESKİSİ GİBİ YA DA BEN ALIŞTIM BİLMİYORUM
O KÜSÜYORSA ONDAN BETER OL BARIŞMAK İSTEDESEDE BARIŞMA YUMUŞAMA BEN KONUŞMAK İSTEMİYORUM DEDE KESİNLİKLE AÇIKLAMA YAPMA
BUNDAN SIONRA BÖYLE SEN KÜSERSEN BEN DAAHA BETER KÜSERİM DE VE KArARLI OL YOKSA
HEP İLK ADIMI ATAN SEN OLURSUN
ALIŞIR BİR KERE YAP KARARLILIKLA O ANLAR GEREKİRSE AİLESİNİN YANINDA DA YAP UTANSINN

Son düzenleme:
canım bende 6 senelik evliyim eşimi yaklaşık 13 seneden beri tanıyorum benim eşimde de küsme alışkanlığı vardı çıktığımız dönemdede en küçük kavgamızda küser aylarca aramazdı çok söyledim, konuştum ama bu huyundan vazgeçiremedim evlendik yine aynı bi küstümü bir hafta konuşmaz yaptığım yemeği yemez,benle aynı odada oturmaz yanıma gelip yatmaz bir süre böyle devam etti , ben küs durmayı hiç sevmem her seferinde giderdim yanına konuşurdum bak biz artık evliyiz böyle yapma dedim aynı evin içinde iki yabancı gibi olurmu hiç derdim baktım fayda etmiyor.Bi gün yine tartıştık eşim aynı şekilde hareketlerine devam etti bu sefer bende hiç yanına gitmedim, konuşmadım, umursamadım baktım o yaklaşmaya çalışıyor ben de hiç oralı olmadım tam iki hafta konuşmadım sonra o geldi yine yanıma özür diledi bi daha yapmayacağını söyledi o günden sonra gerçekten hiç küsmedi dersini aldı herhalde :) sende aynı yöntemi dene küstüğü zaman umursamaz davran ilgilenme eşin yanına gelip senden özür dileyene kadar konuşma , konuşmamak nasıl oluyomuş görsün.

inşallah eşimde de etkili olur...hemen bugün deneyeceğim,çok sağol arkadaşım..

aynı dediğim yöntem işe yarıyor dememkki

Erkeğe küsmek pek yakışmıyor yaa
Bizde de tam tersi ben çok küsüyorum eşim ne olursa olsun yanına gidince yumuşuyor
Hatta bazzen hiç umursamıyor bile sanki ortada hiç sorun yokmuş gibi
Sen de ona bi küsmeyi denesen canım
Belki o sana yaklaşır kim bilir
Bu arada oğlak burcu inat olması gerekirken siz de tam tersi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…