• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuk istemiyor

Erkek çocuk istemiyorsa neden çocuk yapılır ki? Böyle kararlar birlikte alınmaz mi? Aynı şeyi eşinizin yaptığını düşünün bence bu eşe yapilan haksızlık yanlış
Erkek istemiyor diye çocuk yapmak erkeğe haksızlıksa ,kadın istiyorsa ve çocuk yapılmıyorsa bu da kadına haksızlıktır...

Merhaba eşinin çocuk istememesinden muzdarip hanımlar ne yaptınız merak ettim aynı konu benim başımdada var 7,5 yaşında kızım var sürekli farklı nedenlerden bu konuda fikir ayrılığına düştük artık 35 oldum aşırı derecede istiyorum kızımın bir kardeşinin olmasını başka bi konuya odaklanamıyorum sürekli aklımda elimden bişey gelmiyor çok zor bir sınavmış gerçekten

Canım yalandan bi doğum kontrol hapı al bende istamiyorum de beynini yıka . O korunmasın anlamadan kalırsınız hamile yalan söyle bence yaşın geciyor

Canım yalandan bi doğum kontrol hapı al bende istamiyorum de beynini yıka . O korunmasın anlamadan kalırsınız hamile yalan söyle bence yaşın geciyor
O yöntemle korunmuyoruz canım eşim korunuyor böle bi çare olsa değerlendirirdim İnan o kadar çok istiyorum bu konu hep bizde bi mesele halini aldı kızım küçüktü spiral kullandım o ara istemediğini düşünüyordum ama konunun üzerine konuşmuyorduk sonra ortak kararla çıkarttık 1 yıl denedik bi kere düşük yaptım son bir yıldan beride kendini geri çekti konuyu kapattı ama bende hep taze konu malesef sürekli aklımda

O yöntemle korunmuyoruz canım eşim korunuyor böle bi çare olsa değerlendirirdim İnan o kadar çok istiyorum bu konu hep bizde bi mesele halini aldı kızım küçüktü spiral kullandım o ara istemediğini düşünüyordum ama konunun üzerine konuşmuyorduk sonra ortak kararla çıkarttık 1 yıl denedik bi kere düşük yaptım son bir yıldan beride kendini geri çekti konuyu kapattı ama bende hep taze konu malesef sürekli aklımda
İkna etmeye çalışın zamanı gelmiş çok iyi olur bebek güzel zamanlarınız

Ewt öyle yapmaya çalışıcam ama hiç kolay görünmüyor Allah bütün isteyen herkese nasip etsin sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Malesef biZde de aynı konuya kızımdan giriyorum eşimin ablasından yardım istiyorum oda beraberken hadi artık bi tane daha olsun sevelim diyor ama eşim sadece kısmet demekle yetiniyor çok zor bir durum çok

Bizde bir değişiklik yok aynı
Herşeyin vakti zamanı var bu kadar istemeyin rabbim evladıma hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah Kardeşi olur diye dua edin
Allah ol demişse korunsanızda hamile kalırsınız merak etmeyin demek ki hayırlı zamanı şimdi değilmiş
5 senelik evliyiz ilk günden beri korunmadık sonuç bebeğimiz olmadı 3.5 senenin sonuna tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım şuan 16.5 aylık bi Bebeğim var çok şükür evladım oldu
benim erken menopoz riskim var 40 ım çıktığından beri korunmuyoruz ama bak yine hamile kalamadım bizde çok kardeş istedik başlarda şuan rabbim ona hayırlı sağlıklı ömür versin bize hayırlı evlat olsun gerisi önemli değil diyoruz ve yaşım 31 bi kaç senem ya var ya yok her an menopoza girebilirim
Hakkınızda hayırlısı ne ise onu isteyin

Bende aynı şekilde düşünüyorum Allah oğluma sağlık sıhhat versin fakat oğlum istediği için ve gelecekte bir kardeşe ihtiyaç duyacağını bildiğim için doğal olarak istiyorum.Allah hakkımızda hayırlısını biliyor verir inşallah

Back
X