- 27 Haziran 2015
- 6.300
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi Melek Eren
-
benimkine kalsa 50 yaşında olurdum ben. 33 yaşıma gelmişim.adam top ve kahve merakından vazgeçmiyor.benim anneliğimi nerdeyse imkansıza ertelemiş gibi bende onun keyfini bekleyemedim.benim hem avantaj hem dez avantaj normal yolla bir türlü olmadı.elimde param olmasa yine olmaz dı ya.tüp bebekte 2. kere denemek için ben ısrar ettim.transfer parasını ben verdiğim için ses etmedi.ondan habersiz muayeneye gittim.Ay kadınlara bak iyice üç kağıtçı olmuşlar ben şok
Prezarvetifleri igne ile delsende olsa kıvırması kolay olurdu daşimdi sen böyle istiyorsun diye adam çift prezarvatif kullanır.
Her evlilik farklıdır. Kimisi yalanı kaldıramaz, boşanmaya kadar gider. Böyle öneriler vermeden önce birkaç kez düşünmek lazım.benimkine kalsa 50 yaşında olurdum ben. 33 yaşıma gelmişim.adam top ve kahve merakından vazgeçmiyor.benim anneliğimi nerdeyse imkansıza ertelemiş gibi bende onun keyfini bekleyemedim.benim hem avantaj hem dez avantaj normal yolla bir türlü olmadı.elimde param olmasa yine olmaz dı ya.tüp bebekte 2. kere denemek için ben ısrar ettim.transfer parasını ben verdiğim için ses etmedi.ondan habersiz muayeneye gittim.
benim normal yolla olmadığı için konu sahibi çocuk isteğini dillendirdiği için adam ekstra dikkat eder.Prezarvetifleri igne ile del
evt bizimki benim kocam gibi numune bir evlilik.kocam "ben kendime karşı hükümsüzüm" modunda öyle değişik bişey. ufak elinden gelen bir iş var evin içinde aylar oldu hala yapmadı.bin kere söylememe rağmen bir de babalığa karar vermesini beklersem ohooo.....Her evlilik farklıdır. Kimisi yalanı kaldıramaz, boşanmaya kadar gider. Böyle öneriler vermeden önce birkaç kez düşünmek lazım.
Anlamadim senindemi normal olmadi canimbenim normal yolla olmadığı için konu sahibi çocuk isteğini dillendirdiği için adam ekstra dikkat eder.
evt bizimki benim kocam gibi numune bir evlilik.kocam "ben kendime karşı hükümsüzüm" modunda öyle değişik bişey. ufak elinden gelen bir iş var evin içinde aylar oldu hala yapmadı.bin kere söylememe rağmen bir de babalığa karar vermesini beklersem ohooo.....
brnimde normal yolla olmadı.para ve baskı ile oldu film gibiAnlamadim senindemi normal olmadi canim
Allah bağışlasın çocuğunuzubenim normal yolla olmadığı için konu sahibi çocuk isteğini dillendirdiği için adam ekstra dikkat eder.
evt bizimki benim kocam gibi numune bir evlilik.kocam "ben kendime karşı hükümsüzüm" modunda öyle değişik bişey. ufak elinden gelen bir iş var evin içinde aylar oldu hala yapmadı.bin kere söylememe rağmen bir de babalığa karar vermesini beklersem ohooo.....
Hahah olsun ya annelik bubrnimde normal yolla olmadı.para ve baskı ile oldu film gibi
Cok güldüm tecavüz etcek halin yok yaziniza cok yasayinnnIstemiyosa israr eedersin hic istemiyosa birsey yapamazsin ne yazikki.. herife tecavuz etcek halin yok ya :) benim esimde istemiyordu ilkten sonra.. simdi hepsini seviyor tabii.. zorlugu yokmu? Cok var tabii ama yeterki sagligimix yerinde olsun gerisi gelir
Bu komik değil hem de hiç çok ayıp bir söylemCok güldüm tecavüz etcek halin yok yaziniza cok yasayinnn
Ya bu ciddi olmamalı... İnşallah ironidir, pek ironi gibi anlamadım amaHahah olsun ya annelik budunyanin hic bir duygusuna denk degil :)
Hep erkekler istedi diye olacak diye bisiy yok. Erkek keyfine bakacak diye cocuk istemiyorsa bu kutsal duyguyu elimizden alma hakki yok. Bunda hersey mubahtir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?