Eşim çocuk istemiyor

Eğer evliliğinizde sorunlar varsa ve siz sırf bir şeyler düzelsin diye çocuk istiyorsanız hata edersiniz. Bu niyetle çocuk yapan bir tanıdığım şu an boşanıyor

Ay kadınlara bak iyice üç kağıtçı olmuşlar ben şok
benimkine kalsa 50 yaşında olurdum ben. 33 yaşıma gelmişim.adam top ve kahve merakından vazgeçmiyor.benim anneliğimi nerdeyse imkansıza ertelemiş gibi bende onun keyfini bekleyemedim.benim hem avantaj hem dez avantaj normal yolla bir türlü olmadı.elimde param olmasa yine olmaz dı ya.tüp bebekte 2. kere denemek için ben ısrar ettim.transfer parasını ben verdiğim için ses etmedi.ondan habersiz muayeneye gittim.

Her evlilik farklıdır. Kimisi yalanı kaldıramaz, boşanmaya kadar gider. Böyle öneriler vermeden önce birkaç kez düşünmek lazım.

Prezarvetifleri igne ile del
benim normal yolla olmadığı için konu sahibi çocuk isteğini dillendirdiği için adam ekstra dikkat eder.

Her evlilik farklıdır. Kimisi yalanı kaldıramaz, boşanmaya kadar gider. Böyle öneriler vermeden önce birkaç kez düşünmek lazım.
evt bizimki benim kocam gibi numune bir evlilik.kocam "ben kendime karşı hükümsüzüm" modunda öyle değişik bişey. ufak elinden gelen bir iş var evin içinde aylar oldu hala yapmadı.bin kere söylememe rağmen bir de babalığa karar vermesini beklersem ohooo.....

Anlamadim senindemi normal olmadi canim

Allah bağışlasın çocuğunuzu

brnimde normal yolla olmadı.para ve baskı ile oldu film gibi
Hahah olsun ya annelik bu dunyanin hic bir duygusuna denk degil :)
Hep erkekler istedi diye olacak diye bisiy yok. Erkek keyfine bakacak diye cocuk istemiyorsa bu kutsal duyguyu elimizden alma hakki yok. Bunda hersey mubahtir :))

Cok güldüm tecavüz etcek halin yok yaziniza cok yasayinnn

Ilk cocugu istemese farkli yorum yapardim cunku fikrime gore eslerden biri hic cocuk istemiyorsa bunu evlilikten once belirtmeli.
Ama 2. cocuk icin esinizin dedigini kabul etmek durumundasiniz zira hadi gel sunun bi orta yolunu bulalim deme gibi bi sansiniz yok

Anladığım kadarıyla,işler hep sizin istediğiniz gibi olsun düşüncesindesiniz.Konu açarken bile,sizin istediğiniz gibi yorum yapmayacak olanların önünü kesmeye çalışmışsınız.

Hayat böyle değil yalnız.Evlilik hiç değil.Böyle bir kararı, "ben istiyorum" diye alamazsınız.Eşiniz hakkında kullandığınız "ben bilirim o bilmez" tarzı sözleriniz de hoş değil.

Kadın üstünde herhangi bir konuda baskı kuran veya kurmaya çalışan bir erkeğe ne kadar kızıyorsam,aynı şekilde bir erkeğe bir kadın tarafından yapıldığında da kızıyorum.

Son olarak,lütfen eşinizi kandırma yolunu seçmeyin.Bunun tamiri olmaz hasarlara neden olabileceğini unutmayın.

Hahah olsun ya annelik bu dunyanin hic bir duygusuna denk degil :)
Hep erkekler istedi diye olacak diye bisiy yok. Erkek keyfine bakacak diye cocuk istemiyorsa bu kutsal duyguyu elimizden alma hakki yok. Bunda hersey mubahtir :))
Ya bu ciddi olmamalı... İnşallah ironidir, pek ironi gibi anlamadım ama Birinin kişilik haklarına tecavüzdür bu. Keyfi yüzünden bile istemiyorsa ona uymak zorundasınız. Şimdi eşinizle evlenmeden önce konuşuyorsanız çocuk istiyor musun konusunu iki ihtimal var:
1) Adam baştan çocuk istemiyordur. Ki bu durumda eğer siz çok istiyorsanız o adamla evlenmeyeceksiniz, nasılsa ben bunu ikna ederim diye evlenip her şey mübah diyemezsiniz.
2) Adam konuşma sırasında istediğini belirtip sonradan istemediğine karar vermiştir. Bu durumda da yapabileceğiniz iki şey var. Bir, bu büyük bir fikir ayrılığıdır, boşanırsınız. İki, ben ne olursa olsun bu insanı seviyorum, belki ikna edebilirim der, oyunlara başvurmadan devam edersiniz ama bunun sonunda kabul etmezse asla çocuk sahibi olmamayı göze alırsınız.
Konuşmadığınız adamla evlenmeyin bir zahmet zaten. Bir de bu kutsal duyguyu elinizden almaya hakkı yok dediğiniz adamlar o çocuk doğduktan sonra size yardım etmese sonuna dek hakkıdır. Sonuçta evcil hayvan değil bu, sen bakarsan alırız diyebileceğiniz bir şey değil. Çocuk bu, bir birey olacak. Başka bir bireyin düşünce hakkına saygı göstermek zorundasınız. Ben çocuk istemiyorken böyle düşünen insanların çocuk sahibi olması beni üzüyor, gidişatı düzeltmek için faydalı bir birey yetiştirmek bu ülke için boynumun borcu oldu diye çocuk yetiştirmem gerek düşüncesine kapılıyorum...

Konu sahibi, çocuk bir birey ve canlı, evlilik kurtarmak için yapılmaz -ön sayfada biri yazdı diye bunu söylüyorum. Bunun dışında da, belki şu fikir sempatik gelebilir. Ki bunu ikinci gruptaki eşi çocuk istemeyen insanlar da ikna yöntemi olarak kullanabilir bence. Sahte hamilelik testi bulun, hamileymişsiniz gibi gösterenlerden. Yahut kan testi raporu sahte yazılmış. Hamileyim deyin. Eğer baktınız ki çok mutlu, çok iyi tepki verdi, gözlemleyin birkaç saat. Sonra itiraf edin çocuk isteyip istemediğini görmek için bu yola başvurdum. Bak çok sevindin, bence yapmalıyız. Sahte hamilelik testini öğrendiğinde de çok istemiyorsa, zoraki mutlu olduysa da itiraf edin sonra da o adamı yakın bir zamanda ikna etmeye çalışmayın. Çünkü belli ki o adam hazır değil. Tabii bu sırada o adam böyle bir şakaya kızar mı düşünmek lazım. Ama gerçek düşünceyi öğrenmenin en iyi yolu onu canlandırmaktır. Hem belki cidden mutlu olursa böyle bir habere, kendisi sonradan isteyebilir direkt olarak.

Kadın isterse hamile kalabilir gibi geliyor tabi bunu çocuk için diretmediğiniz bir an yapın..

İyi gelecek derken ne kastettiniz anlamadım kötü giden bişey varsa cocuk iyi gelmez. Adam istemiyosa istemiyodur zamanını bekleyin. İstenen bi bebek olsun. O daha iyi gelir hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…