• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çocuk istemiyor

Biraz duygusal davranmıyor musunuz? Asla istemiyorum dememiş ki. Sevinmeniz lazım ne güzel şuan hazır olmadığını belirtmiş. Çocuk sorumluluğu nedir bilmeyen dünya adam var ve emin olun hepsi kendini ölesiye hazır hissetmiştir.
 
Benim esim tam 5 yil istemedi. Hatta suphelendigim zamanlarda sonuc negatif cikinca kutlama yapalim diyordu ne kadar istemedigini siz anlayin. Ben hazir olmasini bekledim. Baktim ben sonsuza kadar bekleyecegim gibi duruyor,anne olmak benim en dogal hakkim ne zamana kadar bekleyecegim de belli degil diyerek bir konusma yaptim.Emin misin?Kesin kararin mi? Hayatimiz cok degisecek gibi soylemleri olsada bir bebegimiz oldu sukurler olsun. Simdi kendisi diyor keske daha once olsaymis diye.
Sizin icin cok cok erken biraz zaman verin. Ayrica neden uzuluyosunuz belki sizinle vakit gecirmek evliliginin tadini cikarmak bir sure basbasa hayat yasamak istiyordur. Bir sure daha birbirinizi taniyin,zaman verin. Hem bende doguda yasadim. Orada hastane ulasim sorun olabiliyor. Belki bunlari da dusunerek dogu gorevinin bitmesini bekliyordur.
 
Alınmaya kırılmaya bahane aramayın.
Adam gayet mantıklı konuşmuş. Eşiniz istiyorum dese ben henüz istemiyorum demezdiniz belli ki. Şu aşamada çocuk sahibi olmak çok saçma bir hareket olur.
Önce şartlarınızı olgunlaştırın.
 
karşılıklı olarak hazır değilken ondan bi parça olsun diye çocuk istemek nedir ya.. bi parça istiyorsanız adamın saçını falan kesin dursun bi parçası yanınızda. çocuk büyük iş..
 
Merhaba, hem yaşınız küçük hemde evlilik süreniz daha çok yeni. Bazı iş sorunları veya yaşadığınız yerle ilgili sorunlardan dolayı demiş olabilir. Bazen bu istekler zamansız olabiliyor. Yani bunu kafanıza takıp üzülmeyin derim. Zamanı gelince herşey olur. Önemli olan birbirinizi sevmeniz birbirinizi sevmeye devam edin yeter.
 
5 aylik evlilikte daha hic bisi oturmamis olur, hem de yaslariniz 23-25..
Cok cok erken..
Ayrica siz de istemiyorsunuz yani he.mfikirsiniz.
Hazir olmamasi cok cok normal
 
Kızlar ben yeni bir bebeğimi kaybettim erken doğum oldu ve 6 gün yaşadı planlı değildi ve ilk bebeğimdi doktorlar 1yıl içinde tekrar hamile kalırsam sağlıklı olacağını söyledi 3 ayrı doktor ve eşim bana ben asla baba olmak istemiyorum senin annelik hakkını elinden alamam eğer gerçekten istiyorsan boşanalım başka biriyle evlen dedi şuan konuşmuyoruz söylediği çok dokundu çünkü sizce nasıl bi yol izlemeliyim bi erkek bunu nasıl karısına söyler daha bebeğimi kaybedeli 21 gün oldu
 
Ay kusura bakmayın da ne bu şımarıklık, adam hemen aşkımızın meyvesini yapalım tek hayalim bu mu deseydi ne yapsaydı? Daha 23 yaşındasın, 5 aylık evlisin, bi dur evliliğe alış, şartlarını olgunlaştır, adam ne güzel mantıklı bir cevap vermiş, üzülmek nedir? Valla ben artık hemcinslerimi anlamıyorum.
 
iyi de hiç istemiyorum dememiş. hazır değilim demiş. sen de hazır değilsin. türkçe konuşuyoruz, neden anlaşamıyoruz acaba.

Aynen bizde evliliğimizin 14 ayı falan hazır değildik, daha yeni yeni tam olarak istemeye başladık. Bu kızcağız anlamıyor sanırım bunu.
 
Back
X