- 31 Temmuz 2011
- 3.110
- 9.610
- 358
- Konu Sahibi elif ceren
İnşallah bebeğinize kavuşursunuz. Sizin yaşadığınızın bir benzeri olayı çocukken duymuştum. 1 tane çocukları oluyor, adam 2. Çocuğu asla istemem diye kadına sürekli doğum kontrol hapları kullandırtıyor. Uzun bir süreden sonra kadın içtiği haplar dolayısıyla kısır kalıyor bu seferde adam çocuk istiyorum, olmazsa başkasından yaparım diyip kadını zorluyormuş.benim bir arkadaşım var şuan yaşı 40ın üstünde eşi senelerce istememiş şimdi ise olmuyor çocuğu eşide gerçekten çok isteseydin daha çok ısrar ederdin diye suçu arkadaşıma atmış benim eşimde istemiyordu 3 yıllık evliyiz arkadaşım bana ısrar et sürekli dedi ,eşime çocuk istemiyorsan boşanıcam artık dedim ve bebek denemesine başladık 3. senemizde . yumurta rezervi azlığı varmış menepoza girmeye yakın olduğunu öğrendim bende ağustosta öğrendim olmuyor çocuğum şimdi. daha erken öğrenseydim belki uğraşmak zorunda kalmıcaktım . evlendiğin kişi senin anne olma hakkını elinden alamaz almamalı, istemiyorsa baştan söylemeli ama erkek ne isterse olur ne istemezse olmaz diye düşünüyor
Bu yüzden ben erkeklerin böyle önemli olaylarda karar vermesini desteklemiyorum çünkü erkekler çok çabuk dolduruşa getirilip ikna olabilen varlıklar (özellikle ailesi ve arkadaş çevreleri tarafından).