- 31 Aralık 2021
- 15
- -15
- 1
- Konu Sahibi anneolmakk
-
Maddi durumunuz el veriyorsa neden istemesin kii demekki o sorumluluğu alacak durumda değilÇok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
Her iki tarafında hazır olması gerekiyor. Ne kadar süredir evlisiniz.Çok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
Nasip canım dua et çok isteyip daha sonrasında çocuk sahibi olamayanları anlat eşine ne kadarlık evlisinÇok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
İkinizin de istemesi lazım çocuk sahibi olmanız için.Çok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
Anlatıyorum söylüyorum keske olumlu şekilde cevap verse 1.5 sene oldu be en başından beri çok sevdiğimi biliyordu evlenmeden önce kendisi daha çok istiyordu evlendikten sonra fikri değiştiNasip canım dua et çok isteyip daha sonrasında çocuk sahibi olamayanları anlat eşine ne kadarlık evlisin
Anlatıyorum söylüyorum keske olumlu şekilde cevap verse 1.5 sene oldu be en başından beri çok sevdiğimi biliyordu evlenmeden önceNasip canım dua et çok isteyip daha sonrasında çocuk sahibi olamayanları anlat eşine ne kadarlık evlisin
bunu bende düşünüyorum ama ekonominin asla eskisi gibi olmayacağı herkes tarafından aşikar gün geçmiyor ki hiçbir şeye zam gelmesin belki de 1 sene sonra bu fiyatlara şükredeceğiz hiç olmayacak mı bu bebişİkinizin de istemesi lazım çocuk sahibi olmanız için.
Ben ve eşim çok istedik, hep istedik ama sağlıklı bir gebelik nasip olmadı şu zamana kadar. Buradaki birçok üye de bilir ne kadar çok istediğimi.
Daha birkaç ay öncesine kadar bir bebeğe bakabilecek durumdaydık ama ekonomi alt üst oldu. Önümüzü göremiyoruz. Yine çok istiyoruz, aşırı istiyoruz ama yapmama kararı aldık. Biz anne baba olmak istiyoruz diye nasıl bir hayatı olacağını, bakıp bakamayacagimizi, ihtiyaçlarını karşılayıp karsilayamacagimizi bilmediğimiz bir hayata bir bebek getirmek çok bencilce geldi bize.
Gerçekten ekonominiz el vermiyorsa eşiniz haklı derim. Ama durumunuz iyiyse ve iyi olarak devam edecekse orta yolu bir şekilde bulursunuz elbet.
Konuştum ama düşünmüyorum şu an diyor 1.5 sene olduHer iki tarafında hazır olması gerekiyor. Ne kadar süredir evlisiniz.
Maddi olarak uygun değilse şartlar, eşiniz haklı. Sizde doğal olarak tabi ki hakkinz istemeniz.
En iyisi konuşmak eşinizle
Maddi olarak hazır değil demekkiKonuştum ama düşünmüyorum şu an diyor 1.5 sene oldu
Canım bebek bereketiyle gelir eminim ama nasipten öte yol yok eşin istesede istemesede sizin elinizde değil Rabbimin takdiri üzme canını nasipse zaten bilir geleceği vakti bide doğduğunda kucağınıza alınca eşin her şeyi unuturÇok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
Yaşınız 21 mi? Öyle yazıyor da. Bu yaşta bebek için neden acele ediyorsunuz? Çalışmıyorsanız bir işe girip eşinize destek olabilirsiniz.Çok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
Lütfen paranız yoksa sırf anne olmak için çocuk yapmayın.Çok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
Paranız yoksa demek nasıl bir tabir iğrenç şekilde konuşmayın sadece maddiyattan korkuyo masrafını öngerebilir miyiz diye sizin varsa paranız ilk önce terbiye alın benceLütfen paranız yoksa sırf anne olmak için çocuk yapmayın.
Bırakın artık bebek bereketiyle gelir demeyi allah aşkına ekonomimiz ne halde hergün herşeye zam geliyor bu ülkede hala maddi durumumuz çocuk için yeterli değil diyen insana çocuk bereketiyle gelir diyen insanlar var.Canım bebek bereketiyle gelir eminim ama nasipten öte yol yok eşin istesede istemesede sizin elinizde değil Rabbimin takdiri üzme canını nasipse zaten bilir geleceği vakti bide doğduğunda kucağınıza alınca eşin her şeyi unutur
Nasibin öncesi yada sonrası yok Allah herşeyin hayırlısını versin diyoruzNasip canım dua et çok isteyip daha sonrasında çocuk sahibi olamayanları anlat eşine ne kadarlık evlisin
O çocuğa yalnız bakabilecek durumda mısınız? Baba yapacağınız adam pek sorumluluk alacak gibi durmuyor da.Çok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
Birtek sizin istemeniz ile olmaz iki tarafında istemesi ile olur tek başınıza bir şey yapamazsınız belki maddi yönden kendini hazır hissetmiyordur yada henüz Çocuk yapacak sorumluluğu almaya hazir değildirÇok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
Kaç yaşındasınızÇok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?