- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
- Konu Sahibi anneolmakk
-
İki maaşla epey zorlanıyoruz, iyi dediğiniz miktarı öğrenebilir miyiz acaba?Ne kadar kazandığımızı bilemez çünkü güzel bir maaşımız var ama yetmemesinden çekiniyor ben paramız yok demedim böyle bir anlam çıkarması çok saçma olmus herkesin ilk önce insan her açıdan düşünüp yorum yapması gerekir öyle değil mi kesinlikle öneriyorum size de
Sizi ne kadar ilgilendirir benim kaç yaşında anne olmak istediğim burda size kaç yaşında anne olabilirim diye sorduğumu hatırlamıyorum konu dışına çıkmanıza gerek yok21 yaşında eşim beni anne olmaktan mahrum bırakıyor demek de ne bileyim
Sizi ne kadar ilgilendirir benim kaç yaşında anne olmak istediğim burda size kaç yaşında anne olabilirim diye sorduğumu hatırlamıyorum konu dışın21 yaşında eşim beni anne olmaktan mahrum bırakıyor demek de ne bileyim
cam filmiyle uğraşıyor kendi işi bir araba 250₺ günde en az 2 araba geliyor hesaplayabilirsiniz diye umuyorumİki maaşla epey zorlanıyoruz, iyi dediğiniz miktarı öğrenebilir miyiz acaba?
Bazen o filmlere yasak geliyor, iş yapmadıkları günler olabiliyor ama. İşi garanti mi, bu iş olmasa başka alternatifi var mı?cam filmiyle uğraşıyor kendi işi bir araba 250₺ günde en az 2 araba geliyor hesaplayabilirsiniz diye umuyorum
Öncelikle bu yasak düzenlendi ön cam harici yasak kaldırıldı gündemi takip edelim lütfen bu sizi niye bu kadar da sıkıntıya soktu bilemiyorumBazen o filmlere yasak geliyor, iş yapmadıkları günler olabiliyor ama. İşi garanti mi, bu iş olmasa başka alternatifi var mı?
Bilmiyorsa paranız yoksa diye bir tabir kullanamaz ben maddiyatım kötü diye bir yazı yazmamışımBayan yanlis bi sey dememis maddiyatiniz elvermiyorsa demis.. sen git terbiye al demekte cok abes olmus. Zira kimse kimsenin ne kadar kazandığını bilmiyor kim terbiyeli kim terbiyesiz onuda yazarak yazılana bakarak idrak etmek cok zor ...
Teşekkür ederim kırmadan öneriniz için bu şekilde pek insan kalmamış malesefBir şeyi istemeyen insanı ikna etmeye çalışmak çok tehlikelidir. Hele söz konusu çocuksa. Öyle uzaktan göründüğü gibi pembe bulutlar üstünde gezmiyor anneler. Baba desteği olmayacaksa "sen istedin al buyur" diye başınıza kakarsa ne yapacaksınız? Ebeveyn olmak ciddi sorumluluk ister. İki taraf da gerçekten istiyorsa bunun için çabalamali. Hele bir de çocuk için delirip çocuk bakımı için parmağını kaldırmayan bir sürü koca konusu varken. Hem 21 yaşındaysanız eşinizle bol bol gezin eğlenin ya 1,5 yıllık evliymişsiniz daha.
Sanıyorlar ki adamlar çocuğu eline alınca birden melek olacaklar, valla doğum olduğunda 40 kadının toplandığı, erkeğin bir gün bile uykusuz kalıp gece çocuk pışpışlamasına müsaade edilmediği, adam eline çocuğu alıp gazını çıkarsa kaynananın hasedinden kuduracağı, erkeğin büyümesine izin verilmediği toplum yapımızda öyle olmuyor o işler.Bir şeyi istemeyen insanı ikna etmeye çalışmak çok tehlikelidir. Hele söz konusu çocuksa. Öyle uzaktan göründüğü gibi pembe bulutlar üstünde gezmiyor anneler. Baba desteği olmayacaksa "sen istedin al buyur" diye başınıza kakarsa ne yapacaksınız? Ebeveyn olmak ciddi sorumluluk ister. İki taraf da gerçekten istiyorsa bunun için çabalamali. Hele bir de çocuk için delirip çocuk bakımı için parmağını kaldırmayan bir sürü koca konusu varken. Hem 21 yaşındaysanız eşinizle bol bol gezin eğlenin ya 1,5 yıllık evliymişsiniz daha.
İşiniz garanti mi? Eşinizi anlamaya çalışıyorum.Öncelikle bu yasak düzenlendi ön cam harici yasak kaldırıldı gündemi takip edelim lütfen bu sizi niye bu kadar da sıkıntıya soktu bilemiyorum
Bu kadar kompleksli olmanıza gerek yok rahat olun yaNe kadar kazandığımızı bilemez çünkü güzel bir maaşımız var ama yetmemesinden çekiniyor ben paramız yok demedim böyle bir anlam çıkarması çok saçma olmus herkesin ilk önce insan her açıdan düşünüp yorum yapması gerekir öyle değil mi kesinlikle öneriyorum size de
Öyle canım. Erkeğin bizimki gibi bir toplumda babaliga uyum sağlaması çok zor. Aslında var ya doğuma anneleri çağırmayacaksin. Baba her şeyle ilgilenecek öyle öyle alışacak. Gerekirse gece kalkacak. Gerçi tabii bu da vicdan meselesi. Öküzse adam yine yapmaz yine yapmazSanıyorlar ki adamlar çocuğu eline alınca birden melek olacaklar, valla doğum olduğunda 40 kadının toplandığı, erkeğin bir gün bile uykusuz kalıp gece çocuk pışpışlamasına müsaade edilmediği, adam eline çocuğu alıp gazını çıkarsa kaynananın hasedinden kuduracağı, erkeğin büyümesine izin verilmediği toplum yapımızda öyle olmuyor o işler.
Onu yapamaz bunu diyemez…..böyle beylik laflara o kadar gülüyorum ki, öyle bir tabir kullanamaz diyorsun ama bak kullanmış işte, çok da yerinde kullanmışBilmiyorsa paranız yoksa diye bir tabir kullanamaz ben maddiyatım kötü diye bir yazı yazmamışım
1 yıl ara ile arka arkaya 4 çocuk doğurmuş, seçme hakkı olmamış, bu yüzden çocuklarını sevmeyen bir kadının oğlu ile evliyim, öyle kokusunu alınca bırakamazsın yoluna köle olursun diye bişey yok, öyle olsa kimse çocuğunu bırakıp kocalara kaçmaz, yeni doğmuş bebesini çöpe atmaz, 9 ay karnında taşıyıp doğuran bunları yaparsa 5 dk lık emeği geçmiş erkek cinsine güvenemiyorum.Öyle canım. Erkeğin bizimki gibi bir toplumda babaliga uyum sağlaması çok zor. Aslında var ya doğuma anneleri çağırmayacaksin. Baba her şeyle ilgilenecek öyle öyle alışacak. Gerekirse gece kalkacak. Gerçi tabii bu da vicdan meselesi. Öküzse adam yine yapmaz yine yapmazbu yüzden adamı ölçüp tartıp karar vermek lazım. Merhametli değilse, anlayışlı değilse hiç baba yapmamak gerek
Konu dışına çıktığımi sanmıyorum. 21 yaş, eşim çocuk istemiyor diye hayıflanmak için çok küçük bir yaş.Sizi ne kadar ilgilendirir benim kaç yaşında anne olmak istediğim burda size kaç yaşında anne olabilirim diye sorduğumu hatırlamıyorum konu dışına çıkmanıza gerek yok
Öyle canım. Allah korusun, neler neler duyuyoruz. İki çocuğum var. İkisini de ilk kucağıma aldığımda dehşet bir duygu patlaması yaşayacağımı düşündüm olmadı1 yıl ara ile arka arkaya 4 çocuk doğurmuş, seçme hakkı olmamış, bu yüzden çocuklarını sevmeyen bir kadının oğlu ile evliyim, öyle kokusunu alınca bırakamazsın yoluna köle olursun diye bişey yok, öyle olsa kimse çocuğunu bırakıp kocalara kaçmaz, yeni doğmuş bebesini çöpe atmaz, 9 ay karnında taşıyıp doğuran bunları yaparsa 5 dk lık emeği geçmiş erkek cinsine güvenemiyorum.
Kesinlikle katılıyorum paranız yoksa nasıl iğrenç bi cümle sizin ananız babanız parası var diye mi sizi yaptı yada bizi . Zenginler doğursun fakirler otursun o zaman öyle mi 2022 yılında bu kadar canice bir cümleye denk gelmek aklımın ucumdan geçmezdi . Asıl sizin gibi maddiyat düşkünleri nin çocukları kör kütük sevgisiz büyüyor doymuyor beğenmiyor topluma fayda yerine zarar veriyor yazıklar olsun.Paranız yoksa demek nasıl bir tabir iğrenç şekilde konuşmayın sadece maddiyattan korkuyo masrafını öngerebilir miyiz diye sizin varsa paranız ilk önce terbiye alın bence
Lütfen paranız yoksa sırf anne olmak için çocuk yapmayın.
Zamanı gelince olur ne size sorar Allah ne eşinize merak etmeyinÇok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
Ne bu insanları. Yaş takıntısı ya bende 21 yaşındayım ve senin gibi bebek sahibi olmayı genç anne olmayı çok istiyorum bebek sahibi olmak için illa kazık gibi 30-35 yaşında mı olmamız gerekiyorSizi ne kadar ilgilendirir benim kaç yaşında anne olmak istediğim burda size kaç yaşında anne olabilirim diye sorduğumu hatırlamıyorum konu dışına çıkmanıza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?