Gebeliğe Hazırlık Eşim çocuk istemiyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki maaşla epey zorlanıyoruz, iyi dediğiniz miktarı öğrenebilir miyiz acaba?

21 yaşında eşim beni anne olmaktan mahrum bırakıyor demek de ne bileyim
Sizi ne kadar ilgilendirir benim kaç yaşında anne olmak istediğim burda size kaç yaşında anne olabilirim diye sorduğumu hatırlamıyorum konu dışına çıkmanıza gerek yok

21 yaşında eşim beni anne olmaktan mahrum bırakıyor demek de ne bileyim
Sizi ne kadar ilgilendirir benim kaç yaşında anne olmak istediğim burda size kaç yaşında anne olabilirim diye sorduğumu hatırlamıyorum konu dışın
İki maaşla epey zorlanıyoruz, iyi dediğiniz miktarı öğrenebilir miyiz acaba?
cam filmiyle uğraşıyor kendi işi bir araba 250₺ günde en az 2 araba geliyor hesaplayabilirsiniz diye umuyorum

Bir şeyi istemeyen insanı ikna etmeye çalışmak çok tehlikelidir. Hele söz konusu çocuksa. Öyle uzaktan göründüğü gibi pembe bulutlar üstünde gezmiyor anneler. Baba desteği olmayacaksa "sen istedin al buyur" diye başınıza kakarsa ne yapacaksınız? Ebeveyn olmak ciddi sorumluluk ister. İki taraf da gerçekten istiyorsa bunun için çabalamali. Hele bir de çocuk için delirip çocuk bakımı için parmağını kaldırmayan bir sürü koca konusu varken. Hem 21 yaşındaysanız eşinizle bol bol gezin eğlenin ya 1,5 yıllık evliymişsiniz daha.

cam filmiyle uğraşıyor kendi işi bir araba 250₺ günde en az 2 araba geliyor hesaplayabilirsiniz diye umuyorum
Bazen o filmlere yasak geliyor, iş yapmadıkları günler olabiliyor ama. İşi garanti mi, bu iş olmasa başka alternatifi var mı?

Bayan yanlis bi sey dememis maddiyatiniz elvermiyorsa demis.. sen git terbiye al demekte cok abes olmus. Zira kimse kimsenin ne kadar kazandığını bilmiyor kim terbiyeli kim terbiyesiz onuda yazarak yazılana bakarak idrak etmek cok zor ...

Bazen o filmlere yasak geliyor, iş yapmadıkları günler olabiliyor ama. İşi garanti mi, bu iş olmasa başka alternatifi var mı?
Öncelikle bu yasak düzenlendi ön cam harici yasak kaldırıldı gündemi takip edelim lütfen bu sizi niye bu kadar da sıkıntıya soktu bilemiyorum

Bilmiyorsa paranız yoksa diye bir tabir kullanamaz ben maddiyatım kötü diye bir yazı yazmamışım

Teşekkür ederim kırmadan öneriniz için bu şekilde pek insan kalmamış malesef

Sanıyorlar ki adamlar çocuğu eline alınca birden melek olacaklar, valla doğum olduğunda 40 kadının toplandığı, erkeğin bir gün bile uykusuz kalıp gece çocuk pışpışlamasına müsaade edilmediği, adam eline çocuğu alıp gazını çıkarsa kaynananın hasedinden kuduracağı, erkeğin büyümesine izin verilmediği toplum yapımızda öyle olmuyor o işler.

Öncelikle bu yasak düzenlendi ön cam harici yasak kaldırıldı gündemi takip edelim lütfen bu sizi niye bu kadar da sıkıntıya soktu bilemiyorum
İşiniz garanti mi? Eşinizi anlamaya çalışıyorum.

Bu kadar kompleksli olmanıza gerek yok rahat olun ya
Kimse size ne kadar kazanıyorsunuz diye sormadı umrumuzda değil açıkçası
Paranız olmasıyla yeterli paranızın olması aynı şey değil, kimse paramız yok dediniz de demedi
Anlattıklarınızın eşinizin çekinceleri üzerine çocuk büyütüp yetiştirecek maddi imkana sahip değilseniz önce şartların iyileşmesini bekleyin dedik
Ayrıca bir çocuğun en iyi şekilde bakılıp büyütülüp eğitimi için yeterli maddi imkana sahip olmamak ayıp birşey değil
Eşiniz gibi siz de her açıdan düşünseniz keşke
Önce bir büyüyün, yeterli donanıma ve tecrübeye sahip olun ondan sonra size birşey sorarsam öneride bulunursunuz
Geç oldu hadi yatın artık

Öyle canım. Erkeğin bizimki gibi bir toplumda babaliga uyum sağlaması çok zor. Aslında var ya doğuma anneleri çağırmayacaksin. Baba her şeyle ilgilenecek öyle öyle alışacak. Gerekirse gece kalkacak. Gerçi tabii bu da vicdan meselesi. Öküzse adam yine yapmaz yine yapmaz bu yüzden adamı ölçüp tartıp karar vermek lazım. Merhametli değilse, anlayışlı değilse hiç baba yapmamak gerek

Bilmiyorsa paranız yoksa diye bir tabir kullanamaz ben maddiyatım kötü diye bir yazı yazmamışım
Onu yapamaz bunu diyemez…..böyle beylik laflara o kadar gülüyorum ki, öyle bir tabir kullanamaz diyorsun ama bak kullanmış işte, çok da yerinde kullanmış
Yeterli paranız yoksa çocuk yapmayın
Yeterince büyümediyseniz evlenmeyin
Yeterince donanmamışsanız laf yetiştirmeye çalışmayın
Gibi, gibi, gibi…………

1 yıl ara ile arka arkaya 4 çocuk doğurmuş, seçme hakkı olmamış, bu yüzden çocuklarını sevmeyen bir kadının oğlu ile evliyim, öyle kokusunu alınca bırakamazsın yoluna köle olursun diye bişey yok, öyle olsa kimse çocuğunu bırakıp kocalara kaçmaz, yeni doğmuş bebesini çöpe atmaz, 9 ay karnında taşıyıp doğuran bunları yaparsa 5 dk lık emeği geçmiş erkek cinsine güvenemiyorum.

Sizi ne kadar ilgilendirir benim kaç yaşında anne olmak istediğim burda size kaç yaşında anne olabilirim diye sorduğumu hatırlamıyorum konu dışına çıkmanıza gerek yok
Konu dışına çıktığımi sanmıyorum. 21 yaş, eşim çocuk istemiyor diye hayıflanmak için çok küçük bir yaş.

Eşim çocuk istemiyor diye üzülmek yerine gündeminize başka şeyler alabilirsiniz bir süre. Bu da sizi ilgilendirmez diyeceksiniz muhtemelen , kendinizi, üzüp, dert sahibi olmaya devam.

Öyle canım. Allah korusun, neler neler duyuyoruz. İki çocuğum var. İkisini de ilk kucağıma aldığımda dehşet bir duygu patlaması yaşayacağımı düşündüm olmadı belki sezaryen olduğu icindir bilmiyorum tabii de. Kucağıma aldıkça emzirdikce bağımız kuvvetlendi. Belki ben odunum bilmiyorum. Eşim ilk çocuğumuza zor adapte oldu.
Bebek sahibi olmak taşımak doğurmak demek değil sadece, asıl bakmak zor. Bu yüzden evlatlık alıp hakkıyla bakan aileler çok büyük saygı hak ediyor benim gözümde.

Paranız yoksa demek nasıl bir tabir iğrenç şekilde konuşmayın sadece maddiyattan korkuyo masrafını öngerebilir miyiz diye sizin varsa paranız ilk önce terbiye alın bence
Kesinlikle katılıyorum paranız yoksa nasıl iğrenç bi cümle sizin ananız babanız parası var diye mi sizi yaptı yada bizi . Zenginler doğursun fakirler otursun o zaman öyle mi 2022 yılında bu kadar canice bir cümleye denk gelmek aklımın ucumdan geçmezdi . Asıl sizin gibi maddiyat düşkünleri nin çocukları kör kütük sevgisiz büyüyor doymuyor beğenmiyor topluma fayda yerine zarar veriyor yazıklar olsun.
Lütfen paranız yoksa sırf anne olmak için çocuk yapmayın.

Zamanı gelince olur ne size sorar Allah ne eşinize merak etmeyin

Bende henuz istemiyor gibiyim, bı istiyorum geri vazgeçiyorum, eşinizin endişelerini sebeplerini çok iyi anlıyorum bence eşiniz sizi değil siz eşinizi anlamalisiniZ
Aceleniz nedir

Ne bu insanları. Yaş takıntısı ya bende 21 yaşındayım ve senin gibi bebek sahibi olmayı genç anne olmayı çok istiyorum bebek sahibi olmak için illa kazık gibi 30-35 yaşında mı olmamız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…