- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
- Konu Sahibi anneolmakk
-
Kim yapıyor?Ev işi yapmıyorum zaten olgunluğumu da burdan nasıl anlayabildiniz erişmiş olmalısınız
Oda sizin görüşünüz tabi ben verdiğim karardan memnunum çok şükürİşte onu diyorum, erken evlenmisisniz hem de çok erkençocuğum olsa eve kilitler izin vermezdim yani.
NinemKim yapıyor?
Kim yapıyor?
10 sene sonra çocuklar da olunca görüşelimOda sizin görüşünüz tabi ben verdiğim karardan memnunum çok şükür
Bizim bir gelin vardı kuzenin hanımı o da böyle diyordu.
Kazık gibi bir kelime kullandığım için özür diliyorum bi anlık sinirle yazdımNe bu insanları. Yaş takıntısı ya bende 21 yaşındayım ve senin gibi bebek sahibi olmayı genç anne olmayı çok istiyorum bebek sahibi olmak için illa kazık gibi 30-35 yaşında mı olmamız gerekiyor
Ev işi yapmaktan ibaret degil dedim. Yapiyor musunuz yapmıyor musunuz demedim.Ev işi yapmıyorum zaten olgunluğumu da burdan nasıl anlayabildiniz erişmiş olmalısınız
Egitim, iş, seyahat, özgürlük gibi motivasyonlari olanlar evlenmiyor.Hormonlar sekse hazır hissediyor kendini, o konuda rahat olan kaç kişi erkenden evleniyor ki? :)
Yapıyorum yahut yapmıyorum bundan çıkartacağınız anlam neEv işi yapmaktan ibaret degil dedim. Yapiyor musunuz yapmıyor musunuz demedim.
Temizliğinize yardimci alabilirsiniz ama hiç mi Bulaşık toplamiyorsuz, yemek yapmiyorsunuz, makineye camasir atip asıp katlamiyorsunuz?
Sizde tek motivasyonu kullananlardansınız sanırım böyle net özetlediğinize göreEgitim, iş, seyahat, özgürlük gibi motivasyonlari olanlar evlenmiyor.
Tek motivasyon "erken kalkan yol alır, erken evlenen döl alır" ise kutsal pipiyi bulma oyunu başlıyor.
Yapmiyorum dediginiz icin meraktan sordum. Yeterli olgunluga sahibim demistiniz diye. Olgunluk olarak sanılan sey butun bir evin iş yükünü sırtlayabilmek oluyor.Yapıyorum yahut yapmıyorum bundan çıkartacağınız anlam ne
Sizin olgunluk anlayışınızda bi değişikmiş bi diyorsunuz eğitim kültür üniversite bi ev işini yüklemek diyorsunuz he anam he ondanYapmiyorum dediginiz icin meraktan sordum. Yeterli olgunluga sahibim demistiniz diye. Olgunluk olarak sanılan sey butun bir evin iş yükünü sırtlayabilmek oluyor.
Bak iste sen bu kadar küçüksün.Sizde tek motivasyonu kullananlardansınız sanırım böyle net özetlediğinize göre
Üf sen daha okudugunu anlamiyorsun. Sizlerin " evlilik olgunluguna sahibim" dediklerinizin icinde ev isi yemek bulasik var. Kastettigim bu. Kedim okusa senden daha hizli anlardi.Sizin olgunluk anlayışınızda bi değişikmiş bi diyorsunuz eğitim kültür üniversite bi ev işini yüklemek diyorsunuz he anam he ondan
Bak iste sen bu kadar küçüksün.
Bildiğimiz her şeyi deneyimlemiyoruz ablacım. Mesela ben biliyorum ki en uzun nehir Nil Nehri. Ama gidip ölçmedim. Anlatildi, ogrendim ve biliyorum.
Evlilik olgunluğu ev işini yüklenmekten mi ibaret ya bu nasıl bi düşünceÜf sen daha okudugunu anlamiyorsun. Sizlerin " evlilik olgunluguna sahibim" dediklerinizin icinde ev isi yemek bulasik var. Kastettigim bu. Kedim okusa senden daha hizli anlardi.
Yalnız bilmediklerini dener insan ve öyle deneyim kazanırBak iste sen bu kadar küçüksün.
Bildiğimiz her şeyi deneyimlemiyoruz ablacım. Mesela ben biliyorum ki en uzun nehir Nil Nehri. Ama gidip ölçmedim. Anlatildi, ogrendim ve biliyorum.
Kocan çok mu zengin?Evlilik olgunluğu ev işini yüklenmekten mi ibaret ya bu nasıl bi düşünce
Anlayabil diye özenerek noktalama isareti ile yazdim. Ama tık yok.Evlilik olgunluğu ev işini yüklenmekten mi ibaret ya bu nasıl bi düşünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?