Gebeliğe Hazırlık Eşim çocuk istemiyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne bu insanları. Yaş takıntısı ya bende 21 yaşındayım ve senin gibi bebek sahibi olmayı genç anne olmayı çok istiyorum bebek sahibi olmak için illa kazık gibi 30-35 yaşında mı olmamız gerekiyor
Kazık gibi bir kelime kullandığım için özür diliyorum bi anlık sinirle yazdım

Ev işi yapmıyorum zaten olgunluğumu da burdan nasıl anlayabildiniz erişmiş olmalısınız
Ev işi yapmaktan ibaret degil dedim. Yapiyor musunuz yapmıyor musunuz demedim.
Temizliğinize yardimci alabilirsiniz ama hiç mi Bulaşık toplamiyorsuz, yemek yapmiyorsunuz, makineye camasir atip asıp katlamiyorsunuz?

Hormonlar sekse hazır hissediyor kendini, o konuda rahat olan kaç kişi erkenden evleniyor ki? :)
Egitim, iş, seyahat, özgürlük gibi motivasyonlari olanlar evlenmiyor.

Tek motivasyon "erken kalkan yol alır, erken evlenen döl alır" ise kutsal pipiyi bulma oyunu başlıyor.

Ev işi yapmaktan ibaret degil dedim. Yapiyor musunuz yapmıyor musunuz demedim.
Temizliğinize yardimci alabilirsiniz ama hiç mi Bulaşık toplamiyorsuz, yemek yapmiyorsunuz, makineye camasir atip asıp katlamiyorsunuz?
Yapıyorum yahut yapmıyorum bundan çıkartacağınız anlam ne

Yapmiyorum dediginiz icin meraktan sordum. Yeterli olgunluga sahibim demistiniz diye. Olgunluk olarak sanılan sey butun bir evin iş yükünü sırtlayabilmek oluyor.
Sizin olgunluk anlayışınızda bi değişikmiş bi diyorsunuz eğitim kültür üniversite bi ev işini yüklemek diyorsunuz he anam he ondan

Sizde tek motivasyonu kullananlardansınız sanırım böyle net özetlediğinize göre
Bak iste sen bu kadar küçüksün.
Bildiğimiz her şeyi deneyimlemiyoruz ablacım. Mesela ben biliyorum ki en uzun nehir Nil Nehri. Ama gidip ölçmedim. Anlatildi, ogrendim ve biliyorum.

Sizin olgunluk anlayışınızda bi değişikmiş bi diyorsunuz eğitim kültür üniversite bi ev işini yüklemek diyorsunuz he anam he ondan
Üf sen daha okudugunu anlamiyorsun. Sizlerin " evlilik olgunluguna sahibim" dediklerinizin icinde ev isi yemek bulasik var. Kastettigim bu. Kedim okusa senden daha hizli anlardi.

Bildiğimiz her şeyi deneyimlemiyoruz ablacım. Mesela ben biliyorum ki en uzun nehir Nil Nehri. Ama gidip ölçmedim. Anlatildi, ogrendim ve biliyorum.
Üf sen daha okudugunu anlamiyorsun. Sizlerin " evlilik olgunluguna sahibim" dediklerinizin icinde ev isi yemek bulasik var. Kastettigim bu. Kedim okusa senden daha hizli anlardi.
Evlilik olgunluğu ev işini yüklenmekten mi ibaret ya bu nasıl bi düşünce

Yalnız bilmediklerini dener insan ve öyle deneyim kazanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…