- 24 Mayıs 2017
- 7.494
- 14.701
- 248
- 34
- Konu Sahibi anneolmakk
-
Anne baba olmak ikna edilecek bi durum degil bence. Ben anne olmak istemesem ve esim surekli beni ikna etmek istese cok zorlasirdi hersey. Bi de boyle mi dusunseniz?Çok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
Zaten sonrası demedim dikkatli okursanız çok isteyip sonrasında çocuk sahibi olamayanlar demek istedimNasibin öncesi yada sonrası yok Allah herşeyin hayırlısını versin diyoruz
Hanımefendi burda maneviyatınızın biraz eksik olduğunu görüyorum biraz kendinizi geliştirin bu konuda her şeyi özelliklede anneliği maddiyata bağlamayınBırakın artık bebek bereketiyle gelir demeyi allah aşkına ekonomimiz ne halde hergün herşeye zam geliyor bu ülkede hala maddi durumumuz çocuk için yeterli değil diyen insana çocuk bereketiyle gelir diyen insanlar var.
Eşiniz mantıklı hareket ediyor, bakmakta zorlanacağınız bir bebeği daha ertelemelisiniz bence, annelik bunu gerektirirÇok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
Haklısınız çocuğun maması bezi doğum vs. Bu tür masraflar maddi değil manevi.Hanımefendi burda maneviyatınızın biraz eksik olduğunu görüyorum biraz kendinizi geliştirin bu konuda her şeyi özelliklede anneliği maddiyata bağlamayın
bu durumun maneviyatla ne alakasi var?Hanımefendi burda maneviyatınızın biraz eksik olduğunu görüyorum biraz kendinizi geliştirin bu konuda her şeyi özelliklede anneliği maddiyata bağlamayın
Anladım siz her türlü maddi düşünüyorsunuz böyle devam
Demek istediğim zaten bu değildi kendi pencerenizden cevap vermişsiniz bişey demek istemiyorumbu durumun maneviyatla ne alakasi var?
annelik duygusu apayri birsey, bir cocugu dogurup bakabilmek apayri birsey.
daha hamile kaldiginiz an basliyor hersey. hadi muayene ve dogum icin devlet hastanesinde yol aldiniz diyelim; bu bebegin zorunlu kisisel ihtiyaclari olacak, bezi olacak. mamaya ihtiyaci da olmadi diyelim; illa bir bebek arabasina ne bileyim mama sandalyesine ihtiyaci olacak.
bir bebegi dunyaya getirip, ona belli imkanlar sunabilmek maneviyatla ilgili degildir yani.
bereket bebekle gelseydi, bir suru cocugu olan ailelerin evinden bolluk fiskirirdi.
Maneviyatin zayıflığı değil o, gerçekleri görmek. Keşke herkes görse bu gerçekleri.Hanımefendi burda maneviyatınızın biraz eksik olduğunu görüyorum biraz kendinizi geliştirin bu konuda her şeyi özelliklede anneliği maddiyata bağlamayın
Hanımlar bende farkındayım her türlü ihtiyacın zor karşılandığını demek istediğim hep maddi açıdan değilde birazda manevi bakmak böyle güzel bi duyguyu yaşamak isteyen arkadaşımıza direk maddi yaklaşmamalıyız diye düşünüyorum eminim oda biliyordur fiyatların durumunu ama hangimiz ister sırf maddi geçim zor diye evlat sahibi olmamayıManeviyatin zayıflığı değil o, gerçekleri görmek. Keşke herkes görse bu gerçekleri.
Eşinize hak veriyorum maddi açıdan zor durumdaysanız bu da ileri de sizi üzecektir zaten çocuk sadece isteğe bağlı değil mantığa da bakarak yapılmalı bence yanlış anlamayın ben ilerisi için söylüyorum biraz daha maddi durumunuzu düzelttikten sonra da düşünebilirsiniz anne olmak istemeniz hakkınız elbet ama inanın bakmakta hiç kolay değil. Bir de eşinizin de istemesi çok önemli çünkü sizin stresli, yorgun olduğunuz zamanlar da o ilgilenmeli bebekle yani size destek olmalı ama eşler çocuk istemediği halde olduğunda hiç bakmıyorlar sanki onun çocuğu değilmiş gibi sonra kadın üzülüyor tabi böyle sıkıntılarla karşılaşabilirsinizÇok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
Paranız yoksa demek hakaret mi küfür mü aşağılama mı nedir? Ne var bu tabirde? Arkadaş paranız yoksa diye söyler ben maddi imkanınız yoksa derim ikisi de aynı şeyParanız yoksa demek nasıl bir tabir iğrenç şekilde konuşmayın sadece maddiyattan korkuyo masrafını öngerebilir miyiz diye sizin varsa paranız ilk önce terbiye alın bence
Çocuğu kadın ve erkeğin (birlikte büyüteceklerse) ortak karar alıp yapmaları gerekiyor. Zira ömür boyu sürecek bir sorumluluk. Eşiniz de hazır hissetmeden yapmamanızı öneriyorum.Çok çocuk istiyorum bu ay bir kanama geçirdim yerleşme kanaması sanmıştım hatta buraya da bir konu açmıştım malesef yokmuş ama eşim istemiyor maddi açıdan çekiniyor ama beni de annelik duygusundan yoksun bırakıyor ne yapabilirim nasıl ikna ederim çok istiyorum
Maneviyatının eksik olduğunu da buradan tespit ettiniz ya pes artıkHanımefendi burda maneviyatınızın biraz eksik olduğunu görüyorum biraz kendinizi geliştirin bu konuda her şeyi özelliklede anneliği maddiyata bağlamayın
Dediginiz sey dogru olsaydi afrikada cocuklar acliktan olmezdi. Nerde o bereket ben hic gormedim deCanım bebek bereketiyle gelir eminim ama nasipten öte yol yok eşin istesede istemesede sizin elinizde değil Rabbimin takdiri üzme canını nasipse zaten bilir geleceği vakti bide doğduğunda kucağınıza alınca eşin her şeyi unutur
Paranız yoksa demek hakaret mi küfür mü aşağılama mı nedir? Ne var bu tabirde? Arkadaş paranız yoksa diye söyler ben maddi imkanınız yoksa derim ikisi de aynı şey
Siz stok yapın bence bayağı ihtiyaç görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?