Gebeliğe Hazırlık Eşim çocuk istemiyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anne baba olmak ikna edilecek bi durum degil bence. Ben anne olmak istemesem ve esim surekli beni ikna etmek istese cok zorlasirdi hersey. Bi de boyle mi dusunseniz?

Hanımefendi burda maneviyatınızın biraz eksik olduğunu görüyorum biraz kendinizi geliştirin bu konuda her şeyi özelliklede anneliği maddiyata bağlamayın

Eşiniz mantıklı hareket ediyor, bakmakta zorlanacağınız bir bebeği daha ertelemelisiniz bence, annelik bunu gerektirir

Hanımefendi burda maneviyatınızın biraz eksik olduğunu görüyorum biraz kendinizi geliştirin bu konuda her şeyi özelliklede anneliği maddiyata bağlamayın
Haklısınız çocuğun maması bezi doğum vs. Bu tür masraflar maddi değil manevi.

bu durumun maneviyatla ne alakasi var?

annelik duygusu apayri birsey, bir cocugu dogurup bakabilmek apayri birsey.

daha hamile kaldiginiz an basliyor hersey. hadi muayene ve dogum icin devlet hastanesinde yol aldiniz diyelim; bu bebegin zorunlu kisisel ihtiyaclari olacak, bezi olacak. mamaya ihtiyaci da olmadi diyelim; illa bir bebek arabasina ne bileyim mama sandalyesine ihtiyaci olacak.

bir bebegi dunyaya getirip, ona belli imkanlar sunabilmek maneviyatla ilgili degildir yani.

bereket bebekle gelseydi, bir suru cocugu olan ailelerin evinden bolluk fiskirirdi.

Demek istediğim zaten bu değildi kendi pencerenizden cevap vermişsiniz bişey demek istemiyorum

Maneviyatin zayıflığı değil o, gerçekleri görmek. Keşke herkes görse bu gerçekleri.

Maneviyatin zayıflığı değil o, gerçekleri görmek. Keşke herkes görse bu gerçekleri.
Hanımlar bende farkındayım her türlü ihtiyacın zor karşılandığını demek istediğim hep maddi açıdan değilde birazda manevi bakmak böyle güzel bi duyguyu yaşamak isteyen arkadaşımıza direk maddi yaklaşmamalıyız diye düşünüyorum eminim oda biliyordur fiyatların durumunu ama hangimiz ister sırf maddi geçim zor diye evlat sahibi olmamayı

Eşinize hak veriyorum maddi açıdan zor durumdaysanız bu da ileri de sizi üzecektir zaten çocuk sadece isteğe bağlı değil mantığa da bakarak yapılmalı bence yanlış anlamayın ben ilerisi için söylüyorum biraz daha maddi durumunuzu düzelttikten sonra da düşünebilirsiniz anne olmak istemeniz hakkınız elbet ama inanın bakmakta hiç kolay değil. Bir de eşinizin de istemesi çok önemli çünkü sizin stresli, yorgun olduğunuz zamanlar da o ilgilenmeli bebekle yani size destek olmalı ama eşler çocuk istemediği halde olduğunda hiç bakmıyorlar sanki onun çocuğu değilmiş gibi sonra kadın üzülüyor tabi böyle sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz

Paranız yoksa demek nasıl bir tabir iğrenç şekilde konuşmayın sadece maddiyattan korkuyo masrafını öngerebilir miyiz diye sizin varsa paranız ilk önce terbiye alın bence
Paranız yoksa demek hakaret mi küfür mü aşağılama mı nedir? Ne var bu tabirde? Arkadaş paranız yoksa diye söyler ben maddi imkanınız yoksa derim ikisi de aynı şey
Siz stok yapın bence bayağı ihtiyaç görünüyor

Çocuğu kadın ve erkeğin (birlikte büyüteceklerse) ortak karar alıp yapmaları gerekiyor. Zira ömür boyu sürecek bir sorumluluk. Eşiniz de hazır hissetmeden yapmamanızı öneriyorum.

Maneviyatının eksik olduğunu da buradan tespit ettiniz ya pes artık
Sınırınızı mı bilseniz acaba
Çocuk bereketiyle gelir diyen birinin 2 aylık bebeği 20 gündür zatürreden hastanede yatıyor, evde yakacak odun olmadığı için soğuktan ölme noktasına geldi bebek
Bu bebeğin 3 yaşındaki abisi de zafiyet geçiriyor açlıktan o da hastanede yatıyor
Babaları da kendini vurdu yoğun bakımda yatıyor
Anneleri de sizin gibi bebek bereketiyle gelir diyordu maneviyatı tammış dimi

Lütfen sırf anne baba olmak istediğiniz için durumunuz olmadığı halde dar boğazın içinde çocuk dünyaya getirmeyin, o çocuğa yapılan en büyük haksızlıktır günahtır bu. Siz onun geleceğini, yaşamını güzel bir şekilde planlayamadiktan sonra bu çocuk ilerde sormaz mı madem neden beni dünyaya getirdiniz diye, hele ki bu çocuk sahibi olma kararı eşlerin ortak, isteyerek almaları gereken bir karar.

Dediginiz sey dogru olsaydi afrikada cocuklar acliktan olmezdi. Nerde o bereket ben hic gormedim de

Ne kadar kazandığımızı bilemez çünkü güzel bir maaşımız var ama yetmemesinden çekiniyor ben paramız yok demedim böyle bir anlam çıkarması çok saçma olmus herkesin ilk önce insan her açıdan düşünüp yorum yapması gerekir öyle değil mi kesinlikle öneriyorum size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…