Eşim çocuk istemiyor

Gezeranli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
3
11
1
33
Merhaba kızlar 8 yıllık evliyim eşimle anlaşarak evlendim 2 çocuk istiyorum dedim eşim de kabul etti şimdi zorluyorum çocuk istiyorum istemiyor bir kez üzerime çektim kaçırdı ama hamile olmadım şimdi yine çekerim diye farklı pozisyonda birliktelik oluyor aileme danıştım boşanacağım dedim onlar da bu kapıda boşanma yok dediler uyku ilacı versem hamile kalır mıyım lütfen yargılamayın ne olur bilen varsa ilaç afı yazsın

Ahahahahahahahahhahshahahahw
Bu kapıda bosanmak yok mu ahahhaha
Doğunun asiretinde bile olsan bi adam cocuk istemiyorsa adı züriyetsiz e cıkar ve onlar bile bosatır. Gecelim mi bu isleri

Eşinize tecavüz etmek için bizden akıl mı istiyorsunuz. Doğan çocuğa tutumu nasıl olacak hiç mi düşünmüyorsunuz. Bu kapıda boşanma yok diyen aileniz de garipmiş. Ama en garip kişi sizsiniz bu hikayede. Boşanacaksınız mecburen, çocuk sahibi olmak isteyen biriyle evleneceksiniz. Kimseyi zorla baba yapmaya hakkınız yok.

Yuhhh yaa, daha neler göreceğiz burada. Tecavüz mü edeceksin adama?

Hiç mi istemiyor belirli bi süre mi? Yaptığınız etik değil belki suç bile olabilir, gerek var mı böyle işlere girişmeye?

Ya öyle bir seferde iki seferde hemen çocuk da olmuyor ki istediğin kadar üstüne çek,uyut fark etmez boşuna kendini üzme eşini ikna et olursa olur.
Benim eşim de 6 yıl istemedi kavga gürültü ikna ettim bu seferde çocuk olmadı bu iş de nasip işi.
İnan vocuk büyütmek birde yalnız çocuk büyütmek çok zor.
Eşinin istemediği bebeği nasıl buyuteceksin.

Çocuk isteyip istememek başta konuşulmuş siz söylemişsiniz o da tamam demiş ki evlenmiş. Şu an istemiyorum diyorsa ciddi bir sebep olmalı. Çalışıyorsanız (aileniz de sizi kabul etmeyecek büyük ihtimalle ) boşanabilirsiniz. Ama sonra evleneceğiniz insanla da nasıl bir hayatınız olacak bunların garantisi olmaz neyicede.

Gerçekten dalga geçtiğini düşünmek istiyorum sadece senin istemen ile çocuk mu olacağını zannediyor sun adam çocuk istemiyor ise kendine babalık anlamında güveni yok demekki zamana bırakacaksın istemeyerek çocuk yapıp yaptığı çocuğu sevgisiz ilgisiz büyütecek hiç yapmasın daha iyi doğacak olacak çocuğun ne suçu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…