Eşim çocuk istemiyor

Dünya kötüymüş maddi durumumuz çok iyi çok da güzel anlaşıyoruz fakat dünyaya çocuk getirilmezmiş dünya hep kötüydü bu bir sebep değil üstelikbu konuyu özellikle açtım başta konuştum bu bana haksızlık kaç kez konuştum ikna olmuyor

E tamam vazgeçmiş. Yoluna bak sen de. Ailene çocuk istemiyor ondan boşanmak istiyorum dedin mi? Herhangi bir Türk ailesi çocuk yapmamayı kabul etmez.

Dünya kötüymüş maddi durumumuz çok iyi çok da güzel anlaşıyoruz fakat dünyaya çocuk getirilmezmiş dünya hep kötüydü bu bir sebep değil üstelikbu konuyu özellikle açtım başta konuştum bu bana haksızlık kaç kez konuştum ikna olmuyor
Evlenmeden önce resmen sizi kandırmıs mağdur olan sizsiniz.
Bir insan çocuk istemeyebilir çok doğal herkes baba ya da anne olmak zorunda değil.
Ama bu adam sizi resmen kandırmıs , yalan söylemiş yaptığı affedilir bir şey değil. Annelik hakkınızı elinizden almaktır.
Ayrılmak zorundasınız.
Zorla bebek yaptıramazsınız kaypaklık yapmış orası ayrı zaten bu büyük bir boşanma sebebi

Merhaba kızlar 8 yıllık evliyim eşimle anlaşarak evlendim 2 çocuk istiyorum dedim eşim de kabul etti şimdi zorluyorum çocuk istiyorum istemiyor bir kez üzerime çektim kaçırdı ama hamile olmadım şimdi yine çekerim diye farklı pozisyonda birliktelik oluyor aileme danıştım boşanacağım dedim onlar da bu kapıda boşanma yok dediler uyku ilacı versem hamile kalır mıyım lütfen yargılamayın ne olur bilen varsa ilaç afı yazsın
Umarım şaka niyetli açılmış bir şeydir çünkü beyninizin olduğundan emin değilim

Adam haklı dünya kötü baksanıza karısı olarak siz bile kendisi hakkında neler planlıyorsunuz yazık valla

Merhaba kızlar 8 yıllık evliyim eşimle anlaşarak evlendim 2 çocuk istiyorum dedim eşim de kabul etti şimdi zorluyorum çocuk istiyorum istemiyor bir kez üzerime çektim kaçırdı ama hamile olmadım şimdi yine çekerim diye farklı pozisyonda birliktelik oluyor aileme danıştım boşanacağım dedim onlar da bu kapıda boşanma yok dediler uyku ilacı versem hamile kalır mıyım lütfen yargılamayın ne olur bilen varsa ilaç afı yazsın
Anne olma hakkınızı elinizden aldığı için boşanabilirsiniz ama sakın o istemeden hamile kalmayın. O çocuğa yazık olur

Bir insan çocuk istemeyebilir çok doğal herkes baba ya da anne olmak zorunda değil.
Ama bu adam sizi resmen kandırmıs , yalan söylemiş yaptığı affedilir bir şey değil. Annelik hakkınızı elinizden almaktır.
Ayrılmak zorundasınız.
Zorla bebek yaptıramazsınız kaypaklık yapmış orası ayrı zaten bu büyük bir boşanma sebebi
Adam ona tecavüz etmeyi dusunebilecek zihniyette birinden çocuk yapmak istemiyor. Haklı bence.

Belki de erkektir kim bilir.
Yok ben kadınım işte bilmiyorum soruyorum gersem ilaç birlikte olabilir mi benimle?
E tamam vazgeçmiş. Yoluna bak sen de. Ailene çocuk istemiyor ondan boşanmak istiyorum dedin mi? Herhangi bir Türk ailesi çocuk yapmamayı kabul etmez.
Benim annem öldü üvey annemle yaşıyor babam o nedenle onun dediği oluyor
Ayrılmak zorundasınız.
Zorla bebek yaptıramazsınız kaypaklık yapmış orası ayrı zaten bu büyük bir boşanma sebe
Ayrılmak zorundasınız.
Babamı ve üvey annemi dert etmeyeceğim karar verdim boşanacağım nasıl olsa mesleğim var bir gün aç bir gün tok özel sektörde olsa elbette yolumu bulurum

Kocanıza tecavüz edeceksiniz yani. Hmmm.

Hosgeldin nuri alco uyumus adamdan nasil sperm cikarmayi planladin acaba
Müge anlı da Palu ailesi vardı. Onları perişan eden adam, baldızım bana ilaç verip uyuttu, bana tecavüz etti diyordu. Müge anlı şok. Baygın adamla nasıl ilişki olacak diye dik dik soruyor da adam anlamamıştı. Kadıncağızın bi şeyin nasıl kalkacak da sana tecavüz edevek demediği kalmıştı. Demek ki devir değişir ama cahil insan değişmezmiş. Hepsi aynı 💩’un laciverti

Müge anlı da Palu ailesi vardı. Onları perişan eden adam, baldızım bana ilaç verip uyuttu, bana tecavüz etti diyordu. Müge anlı şok. Baygın adamla nasıl ilişki olacak diye dik dik soruyor da adam anlamamıştı. Kadıncağızın bi şeyin nasıl kalkacak da sana tecavüz edevek demediği kalmıştı. Demek ki devir değişir ama cahil insan değişmezmiş. Hepsi aynı 💩’un laciverti
Bu son donemde kk daki yeni uyelerin hepsi bi tuhaf palu malu citir cerez kalcak yaninda 🫣 ilac adi istiyo bi de saka gibi

Sabah p*rnocu koray geldi hepimize kufurleelr savurup banlanip defolup gitti, simdi kocasina tecavuz edip bebeklerini calmak icin ilac adi isteyen biri geldi vayy vay turkuyem

Gercek misiniz bilmem.
Yapmak istediginiz sey suc.

En mantiklisi ayrilmak.. fakat pek mantikli dusunemiyor gibisiniz

Tecavüz etmek için size kimse akıl vermez. Çok saçma bir şey bu. Ama nedir çocuk istemek en doğal hakkınız ve eşiniz bunu engelliyorsa boşanma konusunda sizi tabii ki destekleriz. Ama tecavüz cıks o konuda akıl veren sosyopatlar falan olursa da inanmayın.

Dalga mı geçiyorsunuz, zorla çocuk sahibi mi olacaksınız, bu nasıl kafa , doğacak çocuğa yazık...

Back
X