Eşim çocuk istemiyor

Merhaba kızlar 8 yıllık evliyim eşimle anlaşarak evlendim 2 çocuk istiyorum dedim eşim de kabul etti şimdi zorluyorum çocuk istiyorum istemiyor bir kez üzerime çektim kaçırdı ama hamile olmadım şimdi yine çekerim diye farklı pozisyonda birliktelik oluyor aileme danıştım boşanacağım dedim onlar da bu kapıda boşanma yok dediler uyku ilacı versem hamile kalır mıyım lütfen yargılamayın ne olur bilen varsa ilaç afı yazsın
Uyku ilacı verip tecavüzmu edicen nuri alcomusun sen 🤣🤣🤣

Şaşkınlığımın yanı sıra adama çok sinirlendim bi kadının sekiz yılını çalmış başta söz vermiş şimdi anne olmaktan mahrum ediyor. Bir ilişkiyi inşaa etmek vs kolay birşey değil kadının psikolojisini bozmuş. Sırtından vurmak bu resmen insanı.

Tövbeler olsun, adama tecavüz mü edeceksiniz? Ayrıca penisin yapısından falan haberiniz var mı? 8 yıllık evli bir kadın olarak biliyor olmanız gerekir, uyku ilacı verince adam mışıl mışıl uyurken bi tarafları uyanmayacak.
Eşinizin sonradan cayması kötü olmuş ama ben çocuk istemeyen insanları çok bilinçli buluyorum. Adam demek ki kendine güvenmiyor, herkes anne baba olacak değil, böyle bir zorunluluk yok. Sırf ele güne karşı kısır denmesin diye çocuk yapmaya kalkışmamış.
Önceden aranızda konuşmuşsunuz, sonradan vazgeçmiş olabilir ama 8 yıl çok uzun. Israrla istemiyorsa adama tecavüz etmek yerine ayrılın.

Back
X