- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlacına gazoz atsınYuhhh yaa, daha neler göreceğiz burada. Tecavüz mü edeceksin adama?
Nasıl bir zorlama bu anlamadım ben çocuk iki taraflı istemek ile alakalı değil mi eve eşya mı alıyorsunuz sormadan yaptım der gibi lütfen anlayışlı olun hazır değil demek ki adam sorumluluk gerektirir çocuk bakmak. Bence sizde hazır değilsiniz bu şekilde olmaz çünkü hamile kaldığında aldır diye ısrar ederse ne yapacaksınız?Merhaba kızlar 8 yıllık evliyim eşimle anlaşarak evlendim 2 çocuk istiyorum dedim eşim de kabul etti şimdi zorluyorum çocuk istiyorum istemiyor bir kez üzerime çektim kaçırdı ama hamile olmadım şimdi yine çekerim diye farklı pozisyonda birliktelik oluyor aileme danıştım boşanacağım dedim onlar da bu kapıda boşanma yok dediler uyku ilacı versem hamile kalır mıyım lütfen yargılamayın ne olur bilen varsa ilaç afı yazsın
baygınken kalkar mı![]()
Adam haklı.Dünya kötüymüş maddi durumumuz çok iyi çok da güzel anlaşıyoruz fakat dünyaya çocuk getirilmezmiş dünya hep kötüydü bu bir sebep değil üstelikbu konuyu özellikle açtım başta konuştum bu bana haksızlık kaç kez konuştum ikna olmuyor
Yok ben kadınım işte bilmiyorum soruyorum gersem ilaç birlikte olabilir mi benimle?
Benim annem öldü üvey annemle yaşıyor babam o nedenle onun dediği oluyor
Babamı ve üvey annemi dert etmeyeceğim karar verdim boşanacağım nasıl olsa mesleğim var bir gün aç bir gün tok özel sektörde olsa elbette yolumu bulurum
Merhaba kızlar 8 yıllık evliyim eşimle anlaşarak evlendim 2 çocuk istiyorum dedim eşim de kabul etti şimdi zorluyorum çocuk istiyorum istemiyor bir kez üzerime çektim kaçırdı ama hamile olmadım şimdi yine çekerim diye farklı pozisyonda birliktelik oluyor aileme danıştım boşanacağım dedim onlar da bu kapıda boşanma yok dediler uyku ilacı versem hamile kalır mıyım lütfen yargılamayın ne olur bilen varsa ilaç afı yazsın
Sence belli değil mi konudan yazdıklarındanÇocuk istememe sebebi ne peki?