Eşim çocuk istemiyor

Bunlar nasıl kafalar. Zorla hamile kalsanız elinize ne gececek babalık yapacak mı? Ayrılcaksınız bu kadar basit. Koca kadın aile ağızına mı bakıyorsunuz? 8 yıl çok uzun.

hadi yaptın da oldu adam ben çocuk istemiyordum korunuyordum benden olduğuna emin değilim deyip seni boşasa (ki haklı ) , sen dna testiydi bilmem neydi kendini ıspat edene kadar bu kapıda boşanma yok diyen ailen sana neler yapar hayal edebiliyor musun?
boşan çocuk sahibi olmak isteyen biriyle yap çocuğunu

Bence eşiniz size uyku ilacı verip kısırlaştırsın çünkü siz o kadar bencilsiniz ki eşiniz net bir şekilde istemiyorken ve ailenizin bile sizi çaresiz halinizle asla kabul etmeyeceğini biliyor olmanıza rağmen çocuğu süründürmeye razısınız. Ya bu yüzden adam sizi boşasa çocuğu bile istemese? O zaman da “ kocam beni boşuyor, ailem kabul etmiyor çaresizim ne yapmam lazım?” diye konu açarsınız artık. Biraz empati kurun. Boşanın ama çocuksuz boşanın.

Merhaba kızlar 8 yıllık evliyim eşimle anlaşarak evlendim 2 çocuk istiyorum dedim eşim de kabul etti şimdi zorluyorum çocuk istiyorum istemiyor bir kez üzerime çektim kaçırdı ama hamile olmadım şimdi yine çekerim diye farklı pozisyonda birliktelik oluyor aileme danıştım boşanacağım dedim onlar da bu kapıda boşanma yok dediler uyku ilacı versem hamile kalır mıyım lütfen yargılamayın ne olur bilen varsa ilaç afı yazsın
Nasıl bir zorlama bu anlamadım ben çocuk iki taraflı istemek ile alakalı değil mi eve eşya mı alıyorsunuz sormadan yaptım der gibi lütfen anlayışlı olun hazır değil demek ki adam sorumluluk gerektirir çocuk bakmak. Bence sizde hazır değilsiniz bu şekilde olmaz çünkü hamile kaldığında aldır diye ısrar ederse ne yapacaksınız?

Senin yolun yol değil bacım bu işin sonu ya Esra Erol'da ya müge anlida biter 😁

Dünya kötüymüş maddi durumumuz çok iyi çok da güzel anlaşıyoruz fakat dünyaya çocuk getirilmezmiş dünya hep kötüydü bu bir sebep değil üstelikbu konuyu özellikle açtım başta konuştum bu bana haksızlık kaç kez konuştum ikna olmuyor
Adam haklı.

Yok ben kadınım işte bilmiyorum soruyorum gersem ilaç birlikte olabilir mi benimle?

Benim annem öldü üvey annemle yaşıyor babam o nedenle onun dediği oluyor

Babamı ve üvey annemi dert etmeyeceğim karar verdim boşanacağım nasıl olsa mesleğim var bir gün aç bir gün tok özel sektörde olsa elbette yolumu bulurum

Niye dramatize ediyorsunuz durumu. Sizin yaşınızda kadınlar çocuklu boşanmış şekilde hayatını idame ettiriyor. Yok bi gün aç bi gün tok ne garip laflar yahu.

Saçmalamayın zorla çekmek,uyku ilacını düşünmek vs ne demek adam istemiyormuş belki kendini henüz hazır hissetmiyor olabilir

Merhaba kızlar 8 yıllık evliyim eşimle anlaşarak evlendim 2 çocuk istiyorum dedim eşim de kabul etti şimdi zorluyorum çocuk istiyorum istemiyor bir kez üzerime çektim kaçırdı ama hamile olmadım şimdi yine çekerim diye farklı pozisyonda birliktelik oluyor aileme danıştım boşanacağım dedim onlar da bu kapıda boşanma yok dediler uyku ilacı versem hamile kalır mıyım lütfen yargılamayın ne olur bilen varsa ilaç afı yazsın

Gerçekten ruh hastasısın.
Şikayet edicem bu konuyu.

Back
X