2 yıl neki canım biz 5 yıl olduk hala istemiyobende cok istemedim aslında ama ilersi için bile güzel bahsetmiyo ona takılıyorum tek dogru zaman güzel şartlar bunu bekliyodur eminim en azından bizde böle sıkma canını kaderde ne varsa ole olacak üstüne gitme ben asla baskı sonucu olsun istemem ortak istenmeli sevgilera.s.
Beni de meraklandırdınız kızlar
Acaba şuanki durumları nedir:44:
Konuşma yaklaşık 8 sene önce olmuş. Ama danışmak istedim malesef benim eşim de istemiyor lafını bile açtırmıyor gerçekten çok gurur kırıcı çok mutsuzumYazdıklarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar
Maalesef ben kocamı bebek yapmaya ikna edemem böyle bir şey yapamam eğer aile olmak istemiyorsa bu onun bileceği şey başka kadınlara kocaları yalvarırken,ikna etmeye çalışırken neden ben tersini yaşayayım ki çok gurur kırıcı benim için
İstememesinin sebebi ne olursa olsun belki sevmiyor belki sorumluluk almak istemiyor belki başka bir şey (aklıma gelmeyen yok) ama normal değil işte yaa
Bildiğim bir şey varki ben anne olmak istiyorum bebek için yıllarca bekleyemem eğer baba olmak istemiyorsa kendime yeni bir yol çizebilirim ve haksızda sayılmam değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?