- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Arkadaşım ben de senin gibi düşünüyorum . Ama biz yeni nesilleri düzgün dürüst çalışkan yetiştireceğiz ki çivisi çıkan dünyaya bi umut olsunArkadaşım aceleniz ne ? Ülkenin çivisi çıktı, kriz ensemizde bırakın bir önünüzü görün ne acelesi var ? Kolay mı bir çocuk büyütmek ?
Zaman mı değişti, erkekler mi anlamadım. Çevremde, akrabalarımda çocuk istemeyen bir erkek görmedim. Ama burda ara ara çıkıyor böyle bir konu. Nedeni ne olabilir bilemeyeceğim.
Asıl çocuk olayında kadın kendini hazır hissetmeli. Çünkü çocukla ilgili herşeyi kadın yapıyor. Erkeklere sorumluluk mu çok geliyor.
Kadın napsın. Zor bir hamilelik dönemi, aynı şekilde loğusalık, devasa boyutta kilo alımı, bozulan vücut, emzirme dönemi, gecelerce uykusuzluk vs... daha bir çok şey. Ee... bu erkeklere ne oluyor ki?
Evlenirken de istiyordum. Belki fikri değişir dedim ama değişmiyor:/Eşinizle neden böyle şeyleri evlenmeden önce konuşmadınız ki?
Sırf bu tarz düşünceleri olup boşananlar var ki haklılar da.
İsteği yoksa zorlayamazsın adamı.
Benim eşimde evlenirken en az 5yıl diyordu. O 35 ben 30 dum yani düşünün. Yaşım geçiyo bunun kararınıda tek başına veremez. Bencillik olur. Ben istedim itirazda etmedi. Bence hamile kalırsanız bu kadar peşin konuşamaz. Eğer maddi ve sevgi sorunu yoksa aranızda problemli bir evlilik değilse omunda keyfini beklemeyin derim.Merhaba arkadaşlar
biz 2yıllık evliyiz ilk sene ikimizde istemedik çocuk sahibi olmayı sonra istiyoruz dedik ama hep ertelemeye başladık bugün bir arkadaşımın hamile olduğundan bahsettim ve biz ne zaman yapacağız dedim verdiği cevapla şok oldum 'ilerde birgün yaparız' dedi
Gerçekten anlamıyorum ve normal gelmiyor çevremde eşinden çocuk istemeyen biri hiç duymadım Bir erkek neden eşinden çocuğu olsun istemez soruyorum size?
Hadi ya boşuna yazmışım . İnşallah çocuğu olmuştur konu sahibininKONU ESKİ
6 YIL OLMUŞ
sürü psikolojiKonu su an ortaokula baslamis
Hadi ya boşuna yazmışım . İnşallah çocuğu olmuştur konu sahibinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?