Eşim Çocuk istemiyor

Arkadaşım aceleniz ne ? Ülkenin çivisi çıktı, kriz ensemizde bırakın bir önünüzü görün ne acelesi var ? Kolay mı bir çocuk büyütmek ?

Ben anne olmak istiyorum eşim gezme tozma peşinde ben ne yapacağımı bilmiyorum

Arka
Arkadaşım aceleniz ne ? Ülkenin çivisi çıktı, kriz ensemizde bırakın bir önünüzü görün ne acelesi var ? Kolay mı bir çocuk büyütmek ?
Arkadaşım ben de senin gibi düşünüyorum . Ama biz yeni nesilleri düzgün dürüst çalışkan yetiştireceğiz ki çivisi çıkan dünyaya bi umut olsun

Sizin çocuğunuz oldu mu?? Merak ettim 6 yıl geçmiş

6 yıllık konu ikinci çocuğu da olmuştur muhtemelen

bu eski konuları hortlatmayı nasıl başarıyorsunuz

Eşinizle neden böyle şeyleri evlenmeden önce konuşmadınız ki?
Sırf bu tarz düşünceleri olup boşananlar var ki haklılar da.
İsteği yoksa zorlayamazsın adamı.

Eşinizle neden böyle şeyleri evlenmeden önce konuşmadınız ki?
Sırf bu tarz düşünceleri olup boşananlar var ki haklılar da.
İsteği yoksa zorlayamazsın adamı.
Evlenirken de istiyordum. Belki fikri değişir dedim ama değişmiyor:/

9 sene önceki konu mu ben mi yanlış görüyorum ya

Benim eşimde evlenirken en az 5yıl diyordu. O 35 ben 30 dum yani düşünün. Yaşım geçiyo bunun kararınıda tek başına veremez. Bencillik olur. Ben istedim itirazda etmedi. Bence hamile kalırsanız bu kadar peşin konuşamaz. Eğer maddi ve sevgi sorunu yoksa aranızda problemli bir evlilik değilse omunda keyfini beklemeyin derim.

Konu sahibi en son 2009 yılında girmiş siteye arkadaşlar.

Konu düzenli olarak belli aralıklarla hortlatılmış hep

.....

Son düzenleme:
Yaşınız küçükse belki o yüzden diyecektim ama 30 yaş artık çocuk için ideal hatta çok geciktirmemek lazım sonradan istersiniz olmaz tedavi olmanız gerekir.. bunları eşinle konuştun mu yada konuşmak ister misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…