eşim çocuk istemiyor

inşallah sizinde bizimde hayırlısıyla çocuğumuz olur banada öyle diyolar eşin istemiyo sonra Allah vermicek görcek diyolar çok zor süreçler tedavi süreçlerinide yakınımdan biliyorum hem maddi hem manevi tüketiyo insanları ama ümidini yitirme bende beklemedeyim Allahtan ümit kesilmez

canlar yorumlarınızı bekliyorum lütfen belli bi yaşın üstündekiler yazsın ve halimden anlayanlar yine döncem buraya yorumlarını okucam hepinizi öpüyorum

öyle tabi allahtan ümit kesilmez
sende sabret eşini anlamaya çalış
ama çocuk istemiyor
diye abuk sabuk şeyleri bahane etmesinede fırsat verme
çocuk yapan kadınların hepsi çok mu düzenli çok mu temiz
öyle kadınlar tanıyorum ki evine hayva bağlasan durmaz o derce pis pasaklı ne yani onun çocuk yapamaya hakkı yok mu?
eşin bu düşüncesinden sıyrılmalı bir an evvel
kaynanan,görümcen vs. herkes konuşsun derdini anlasın eşininin vede ikna etsin bence

Tuaf bir durum cnm ! Yani esin belkide gercekden hazir olmadigini dusunuyor olabilir ama bnce sen hazirim diyorsan icinde eminsen kuccuk bebegin herseuini yapabilecgine bence bes yil gcmis yapabilirseni guzel olur . Belki esin kazandigi maasin yeterli gelmeyecehini dusunerek de sana hazir degilsin diyor olabilir yani blki gurur yapip kazandigim ucumuzede yetmez diye dusunuyor olabilir veya esin gercekden kendi sorunlari icin de istemiyor olabilir ! Bnce dogru duzgun al arsin sor olumsuz ve olumlu olan herseyi teraziye koyup tartin yabi dogdugund bir bebek ilgi verebilirim veya veremem yada ihgiyaclarini giderebilirim gideremem gb anlatabildim mi halletmeye calisin cnki uzun zaman gcmis ben evlendikten 2 yil sonra iki tane arka arkYa yptim esimde cook istedi yani erkekler sver cocuklari belkisana soyleyemedigi bska bir neden vrdir ve uzulme ltfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç çocuğu olamayanlar ne yapsın onlarda bunu kabullenip yaşıyor

valla canım çok değişik ve üzücü bir şey açıkçası
millet baba olmak çocuğu olsun ister yani aslında bu işin sorumluluk duygusuyla da ilgisi yok atıyorum yani sorumluluk duygusuna sahip olmayışı çocuk sahibi olmak istememesine etken olamaz çevremde de var bu tür şeyleri ama iş çocuk olunca durum farklılaşıyor sorumluluktan desen bir haber

eşinle iletişiminız nasıl daha doğrusu aranız deyim

eşimle iletişimim eskiden çok iyi değildi fakat artık iyi şüküler olsun.onun dışında ben gerçekten pis biri deilim sadece dağınığım o memnun olsun diyede elimden geleni yapmaya çalışıyorum tüm olumsuz huylarımı düzeltmeye çalışıyorum,ama sanki o bahane buluyo, yok kız çocuğu istemiyorum bu dönemde kız büyütmek zor yok sen dağınıksın yok şöyle yok böyle yani gerçekten bana göre saçma bahaneler buluyo şu anda tek problemimiz bu gibi gözüküyo çocuk sorunu pskologamı ikna ediyim bilmiyorum ama sizin tavsiyelerinizide dinlicem onun tarafını ayartıcam inş.

Canım çok güzel giden bir evliliğiniz varmış çocuk şart mı ki? Yani bir şekilde eşini ikna ettin çocuk sahibi oldunuz diyelim sonrasını hiç düşündün mü belki her şey şuanki durumunuzdan daha kötü ve karmaşık bir hal alıcak..Büyük sorumluluk iyi düşün taşın derim eşine hak verirsin belkide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…