- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
- Konu Sahibi mutsuzperi
-
Kızlar selam, ben 22 yaşındayım evliyim 9 ay oldu.Üniversite 2.sınıftayım daha okulum bitmedi ama eşimle aramda 6 yaş var o 30 a yaklaştıgı için bu sene çocuk istediğini söyledi bnde hiç hazır değilim,daha evliliğe yeni alıştım,onu kırmadan nasıl söyleyebilirim 2 sene daha çocuk istemedğimi.
Kızlar selam, ben 22 yaşındayım evliyim 9 ay oldu.Üniversite 2.sınıftayım daha okulum bitmedi ama eşimle aramda 6 yaş var o 30 a yaklaştıgı için bu sene çocuk istediğini söyledi bnde hiç hazır değilim,daha evliliğe yeni alıştım,onu kırmadan nasıl söyleyebilirim 2 sene daha çocuk istemedğimi.
Ayni durumdayiz.
Bende 22 yasindayim, esim 30.
Yaklasik 1 senedir evliyim.
Bu zamana kadar ertelemeye zor ikna ettim ama artik bende dusunmuyor degilim.
Tek fark ben 1 ay sonra mezun oluyorum Allah'ın izniyle.
Aslinda benim icinde erken fakat bende istiyorum artik.
Sen esini bir sekilde ikna edip en azindan son sinifa kadar ertelemeye bak.
Cocukla okul yurumesine yurur ama universite yillarini cocukla degil, arkadaslarin gibi gecir.
merhaba, ben de evlilikle beraber okumuştum:) Sizin bölüm nedir? Özel, vakıf mı ünv.?[/QUOTE
merhaba,
devlet üniversitesi benimki.Gazi Üniversitesi İİBF Ekonometri son sınıfım.
okurken evlenmek eğlenceli: )
derslere eşimle girdim çoğu kez ve bana çok yardımcı oldu,sayesinde derece yaptım,
hiç pişman olmadım çok şükür,gene olsa gene evlenirim,eşim bana çok şey öğretti.
sizin bölüm nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?