Kendimi hic hazir hossetmiyorum ama bi taraftan da diyorum ki eee cocuga yazik degil mi. O buyudugunde yasli olmak istemiyorum. 28 yasindayim. 30 da olsa dusunsenize cocugum 30 yasindayken ben 60 yasinda olacagim. Bilmiyorum. Ertelemek mi mantikli bi cesaret cocuk yapmak mi. Neyden bu kadar korktugumu da bilmiyorum.Üç yıl geçmiş zaten. Evliliğiniz oturmuştur. Tam zamanı bence....
Hem yaş ilerledikçe daha zor oluyor. Hem hamile kalması hem de bakması.
Cok seviyorum cocuklari aslinda. Ama kendi cocugum olunca baska. Butun sorumluluk bana ait. Evet haklisiniz. Anlatisim sanki camavarmis gibi. Neden boyle dusundugumu bilmiyorum.Çocuk bir cavanar degil korkmayın bu kadar.
Eşiniz haklı artık 3 yıl olmuş ve haliyle bir çocuk istiyor
Sanirim konuyu acarken iyileri duyup cesaret almayi amacladim. Haklisiniz.deneyimler her insana farlılık katar.
olmadan önce ve sonrası diye...
bu soruların kesin,net,matematik problem cevabı yoktur
belli sorularına fikir verir..
28 de ilk oğlumu 32 de ikinci oğlumu doğurdum. Keşke daha önce evlenip doğursaydım. Bence korkma.Kendimi hic hazir hossetmiyorum ama bi taraftan da diyorum ki eee cocuga yazik degil mi. O buyudugunde yasli olmak istemiyorum. 28 yasindayim. 30 da olsa dusunsenize cocugum 30 yasindayken ben 60 yasinda olacagim. Bilmiyorum. Ertelemek mi mantikli bi cesaret cocuk yapmak mi. Neyden bu kadar korktugumu da bilmiyorum.
Durumumuz iyi cok sukur. Gelecek sikintisi cekmez. Ben karar aldiktan sonra hadi olsun dedikten sonra ya olmazsa diye de korkuyorum. Nasip bu isler farkindayim. O yuzden buyuk konusmak da istemiyorum. Ama cocuguma kendim bakmak istiyorum mesela kv karismasin isime istiyorum. Bana hayatima cok kolay mudahale edebiliyor insanlar. Yumusak yuzlu goruyorlar. Bu ozelligimi asmaliyim once.BiZ 2. Yılımızda çocuk kararı aldık ama Şuan 1. Yılın sonunda almadığımıza pişman olduk.
Çünkü;
1-1. Çocuk isteyince hemen olmayabiliyor. Biz şanslıydık 2. Ayda oldu ama 1-2 yılda zorla olanlar var...
2-2. Çocuğu düşününce yaşlar ilerlediği için 1. Çocukla arasında çok az yaş farkı oluyor.
3-çocuk aileyi birbirine bağlayan bir unsur. Eğer bakacak durumuz varsa neden çocuk olmasın ki?
Onun kokusunu aldığında asla pişman olmazsın buna yüzde yüz teminat veririm.. yorulursun hayatından fedakarlık edersin ama asla pişman olmazsın evlat bu cennet kokusu mübarek..Merhaba arkadaslar deneyimli insanlar. Biz uc yillik evliyiz ve artik esim cocuk istiyor. Yani bi sene icinde artik dusunelim ve olsun istiyor. Baskalarinin bebeklerini severken gozlerinin ici parliyor. Sokakta buldugumuz kedi kopek kus ne olursa severiz. Hatta oturdugumuz yerde sokak kedileri var hergun onlara yemek gotururuz. Uzun yillar bi papaganimiz vardi. Gozu gibi bakardi ona. Oldugunde yikildik resmen. Gecen sene kaybettik. Bunlardan yola cikarak iyi bir baba olabilir mi yorumunu yapabilir miyim bilmiyorum. O kadar deneyimsizim ve fikir sahibi degilim bu konuda. Ben kendimi hic hazir hissetmiyorum. Hazir hissedecegim bir an gelecek mi onu da bilmiyorum. Sorumluluktan korkuyorum. Bi taraftan da esimin bi cocugumuzun olmasini istemesi hosuma gidiyor. Ama kendimi anne olarak dusunemiyorum. Cok korkuyorum ama neyden korktugumu da bilmiyorum. Kafam cok karisik. Sizinle dertlesmek niyetim. Icine atilmadan bu guven gelmez mi acaba. Ya pisman olursam cocuk sahibi olunca. Ya cocuk sahibi olmazsam da o zaman pisman olursam. Kafamda deli sorular. Cocugumuz olursa ailemiz daha mi guclenir yoksa sorunlar mi bas gosterir. O kadar cok soru var ki aklimda.
Sanki 18 yasindasiniz. Zaten 28 yasindasiniz. Ha 30 ha 28 ne fark ediyor cok merak ettim. Ben 30 yasinda dogurdum 6p yaainda oldugumda ne.olacak cok merak ettim ? Biraz anlatir misiniz ?Kendimi hic hazir hossetmiyorum ama bi taraftan da diyorum ki eee cocuga yazik degil mi. O buyudugunde yasli olmak istemiyorum. 28 yasindayim. 30 da olsa dusunsenize cocugum 30 yasindayken ben 60 yasinda olacagim. Bilmiyorum. Ertelemek mi mantikli bi cesaret cocuk yapmak mi. Neyden bu kadar korktugumu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?