Mesela ben kirk yasinda anne olsam cocuk 30 yasindayken ben yetmis. Yani tren daha da kacabilir. Ust sinirda degilim de konumuz bu da degil zaten. Neyi dert ettiniz siz.Anlamadigim su zaten 28 yasindasiniz zamani geri alamayacaginiza gore en en erken 30 yasinda anne olacaksiniz..yani ongorunuze gore siz 60 cocuk 30 olacak..sizin tren zaten kacmis neyini dert ediyorsunuz bunu anlamiyorum. 18 olursunuz ya 30 a kadar beklemek istiyorum kararsizim dersiniz anlarim zaten 28 yasiniz.
O kadar matematigim var sukurler olsun : ) bisey dert etmedim bana ne arkadasim istersen 50 yasinda ol. Caniniz nasil isterse cevap yazdim kusura bakma konuna.Mesela ben kirk yasinda anne olsam cocuk 30 yasindayken ben yetmis. Yani tren daha da kacabilir. Ust sinirda degilim de konumuz bu da degil zaten. Neyi dert ettiniz siz.
Iyide esinle iyi bi anlasma yap gerisi gelir herhalde, sozunun eriyse tabiiki..sirf onlar yuzunden esinide kendinide bu guzel duygudan mahrum birakmak??? Birde istediginde hemen olacak mi bakalim? Belki tedavi gerekecek? Belki bi kac yil daha bekliyceksin? Yani nasip kismet isi bunlar..Simdi oyle de bi problemim var. Esimin ailesi cocugumuz olsun diye dort gozle bekliyorlar. Siz karismayin ben buyutecegim demek bile hayal geliyor bana. Kv esim cocukken calisiyormus. Esime babannesi bakmis. Bizim cocugumuza da o bakmak istiyormus. Maddi durumumuz iyi. Hatta ben de ise baslayacagim insallah. Ekstra gelir olacak. Hadi cocuk oldu iki sene izne ayrildim sonra bakici kres desem eminim ortalik epey karisacak. Ben bakarim da ne gerek var da. Esimin babasi bildiginiz dengesiz kaba saba adam. Gorumcem bes yasindaki cocugunu sevdirmek istemiyor babasina deyim siz anlayin. Yani aklim biraz da bu yuzden karisik benim sanirim.
TeşekkürlerÇoook tatlısınız yaaa)))
neyin treni kaçmış hayret valla nasıl yorum atlı mı kovalıyor arkadan herkes 30 dan önce anne olmak zorunda değilkiAnlamadigim su zaten 28 yasindasiniz zamani geri alamayacaginiza gore en en erken 30 yasinda anne olacaksiniz..yani ongorunuze gore siz 60 cocuk 30 olacak..sizin tren zaten kacmis neyini dert ediyorsunuz bunu anlamiyorum. 18 olursunuz ya 30 a kadar beklemek istiyorum kararsizim dersiniz anlarim zaten 28 yasiniz.
Bende 30 yasinda anne oldum. Bence tren kacmiyor konu sahibi oyle dusunuyor herseye atlamayin ya dogru duzgun okumadanneyin treni kaçmış hayret valla nasıl yorum atlı mı kovalıyor arkadan herkes 30 dan önce anne olmak zorunda değilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?