Merhaba arkadaslar deneyimli insanlar. Biz uc yillik evliyiz ve artik esim cocuk istiyor. Yani bi sene icinde artik dusunelim ve olsun istiyor. Baskalarinin bebeklerini severken gozlerinin ici parliyor. Sokakta buldugumuz kedi kopek kus ne olursa severiz. Hatta oturdugumuz yerde sokak kedileri var hergun onlara yemek gotururuz. Uzun yillar bi papaganimiz vardi. Gozu gibi bakardi ona. Oldugunde yikildik resmen. Gecen sene kaybettik. Bunlardan yola cikarak iyi bir baba olabilir mi yorumunu yapabilir miyim bilmiyorum. O kadar deneyimsizim ve fikir sahibi degilim bu konuda. Ben kendimi hic hazir hissetmiyorum. Hazir hissedecegim bir an gelecek mi onu da bilmiyorum. Sorumluluktan korkuyorum. Bi taraftan da esimin bi cocugumuzun olmasini istemesi hosuma gidiyor. Ama kendimi anne olarak dusunemiyorum. Cok korkuyorum ama neyden korktugumu da bilmiyorum. Kafam cok karisik. Sizinle dertlesmek niyetim. Icine atilmadan bu guven gelmez mi acaba. Ya pisman olursam cocuk sahibi olunca. Ya cocuk sahibi olmazsam da o zaman pisman olursam. Kafamda deli sorular. Cocugumuz olursa ailemiz daha mi guclenir yoksa sorunlar mi bas gosterir. O kadar cok soru var ki aklimda.
Sen istemiyorsun ama esin istiyor ..hmm çok tehlikeli :) ben plansız üç çocuk doğurdum .hiçbirinden haberim yoktu .korunduğumu sanıyor , bütün bu tepeler benim gibi yaşıyordum. Ve eee ilk çocuktan sonra gelen itiraf :
Esim : Yemin et bosamayacagina :)
Ben : ne b.k yediysen bi kerede söyle (tek gözüm kapalı )
Eşim : çocuğumuz olsun istiyordum ya ,hani sen de hiç istemiyordun
Ben : eeee ( bir anda havaya zıpladım, sağ el belde ,gözler kısık )
Eşim : korunurken nasıl oluyor bu bebiş hiç düşündün mü
Ben : ne bileyim, sizmistir kenarından, köşesinden ( acaba cocugu başkası mı doğurdu ,kimin çocuğunu yutturuyor bu bana ,rüya mı gördüm ben ,hipnozla falan dogurduguma mi inandım )
Eşim : o prezervatifler ön işlem sonrası tam sızdırma olanağına sahip küçük mucizeler
Ben : çok işkence etmiycem, küçük bir acı ,sonsuz bir uyku ,dökül (gözlerimi kismaktan kör olucam, sert bir hamleyle kolundan yakaladım )
Eşim : ben onları azıcık deldim de ...ondan şey oldu ..
Ben : ha s.ktiiiiirrr (çok pardon :)
Ve boks ... cakalligin kitabını yazmış adam ,ayakta uyutmus beni ,e bi imza istedim :)))
Çok iyi bir baba oldu ..bu kadarını hayal bile edemezdim. .zorlandım mi evet ..ama bu küçük mucizelere değer ..
Edit : ilk çocuğumuzu kaybettik .. diğer ikisi yaşıyor ..o ikisini de paketi açmadan delerek becermis. .paket acilmayinca sağlam olur mantığıyla ben açıyordum, akla bak :)))