- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
Bu düşüncene katılıyorum ben fazla ertelenmemesi taraftarıyım, korkutmak istemem ama olmayabilir de bir süreKendimi hic hazir hossetmiyorum ama bi taraftan da diyorum ki eee cocuga yazik degil mi. O buyudugunde yasli olmak istemiyorum. 28 yasindayim. 30 da olsa dusunsenize cocugum 30 yasindayken ben 60 yasinda olacagim. Bilmiyorum. Ertelemek mi mantikli bi cesaret cocuk yapmak mi. Neyden bu kadar korktugumu da bilmiyorum.
Bence erkek çocuk istemeli ya ısrarcı olmalı üç sene ideal bende üç beş sene diyordum bir yılı gitti bakalım artık herkese dediğim gibi 2020ye inşallahMerhaba arkadaslar deneyimli insanlar. Biz uc yillik evliyiz ve artik esim cocuk istiyor. Yani bi sene icinde artik dusunelim ve olsun istiyor. Baskalarinin bebeklerini severken gozlerinin ici parliyor. Sokakta buldugumuz kedi kopek kus ne olursa severiz. Hatta oturdugumuz yerde sokak kedileri var hergun onlara yemek gotururuz. Uzun yillar bi papaganimiz vardi. Gozu gibi bakardi ona. Oldugunde yikildik resmen. Gecen sene kaybettik. Bunlardan yola cikarak iyi bir baba olabilir mi yorumunu yapabilir miyim bilmiyorum. O kadar deneyimsizim ve fikir sahibi degilim bu konuda. Ben kendimi hic hazir hissetmiyorum. Hazir hissedecegim bir an gelecek mi onu da bilmiyorum. Sorumluluktan korkuyorum. Bi taraftan da esimin bi cocugumuzun olmasini istemesi hosuma gidiyor. Ama kendimi anne olarak dusunemiyorum. Cok korkuyorum ama neyden korktugumu da bilmiyorum. Kafam cok karisik. Sizinle dertlesmek niyetim. Icine atilmadan bu guven gelmez mi acaba. Ya pisman olursam cocuk sahibi olunca. Ya cocuk sahibi olmazsam da o zaman pisman olursam. Kafamda deli sorular. Cocugumuz olursa ailemiz daha mi guclenir yoksa sorunlar mi bas gosterir. O kadar cok soru var ki aklimda.
Hiç bir kadın tamamen hazır olmuyor anne olmaya ama karnına düştü mu kalbini duydun mu :) tüm herşey değişiyor yediğin yemek bile onun için :) kısacası bı hamile kal ben bu zamana kadar neden yapmadım dersin hem çok iyi bir zaman 3 yıl dolmuş ne güzelMerhaba arkadaslar deneyimli insanlar. Biz uc yillik evliyiz ve artik esim cocuk istiyor. Yani bi sene icinde artik dusunelim ve olsun istiyor. Baskalarinin bebeklerini severken gozlerinin ici parliyor. Sokakta buldugumuz kedi kopek kus ne olursa severiz. Hatta oturdugumuz yerde sokak kedileri var hergun onlara yemek gotururuz. Uzun yillar bi papaganimiz vardi. Gozu gibi bakardi ona. Oldugunde yikildik resmen. Gecen sene kaybettik. Bunlardan yola cikarak iyi bir baba olabilir mi yorumunu yapabilir miyim bilmiyorum. O kadar deneyimsizim ve fikir sahibi degilim bu konuda. Ben kendimi hic hazir hissetmiyorum. Hazir hissedecegim bir an gelecek mi onu da bilmiyorum. Sorumluluktan korkuyorum. Bi taraftan da esimin bi cocugumuzun olmasini istemesi hosuma gidiyor. Ama kendimi anne olarak dusunemiyorum. Cok korkuyorum ama neyden korktugumu da bilmiyorum. Kafam cok karisik. Sizinle dertlesmek niyetim. Icine atilmadan bu guven gelmez mi acaba. Ya pisman olursam cocuk sahibi olunca. Ya cocuk sahibi olmazsam da o zaman pisman olursam. Kafamda deli sorular. Cocugumuz olursa ailemiz daha mi guclenir yoksa sorunlar mi bas gosterir. O kadar cok soru var ki aklimda.
Cok seviyorum cocuklari aslinda. Ama kendi cocugum olunca baska. Butun sorumluluk bana ait. Evet haklisiniz. Anlatisim sanki camavarmis gibi. Neden boyle dusundugumu bilmiyorum.
Siz doğurdugunız anda anne olursunuzda eşinizden yani erkeklerden şüpheliyim artık.olmayınca olmuyor çünkü.Merhaba arkadaslar deneyimli insanlar. Biz uc yillik evliyiz ve artik esim cocuk istiyor. Yani bi sene icinde artik dusunelim ve olsun istiyor. Baskalarinin bebeklerini severken gozlerinin ici parliyor. Sokakta buldugumuz kedi kopek kus ne olursa severiz. Hatta oturdugumuz yerde sokak kedileri var hergun onlara yemek gotururuz. Uzun yillar bi papaganimiz vardi. Gozu gibi bakardi ona. Oldugunde yikildik resmen. Gecen sene kaybettik. Bunlardan yola cikarak iyi bir baba olabilir mi yorumunu yapabilir miyim bilmiyorum. O kadar deneyimsizim ve fikir sahibi degilim bu konuda. Ben kendimi hic hazir hissetmiyorum. Hazir hissedecegim bir an gelecek mi onu da bilmiyorum. Sorumluluktan korkuyorum. Bi taraftan da esimin bi cocugumuzun olmasini istemesi hosuma gidiyor. Ama kendimi anne olarak dusunemiyorum. Cok korkuyorum ama neyden korktugumu da bilmiyorum. Kafam cok karisik. Sizinle dertlesmek niyetim. Icine atilmadan bu guven gelmez mi acaba. Ya pisman olursam cocuk sahibi olunca. Ya cocuk sahibi olmazsam da o zaman pisman olursam. Kafamda deli sorular. Cocugumuz olursa ailemiz daha mi guclenir yoksa sorunlar mi bas gosterir. O kadar cok soru var ki aklimda.
Canım kimse anne olmaya hazır değildir bence. Bebeğin rahme düştüğü andan itibaren koruma güdüsü uyanır ve bilirsin ki bu dünyada senden başka kimse ona bakamaz.hamile kaldığın zaman düşüncelerin değişecektirMerhaba arkadaslar deneyimli insanlar. Biz uc yillik evliyiz ve artik esim cocuk istiyor. Yani bi sene icinde artik dusunelim ve olsun istiyor. Baskalarinin bebeklerini severken gozlerinin ici parliyor. Sokakta buldugumuz kedi kopek kus ne olursa severiz. Hatta oturdugumuz yerde sokak kedileri var hergun onlara yemek gotururuz. Uzun yillar bi papaganimiz vardi. Gozu gibi bakardi ona. Oldugunde yikildik resmen. Gecen sene kaybettik. Bunlardan yola cikarak iyi bir baba olabilir mi yorumunu yapabilir miyim bilmiyorum. O kadar deneyimsizim ve fikir sahibi degilim bu konuda. Ben kendimi hic hazir hissetmiyorum. Hazir hissedecegim bir an gelecek mi onu da bilmiyorum. Sorumluluktan korkuyorum. Bi taraftan da esimin bi cocugumuzun olmasini istemesi hosuma gidiyor. Ama kendimi anne olarak dusunemiyorum. Cok korkuyorum ama neyden korktugumu da bilmiyorum. Kafam cok karisik. Sizinle dertlesmek niyetim. Icine atilmadan bu guven gelmez mi acaba. Ya pisman olursam cocuk sahibi olunca. Ya cocuk sahibi olmazsam da o zaman pisman olursam. Kafamda deli sorular. Cocugumuz olursa ailemiz daha mi guclenir yoksa sorunlar mi bas gosterir. O kadar cok soru var ki aklimda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?