- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Canim cocuk tabiki oncelikli oluyor..ama bu demek değil ki esine olan sevgin bitiyor aksine bir cok sey kata kat devam ediyor..tek fark bebegin senin dünyanın tüm odak noktası olacak:)merak etme annesi emin ol baba yüreğinde esi ve çocuklarına fazlasıyla yer var♡
Olması gereken kesinlikle bu bence...
Eşimde senin gibi düşünüyor ve bana çok bozuluyor
ben de iyi bir anne babanın önceliği çocuğu olmalı diyorum ne eşim ne başkası çocuklarımın önüne geçemez
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabiki bebek öncelik oluyo ama bu birbirinizi artık sevmiyosunuz demek olmuyo
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
çocuğum birinci planda en kıymetlim eşim içinde öyle olması gerekir öylede zaten canımızdan can o bizim için
Çocuğum yok ama olunca önceliğimizin çocuk olacağını çok iyi biliyorum. Bu birbirimizi umursamayacağımız anlamına gelmez. İkimizden bir parça tabi ki en çok ona emek verilecek.
Eşin çok tuhaf bir şey söylememiş yani.
Örnek vereyim; bir kaç sene önce ebru şallı "harun benim için çocuğumdan önce gelir" dediydi genel görüş ne kadar saçmaladığı yönündeydi. Bak şimdi harun tan gitti sinan akçıl geldi. 😂
Günaydın kizlar. Canim sıkkın. Acabaa bosuna mi . Kafami kurcaliyor. Dun aksam isten geldim yemek yaptim sonra esimle otururken bebek konusu acildi (esim cok istiyor) bana hayatimda birinci planda olan sensin ama bebek olursa ikinci plana duseceksin tabi deyip gulumsedibende nasil yani dedimm o da e haliyle sende cocugu birinci oncelik yapmayacak misin sanki dedi.......
Anneler. Durum böyle mi oluyor. Esim kucuk degil 31 yasinda. Ben 26.
Kiskandim demeyeyim ama daha dogmadan cocuk benim onume gecti yaa . Sizce bunda uzulecek bisey varmi tuhafim
O da seninle ayni fikirde canım ya.bence bu durumdan o yakınacak zamanı geldiğinde boşver takma tatlımeşinin yaşı gelmiş bence düşünmekten öteye geçin artıkk
zaten öyle olacak....
normal olanda bu zaten...
sevinecegin yerde niye kafan karisiyor?? o daha kucucuk olacak savunmasiz muhtac..kucucuk bebegimi kiskandin???
ayrica zaten senin icin ilk planda olacak ve babasi icin senin 2. planda olman umrunda bile olmayacak o zaman.
O da seninle ayni fikirde canım ya.
Oteledikce oteledim artik kacisim yok galiba:)
Teşekkür ederim.. peki siz daha degerli oldunuz mu onun cocugunun annesi olarak..
AYy benimdr aklima geliyor onu gordukce hatta soyle bi cumle sarf etmişti cocuklarim brni birakabilir ama harunun asla birakmayacagini biliyorum demisti.. buyuk konusmayacak işte insN simdi harun yok sinan var..
Neyse peki bu sozleri esimin iyi bi baba olacaginin sinyaki olarakta algilayabilirmiyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?