- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Henuz anne degilim anlayamiyorum o duyguyu. Sevinecegim sey ne onu da cozemedim. Tabiki savunmasız kucuk bi varlik canimdan can yani benim icinde cok degerli olacaktir ama ne bileyim :)
Evet kesinlikle oyle. Isaretleri takip ediyorum bakalimAşırı özgüven böyle bir şey işte. Hatun kendini vazgeçilmez sanıyormuş. Adam bir playboya göre iyi bile yürüttü.
Kesinlikle o şekilde düşünmen lazım. Zaten erkeğin çocuğuyla ilgilenmesi kadın için mutluluk, huzur kaynağı olur. İş dönüşü senin yükünü hafifletecek kadar çocukla ilgilenmeli.
İşten gelip eve girince eşi ve çocuğuna bile görünmeden güvercin kümesine koşan tanıdıklarım var benim. Bu da bir baba mesela. Eşine sorsan çocuğu çok istemiş. İşaretleri iyi takip etmek lazım.
Insallah canımben esime hep derim mesela..ilk planda senin icin once cocugumuz olsun sonra ben...yani bundan daha guzel birsey olamaz...kendi canindan onemli sonucta...herneyse boyle onceden anlayamayabilirsin dedigin gibi..hele bi anne ol hayirlisiyla ne demek istedigimi anlarsin zaten.
Canımmm hiç dert etme çünkü cocuk olduktan sonra eşin gelip sana trip atıcak beni 2. Plana attın diye emin ol:)
Bebeğin senin dünyanın merkezi olcak
Zira benimki dAha doğmadan öyle oldu :)
Daha dün sanırım bebekle ilgili bir konuda olumsuz yorumlar yaptınız.
Siz hazır olun da ona göre gerisi gelir zaten
Günaydın kizlar. Canim sıkkın. Acabaa bosuna mi . Kafami kurcaliyor. Dun aksam isten geldim yemek yaptim sonra esimle otururken bebek konusu acildi (esim cok istiyor) bana hayatimda birinci planda olan sensin ama bebek olursa ikinci plana duseceksin tabi deyip gulumsedibende nasil yani dedimm o da e haliyle sende cocugu birinci oncelik yapmayacak misin sanki dedi.......
Anneler. Durum böyle mi oluyor. Esim kucuk degil 31 yasinda. Ben 26.
Kiskandim demeyeyim ama daha dogmadan cocuk benim onume gecti yaa . Sizce bunda uzulecek bisey varmi tuhafim
Tatlım sen bakma öyle dediğine herkesin yeri ayrı. Düşün bi kere eşin ve anneni kıyaslayabilir misin mesela? İkisini de çok seviyosun ama ikisinin sevgisi o kadar farklı ki yarışıcak bi durumları yok. Benim de bebeğim oldu ama eşim 2 plana hiç düşmedi onu daha çok seviyorum ve daha çok bağlandım. Ne oğlum ondan önce geliyor ne de o oğlumdan önce geliyor. Sen bakma çocuk olmadan öyle kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor o. Sen hep 1 numara olucaksın onun için merak etme yeterki sevginizi yıpratmadan yaşamaya çalışın:)
Günaydın kizlar. Canim sıkkın. Acabaa bosuna mi . Kafami kurcaliyor. Dun aksam isten geldim yemek yaptim sonra esimle otururken bebek konusu acildi (esim cok istiyor) bana hayatimda birinci planda olan sensin ama bebek olursa ikinci plana duseceksin tabi deyip gulumsedibende nasil yani dedimm o da e haliyle sende cocugu birinci oncelik yapmayacak misin sanki dedi.......
Kiskandim demeyeyim ama daha dogmadan cocuk benim onume gecti yaa . Sizce bunda uzulecek bisey varmi tuhafim[/QU
siz şimdi henüz hamile kalmadığınız için alınmış olabilirsiniz ama eşinizin doğacak bebeğinizi sevdiğini onunla ilgilendiğini gördüğünüz de inanın önceliğin bebkdemi sizdemi olduğunun hiç bir önemi olmadığını görceksiniz ikinizin bir parçası olan bir canlı dünyaya geliyor ve sadece anne babasına muhtaç kendi kendine yetebilene kdar. haliyle öncelik bebekte olucak.
Kiskandim demeyeyim ama daha dogmadan cocuk benim onume gecti yaa . Sizce bunda uzulecek bisey varmi tuhafim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?