Eşim çok ağır konuştu

Orda mıydı değil miydi önce bundan emin ol.

Bende eşime atıyorum hastanedeyim desem , sonra meyhanede etiketlensem :)) o da sorar ... bende ona sorarım .

Nerdesin sen? demekten doğal bir durum yok evlilikte .

Çünkü söylenen bir yalan varsa , niye var bu kısım önemli .

Ha sordun , az biraz dır dır ettin . O da ne meyhanesi lan görevdeyim diyip dellendi .

Bu da normal . Gerçekten görevdeyse tabi .

Hatta doğru değil ama o anki sinirle , yeter bu sorgu sual , bana inanmamadan bıktım ... bitsin bile dese , olası .

Ama daha güzel bir kızla evleneceğim ne yahu ??

Bu sözün altında öfkeyle söylense dahi bazı mesajlar var .

Kimi neyle tehdit ediyor ? kimi beğenmiyor da daha güzelini arıyor ?

Hesap soracaksan bunların hesabını sor .

Suclu olmasaydi guzelce konusur dalga gecmek icin yapmis arkadaslarim derdi. Ve demekki bu guzellik meselesi zaten aklinda olan birseymis , ne alaka yani guzellik. Dırdır yapmayan biriyle evlencem demek yerine neden guzellik diyor. Demekki zaten gozu disardaymis malesef. Ilk kavgada dökmüş ortaya.

Kızlar eşim görevde ama bi Arkadaşı meyhanede check in yapmış eşimin de ismi vardı bende Bayağı bi mesaj attım ilk başta normal yazdı sonra bana aradı Ağzına geleni saydı yok beni boşayacakmış ben dırdırcıymışım çok güzel bi kızla evlenecekmiş bilmem ne inanılmaz kırıldım ağlıyorum şimdi ilk defa diyo bole bişey 2 senelik evliyiz

OHA YA BU ERKEKLER NE SANIYOR KENDİNİ

"Seni boşayıp daha güzelini alacağım " bence kilit cümle bu, sarhoş kafayla dese demek içinden bunları geçiriyor ki içip gevşeyince aklındakini söylüyor dersin,
Meyhaneye gitmemiş olsa sizinde dır dırınızdan bunaldı diyelim ve böyle birşey dese, bir dır dırdan muhabbet daha güzelini almaya ne ara geldi ?? hani sus pus konuşmayan birini bulacağım dese anlarım güzeli ne alaka şimdi

Sabah 3 te geldi hiç bişey demedi içki falan yoktu ama belli görevdeydi bu arada ben de çirkin bi insan değilim çok ta beğenir beni niye bu lafları dedi anlamadım

Kimse cok begendigi eşine daha guzelini alicam demez üzgünüm.. Bilinc altını dökmüş ortaya dün gece.

Olası hikaye:
Eşinin arkadaslari: Oğlum aksam meyhaneye gidioz mu?
Eşin: Gorevde olcam gelemem.
Esinin arkadasi1: Oğlum yapma be bizi mi yiyon yenge izin vermiyor diye ne karilar var orda halbuki keh keh.
Esin: Sacmalamayin yengeyle alakasi yok yoksa beni bilionuz gelirdim ehe ehe
Gece olur eşinarkadasi2 eşi etiketler. "aramizdaymis gibi ekleyelim sunu da dislanmis hissetmesin garibim ehe uhu."

Akli meyhanede ve vaadedilen guzel karilarda kalan eş de ilk sinirlendiği an icindekileri karisina kusar.

Sabah 3 te geldi hiç bişey demedi içki falan yoktu ama belli görevdeydi bu arada ben de çirkin bi insan değilim çok ta beğenir beni niye bu lafları dedi anlamadım

Çirkinlik takıntınız varsa; şuram şöyle buram böyle gibi yakınmalarınız olduysa damarınıza basmak için söylemiştir

Olası hikaye:
Eşinin arkadaslari: Oğlum aksam meyhaneye gidioz mu?
Eşin: Gorevde olcam gelemem.
Esinin arkadasi1: Oğlum yapma be bizi mi yiyon yenge izin vermiyor diye ne karilar var orda halbuki keh keh.
Esin: Sacmalamayin yengeyle alakasi yok yoksa beni bilionuz gelirdim ehe ehe
Gece olur eşinarkadasi2 eşi etiketler. "aramizdaymis gibi ekleyelim sunu da dislanmis hissetmesin garibim ehe uhu."

Akli meyhanede ve vaadedilen guzel karilarda kalan eş de ilk sinirlendiği an icindekileri karisina kusar.
Vayyy bee senaryoya bak:KK53:gercektende tam erkek muhabbeti olmus:super:bencede bilinc altini kusmus bu..

boş bi erkek. Henuz eş olamamış, hayat arkadaşı olmsnı beklemeyın bu adamın yanı laf mı şimdi şu knustukları...

Ben arkadaslarinin giciklik olsun diye etiketlemisler yalanini yemedim.
Neden giciklik olsun? Neden yapsinlar boyle bi seyi? Zeka yaslari 5in uzerindeyse tabi.
Ayrica hadi adam dogruyu soyledi ama inandiramadi diye delirdi. O zaman guzel birini bulup evlencem ne demek?
ayrilmak istiyorum dirdir yapmayan birini istiyorum dese anlicam.
Dirdirdan kavga cikiyo mesele guzellige geliyo.
Bilincaltinda neler yatiyo gostermis kendini.

Kızlar eşim görevde ama bi Arkadaşı meyhanede check in yapmış eşimin de ismi vardı bende Bayağı bi mesaj attım ilk başta normal yazdı sonra bana aradı Ağzına geleni saydı yok beni boşayacakmış ben dırdırcıymışım çok güzel bi kızla evlenecekmiş bilmem ne inanılmaz kırıldım ağlıyorum şimdi ilk defa diyo bole bişey 2 senelik evliyiz

klasik suçunu bastırmak için bağıran erkek

Back
X