- 15 Aralık 2013
- 15.684
- 35.921
- 798
- Konu Sahibi esraylmz03
Güzeller de kollarını açmış seni bekliyordu zaten deseydin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar eşim görevde ama bi Arkadaşı meyhanede check in yapmış eşimin de ismi vardı bende Bayağı bi mesaj attım ilk başta normal yazdı sonra bana aradı Ağzına geleni saydı yok beni boşayacakmış ben dırdırcıymışım çok güzel bi kızla evlenecekmiş bilmem ne inanılmaz kırıldım ağlıyorum şimdi ilk defa diyo bole bişey 2 senelik evliyiz
Sabah 3 te geldi hiç bişey demedi içki falan yoktu ama belli görevdeydi bu arada ben de çirkin bi insan değilim çok ta beğenir beni niye bu lafları dedi anlamadım
Çirkinlik takıntısı da mı varmış ?Çirkinlik takıntınız varsa; şuram şöyle buram böyle gibi yakınmalarınız olduysa damarınıza basmak için söylemiştir
Vayyy bee senaryoya bakOlası hikaye:
Eşinin arkadaslari: Oğlum aksam meyhaneye gidioz mu?
Eşin: Gorevde olcam gelemem.
Esinin arkadasi1: Oğlum yapma be bizi mi yiyon yenge izin vermiyor diye ne karilar var orda halbuki keh keh.
Esin: Sacmalamayin yengeyle alakasi yok yoksa beni bilionuz gelirdim ehe ehe
Gece olur eşinarkadasi2 eşi etiketler. "aramizdaymis gibi ekleyelim sunu da dislanmis hissetmesin garibim ehe uhu."
Akli meyhanede ve vaadedilen guzel karilarda kalan eş de ilk sinirlendiği an icindekileri karisina kusar.
Kızlar eşim görevde ama bi Arkadaşı meyhanede check in yapmış eşimin de ismi vardı bende Bayağı bi mesaj attım ilk başta normal yazdı sonra bana aradı Ağzına geleni saydı yok beni boşayacakmış ben dırdırcıymışım çok güzel bi kızla evlenecekmiş bilmem ne inanılmaz kırıldım ağlıyorum şimdi ilk defa diyo bole bişey 2 senelik evliyiz