- 30 Ocak 2016
- 54
- 23
- 3
- 34
- Konu Sahibi ozlemeymenn
-
arkadaşlar merhabaalar.biz 3 yıllık evliyiz bide oğlum var 8 aylık.kaynanamlarla evimiz ayrıldı.fakat geldiler dibimizde ev tuttular.bize bi rahat vermiyo.durmadan eşimi arıyo;oğlum sana en sevdiğin yemeği yaptım,oğlum torunumu özledim,habersiz gelmeler evime sabahın köründe. ..gerçekten bıktıııımm şimdi biz ev almayı düşünüyoruz eşimde yine yakınlarında düşünüyo ne yapmam gerekio eşimi ikna etmem için ne olur fikir verin
arkadaşlar merhabaalar.biz 3 yıllık evliyiz bide oğlum var 8 aylık.kaynanamlarla evimiz ayrıldı.fakat geldiler dibimizde ev tuttular.bize bi rahat vermiyo.durmadan eşimi arıyo;oğlum sana en sevdiğin yemeği yaptım,oğlum torunumu özledim,habersiz gelmeler evime sabahın köründe. ..gerçekten bıktıııımm şimdi biz ev almayı düşünüyoruz eşimde yine yakınlarında düşünüyo ne yapmam gerekio eşimi ikna etmem için ne olur fikir verin
Mantikli. Ailesine yakın bulduğu evlere kulp bul;-)Anlattığınızdan eşinizin anneci olduğu değil de , annenin pek oğlancı olduğu sonucu çıkıyor..
Samimi bir arkadaşınız ya da aile bireyi varsa onlara yakın bir yerden ev arama çabasına düşün.
Ya da onlar size buldukları evleri haber etsinler.
Biraz kurnaz olup içten içten yürütün işleri esip gürlemeyin ters teper
zamanında evlenmeyecektin...kurtulamazsın bunlardaarkadaşlar merhabaalar.biz 3 yıllık evliyiz bide oğlum var 8 aylık.kaynanamlarla evimiz ayrıldı.fakat geldiler dibimizde ev tuttular.bize bi rahat vermiyo.durmadan eşimi arıyo;oğlum sana en sevdiğin yemeği yaptım,oğlum torunumu özledim,habersiz gelmeler evime sabahın köründe. ..gerçekten bıktıııımm şimdi biz ev almayı düşünüyoruz eşimde yine yakınlarında düşünüyo ne yapmam gerekio eşimi ikna etmem için ne olur fikir verin
Bende garip birşey göremedim size karşı yanlış birşey mi yaptılar uzaklaşmak istemenizin sebebi nedirarkadaşlar merhabaalar.biz 3 yıllık evliyiz bide oğlum var 8 aylık.kaynanamlarla evimiz ayrıldı.fakat geldiler dibimizde ev tuttular.bize bi rahat vermiyo.durmadan eşimi arıyo;oğlum sana en sevdiğin yemeği yaptım,oğlum torunumu özledim,habersiz gelmeler evime sabahın köründe. ..gerçekten bıktıııımm şimdi biz ev almayı düşünüyoruz eşimde yine yakınlarında düşünüyo ne yapmam gerekio eşimi ikna etmem için ne olur fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?