- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
- Konu Sahibi ozlemeymenn
-
canııım kötü bi insan demiyorum ama çok mudahele ediyo evimize..heran evimizin içinde herşeye çok karışıyo.eşimin fikirlerini değiştirmeyi başarıyo kadın yaBu yazdıkların problem değil. Ben kötü bir kaynana görmedim. Yakın olsanız ne olacak ki? Sorun ne yani?
faydası hiç yok gerçekten.keşeke güvenebilsem.ama güvenip çocuğumuda bırakamıyorum.gerçekten bunaldımm.eşimde yaptıklarını gördüğü halde yinede bişey diyemiyoHicmi sana faydasi yok ben yerinde olsam cok zararsizlarsa kullanirdim gider her aksam yemegini yerdim cocugums baktirirdim tabi cok zararliysa uzakdur kac nediyim esin okadar anaciysa o evi bulup alir zaten
Hahaa fena fikir değil aslındasen anneci görmemişsin diyeceğim senin çektiğini de sen bilirsın tabi.ben postaladım annesine rahatladım.madem o derece seviyorlar iyice doysunlar birbirlerine diye.
eveet bunu yapabilirim :)Mantikli. Ailesine yakın bulduğu evlere kulp bul;-)
ya yaptım da inadına zile basıyooo gitmiyoki kadın .anlayış sıfırKapıyı açma anlasın istediği zaman gelemeyecegini
Ararsan dersin uyuyordum annecim duymadım :)
kötü evet .kendi kızıda var oysa hiç merhamet yokSize kötü davranmıyorsa durum gayet normal.
aslında benim evim ayrı olacaktı beni istedikleri zaman.Fakat evliliğimin ikinci günü birliktelik kararı alındı benim dışımda .Bende garip birşey göremedim size karşı yanlış birşey mi yaptılar uzaklaşmak istemenizin sebebi nedir
ya zaten benim kendi annemlerimin gelmesi problem oluyo surat asıyo hemen.güya bize oturmaya gelecekmiş annemler burdaymış her defasında.inadına yapıyoo kadın çok seviyordum nişaylıyken demekki sahteymiş yuzuKv nin gelip yaninizda ev tutumasi cok ilginc surekli evinizin hayatinizin icindeymis esinze rahatsiz oldugunuzu soyleyin gayet acik yani olay, baska turlu nasil soylenir. Sizin aileniz surekli burnunu soksa hayatiniza esiniz ne hisseder sorun bakalim ne diyecek ?
eveet ondan da korkuyorum bide evin tek oğlu anasıda pek bi düşkün oğlunaEvi başka bir semtten alırsan, kv lerde evini boşaltır sizin ordan bi kiraya çıkar bu belli.
Ben şu semti çok beğeniyorım nolur ordan bakalım de belki kocana cazip gelir. Tabi önceliği sensen. Anasıysa zor.
yok canım ya çok güzel idare ederdi iki tarafı şimdi ise topu bana atıyo :)Eşin nisanliykende anneci miydi?
çok müdahele ediyo evimize,bize,oğluma.herşeye karışıyo gezmemize marketimize kısacası eşim annesinin dediğini yapıo ben ikinci planda kaldıımUzak bir yerde ev beğen ..
Kaynana sana ne yapıyor da ?
Bir problem yok gibi anlattıklarında. .
evet gerçeekten bunu deniyim bakalım tepkisi ne olcak güzel fikirSende anneci ol bende onlara yakin olmak istiyorum de evi ordan alalim de benimde ailem var de olmasada o zaman iki yerede yakin olmasin de
Canım şuan hamileliğinin verdiği duygusallıklada alakalı olabilir yani ben tuhaf bişey göremedim aile olduktan sonra kardesi gelmiş etmiş iç içe olmuşunuz bunlar tuhaf değilki adı üzerinde artık siz ailesiniz kendi anneni babamanı kardeşini nasıl görüyosan onlarıda öyle görmelisin aksi için sana zulmetmeleri yada laf dokundurmaları enteresan hareketleri olması gerek bence kendinide gazlayıp evliliğine zarar gelmesine izin verme eşimin ailesinin başımın üzerinde yeri var istedikleri zaman gelip hiderler benim ailemde öyle eşimde benim hibi karşıladığı sürece saygı sevgi içinde geçer ömüraslında benim evim ayrı olacaktı beni istedikleri zaman.Fakat evliliğimin ikinci günü birliktelik kararı alındı benim dışımda .
çalıştığım için problem etmedim.ama hamileliğimden dolayı ayrıldım.ama kadında merhamet yok.acıma yok.eşimle dışarı çıkıcaz hemen kızına sende git abinlerle diyo .rahat yk bize yani eşimde bişey diyemiyo .bende insanım ama dayanamıyorum artık.sürekli tatrtışıyoruz eşimle ne olacak bilmşyorum durumumuz
çok müdahele ediyo evimize,bize,oğluma.herşeye karışıyo gezmemize marketimize kısacası eşim annesinin dediğini yapıo ben ikinci planda kaldıım
Canim istersen yeni konu ac sen. Burada fark edilmeyebilir konun.Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?