eşim çok anneci :(

Bizimki de aynı tabiki benimde oğlum var annesini tutacak atmiycak bende istemem sizlerde istemezsiniz eminim ama ayrı bi ev kuruluyor bide kafa yapıları uymayinca eşinin ailesiyle sürekli görüşmek de boguyo eşlerin dengeyi sağlaması lazım ama erkek bunu görmüyor yapan yapıyo ama bazıları çok düşkün oluyo değişmez bence

Uzak bir yerde ev beğen ..
Kaynana sana ne yapıyor da ?
Bir problem yok gibi anlattıklarında. .

Bu yazdıkların problem değil. Ben kötü bir kaynana görmedim. Yakın olsanız ne olacak ki? Sorun ne yani?
canııım kötü bi insan demiyorum ama çok mudahele ediyo evimize..heran evimizin içinde herşeye çok karışıyo.eşimin fikirlerini değiştirmeyi başarıyo kadın ya

Hicmi sana faydasi yok ben yerinde olsam cok zararsizlarsa kullanirdim gider her aksam yemegini yerdim cocugums baktirirdim tabi cok zararliysa uzakdur kac nediyim esin okadar anaciysa o evi bulup alir zaten
faydası hiç yok gerçekten.keşeke güvenebilsem.ama güvenip çocuğumuda bırakamıyorum.gerçekten bunaldımm.eşimde yaptıklarını gördüğü halde yinede bişey diyemiyo

Bende garip birşey göremedim size karşı yanlış birşey mi yaptılar uzaklaşmak istemenizin sebebi nedir
aslında benim evim ayrı olacaktı beni istedikleri zaman.Fakat evliliğimin ikinci günü birliktelik kararı alındı benim dışımda .
çalıştığım için problem etmedim.ama hamileliğimden dolayı ayrıldım.ama kadında merhamet yok.acıma yok.eşimle dışarı çıkıcaz hemen kızına sende git abinlerle diyo .rahat yk bize yani eşimde bişey diyemiyo .bende insanım ama dayanamıyorum artık.sürekli tatrtışıyoruz eşimle ne olacak bilmşyorum durumumuz

ya zaten benim kendi annemlerimin gelmesi problem oluyo surat asıyo hemen.güya bize oturmaya gelecekmiş annemler burdaymış her defasında.inadına yapıyoo kadın çok seviyordum nişaylıyken demekki sahteymiş yuzu

Evi başka bir semtten alırsan, kv lerde evini boşaltır sizin ordan bi kiraya çıkar bu belli.

Ben şu semti çok beğeniyorım nolur ordan bakalım de belki kocana cazip gelir. Tabi önceliği sensen. Anasıysa zor.
eveet ondan da korkuyorum bide evin tek oğlu anasıda pek bi düşkün oğluna

Canım şuan hamileliğinin verdiği duygusallıklada alakalı olabilir yani ben tuhaf bişey göremedim aile olduktan sonra kardesi gelmiş etmiş iç içe olmuşunuz bunlar tuhaf değilki adı üzerinde artık siz ailesiniz kendi anneni babamanı kardeşini nasıl görüyosan onlarıda öyle görmelisin aksi için sana zulmetmeleri yada laf dokundurmaları enteresan hareketleri olması gerek bence kendinide gazlayıp evliliğine zarar gelmesine izin verme eşimin ailesinin başımın üzerinde yeri var istedikleri zaman gelip hiderler benim ailemde öyle eşimde benim hibi karşıladığı sürece saygı sevgi içinde geçer ömür

çok müdahele ediyo evimize,bize,oğluma.herşeye karışıyo gezmemize marketimize kısacası eşim annesinin dediğini yapıo ben ikinci planda kaldıım

Eşinde bitiyor bu ..
Anne bu kadar müdahaleye ne frekansı var ..
Çocuk muyuz biz dese..
Yada mesafeli olsanız böyle olmaz..
Beraber mi yaşıyorsunuz?

Allah sabır versin...
Anasının tek oğluymuş bide kurtaramazsın ama kaynanaya mesafe koymaya çalış hiçbirşeyini anlatma verdiği fikirlere bakarız diyerek geçiştir ve dediklerini yapma...
İnş. Düzelirsiniz.

Kizlar banada yardim edin ne olur cok kotu durumdayim ben kacarak 5 ay once ewlendim ve universiteyi birakip evlendim cok sewdim cunku annem okudugum icin vermek istemedik kacarak evlendik su an annem benimle konusuo fakat kocami kabullenmesi icin zaman istio kaynamam oglunu annem gormek istemio die banada gidemezsin dio o gun kaynamam bana bi ton laf saydi saygimdan sesimi cikarmadim evinede bi aydir gitmedim kocam evde bana sen haklisin annendir dio dun gece kaynanama gittik ve beni savunmadi annesine hataliyiz dedi annesi ablamin annemin gunahini aldi senj dolduruyolar dedi fakat allah sahit bole bi olaydan bile haberleri yok kocam arkamda durmadi ne yapmaliyim boyle olmaz YARDIM EDINNNN....

Canim istersen yeni konu ac sen. Burada fark edilmeyebilir konun.

Annenle ayni sehirde mi yasiyorsun? Ben alisverise gidiyorum de cik evden. Kole misin esir misin? Kimse kimsenin hurriyetini kisitlayamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…