- Konu Sahibi ozlemeymenn
-
yok canım evimiz ayrıldı fakat hemen yan binamızda oturuyolar.ama birlikteyiz gibi bişeyEşinde bitiyor bu ..
Anne bu kadar müdahaleye ne frekansı var ..
Çocuk muyuz biz dese..
Yada mesafeli olsanız böyle olmaz..
Beraber mi yaşıyorsunuz?
inşallah canım inşallah ne olcak bilmiyorum eşimle konuştum sessiz kaldı bilmiyorum şuan napacak inşallh mesafe olur birazAllah sabır versin...
Anasının tek oğluymuş bide kurtaramazsın ama kaynanaya mesafe koymaya çalış hiçbirşeyini anlatma verdiği fikirlere bakarız diyerek geçiştir ve dediklerini yapma...
İnş. Düzelirsiniz.
canım senin de derdin apayrı .en azından eşin sanada hak veriyo benimki onuda yapmıyo sadece anası haklı allahım sanada sabır versin çok zor.ama kızlarında dediği gibi mesafeli olmamız lazıım :)Sayfada yeniyim daha pek bilmiyorum ewet ewet kaynaman zaten tam burnumun dibinde annemde 15 dakalik yolu var ya iste alisverise bile yanliz cikamam ki izin yok onlarda degilim zaten esim arkamda olsa annesidir kimse gormesine engel olamaz dese evde bana sen haklisin seni annemlere daha goturmem huzurumuz kacio dio annesinin yaninda da sen haklisin anne dedi ben dun geceden beri cok saskinin ve kirgin
canıım almasın yukumu ben benimsiyemiyorum evimi.bende evdeyim çalışmıyorum zaten ben bakarım eşime ve çocuğuma .ama biraz rahat bıraksın istiyorumm amaYa ne güzel yükünü alıyor işte alla allaaa
Saol canim haklisin inan oyle insanlar wari dusmez kalkmaz bir ALLAH , evet bi hata yaptim belki kacarak ama herkes kendi dusen aglamaz cekeceksin mecbursun diyor bu insanlik nereye gidiyorcanım senin de derdin apayrı .en azından eşin sanada hak veriyo benimki onuda yapmıyo sadece anası haklı allahım sanada sabır versin çok zor.ama kızlarında dediği gibi mesafeli olmamız lazıım :)
Canimm ayni dertler ayni sorun çözüm bulursan lütfen paylaş belki bi yuva kurtulur sayendearkadaşlar merhabaalar.biz 3 yıllık evliyiz bide oğlum var 8 aylık.kaynanamlarla evimiz ayrıldı.fakat geldiler dibimizde ev tuttular.bize bi rahat vermiyo.durmadan eşimi arıyo;oğlum sana en sevdiğin yemeği yaptım,oğlum torunumu özledim,habersiz gelmeler evime sabahın köründe. ..gerçekten bıktıııımm şimdi biz ev almayı düşünüyoruz eşimde yine yakınlarında düşünüyo ne yapmam gerekio eşimi ikna etmem için ne olur fikir verin
canım gerçekten öyle görmeye çalışıyorum aile çunku.fakat yaptıkları karşısında tepkisiz kalmak mumkun değil saygısızlık yapmıyorum asla.sadece eşimle çok tartışıyoruz onunla konuşmayı tercih ediyorum .eşimde sağolsun hiç mudahele etmiyo sessizliğini koruyo iki taraftadaCanım şuan hamileliğinin verdiği duygusallıklada alakalı olabilir yani ben tuhaf bişey göremedim aile olduktan sonra kardesi gelmiş etmiş iç içe olmuşunuz bunlar tuhaf değilki adı üzerinde artık siz ailesiniz kendi anneni babamanı kardeşini nasıl görüyosan onlarıda öyle görmelisin aksi için sana zulmetmeleri yada laf dokundurmaları enteresan hareketleri olması gerek bence kendinide gazlayıp evliliğine zarar gelmesine izin verme eşimin ailesinin başımın üzerinde yeri var istedikleri zaman gelip hiderler benim ailemde öyle eşimde benim hibi karşıladığı sürece saygı sevgi içinde geçer ömür
tamam canıım paylaşırımm gerçektenCanimm ayni dertler ayni sorun çözüm bulursan lütfen paylaş belki bi yuva kurtulur sayende
yok canım evimiz ayrıldı fakat hemen yan binamızda oturuyolar.ama birlikteyiz gibi bişey
canım ne olursa olsun insanlar bunu hep dicek senin suçun senin suçun die.sen aldırış etme .eşinle mutlu olmatSaol canim haklisin inan oyle insanlar wari dusmez kalkmaz bir ALLAH , evet bi hata yaptim belki kacarak ama herkes kendi dusen aglamaz cekeceksin mecbursun diyor bu insanlik nereye gidiyor
valla yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince inşallha kvda anlarda bende rahatlarım birazMesafeyi koru
Nasıl başlarsa öyle gidiyorcanım ne olursa olsun insanlar bunu hep dicek senin suçun senin suçun die.sen aldırış etme .eşinle mutlu olmat
valla yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince inşallha kvda anlarda bende rahatlarım biraz
evet canım aynen de sen aldırış etme kızlarında deediği gibi eşlerimiizi kendimize çekmemiz lazım ma nasıl bilmiyorum zamanla olur herhalde die düşünüyorumNasıl başlarsa öyle gidiyor
valla yapmaya çalışıyorum canımmm inşallah kaynanamda anlarda bende rahatlarım accıkMesafeyi koru
Ya bilemedim. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah gönlüne göre olur her şey.yok canım ya çok güzel idare ederdi iki tarafı şimdi ise topu bana atıyo :)
valla yapmaya çalışıyorum canımmm inşallah kaynanamda anlarda bende rahatlarım accık
Teşekkür ediyorum canım inşallahYa bilemedim. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah gönlüne göre olur her şey.
Evet canım saygısızlık yapmak istemiyorum ama çok uğraşıyo ne olcak bilmiyoruuum.teşekkür ediyorum yorumların için .Aradığında işim var de ..
Meşgulüm de ..
Hemen sık sık görüşme. .
Mesafeli saygılı seviyeli olmak en güzeli. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?