- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Eşim inanılmaz derecede dağınık. Sabah kediye tavuk göğsü pişirmiş süt pişirmiş sütün ağzı açık mutfak tezgahına bırakmış kuru pasta yemiş kuru pastaları ağzı açık bırakmış kola içmiş kolayı dolaba bile koymamış geri .. Sanki mutfakta 50 çeşit yemek yapılmış gibi dağıtıp gitmiş görünce çıldırdım yere süt dökülmüş kalmış öyle kurumuş bile süt gördüm mesaj attım tezgahı çekip kadın değil misin temizleyeceksin yazıyor ya Allah için ben bu adamı nasıl yontucam hep böyle evden bi hazırlanır çıkar ütülemişim kıyafetleri hepsini dener sağa sola atar gider çok bıktım artık
Allah yardımcın olsun canım çok zor işinEşim inanılmaz derecede dağınık. Sabah kediye tavuk göğsü pişirmiş süt pişirmiş sütün ağzı açık mutfak tezgahına bırakmış kuru pasta yemiş kuru pastaları ağzı açık bırakmış kola içmiş kolayı dolaba bile koymamış geri .. Sanki mutfakta 50 çeşit yemek yapılmış gibi dağıtıp gitmiş görünce çıldırdım yere süt dökülmüş kalmış öyle kurumuş bile süt gördüm mesaj attım tezgahı çekip kadın değil misin temizleyeceksin yazıyor ya Allah için ben bu adamı nasıl yontucam hep böyle evden bi hazırlanır çıkar ütülemişim kıyafetleri hepsini dener sağa sola atar gider çok bıktım artık
kadın değil misin temizleyeceksin yazıyor
kadın değil misin temizleyeceksin
Gerçekten artık gemileri yakıp gitmek istiyorumHiç uğraşma fiona böyle öküzler adam olmaz...
Terbiyesiz.. fedakarlık yaparsın bazı konularda o artık senin vazifen olur zaten. Dünyanın düzeni bu sanırım. Erkek milletini 40 yıl sırtında taşı 1 gün indir 40 yılın değil 1 günün lafını ederler.kadın değil misin temizleyeceksin yazıyor
Eşim inanılmaz derecede dağınık. Sabah kediye tavuk göğsü pişirmiş süt pişirmiş sütün ağzı açık mutfak tezgahına bırakmış kuru pasta yemiş kuru pastaları ağzı açık bırakmış kola içmiş kolayı dolaba bile koymamış geri .. Sanki mutfakta 50 çeşit yemek yapılmış gibi dağıtıp gitmiş görünce çıldırdım yere süt dökülmüş kalmış öyle kurumuş bile süt gördüm mesaj attım tezgahı çekip kadın değil misin temizleyeceksin yazıyor ya Allah için ben bu adamı nasıl yontucam hep böyle evden bi hazırlanır çıkar ütülemişim kıyafetleri hepsini dener sağa sola atar gider çok bıktım artık
Alkışlaaaar al benden de o kadaaaarOzru kabahatınden buyuk. Ne bu ya. Ya dogru duzgun yetiştirsinler cocuklarını uada hiç yetiştirmesinler. Elin kızı mecbur mu senın pisliğini temizlemeyeee cıldırcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?