- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Bilmiyorum ben yatıyorum sabah kalktığımda kola bardağıyla şişesi tezgah üstündeydihem süt hem kola mı içmiş sabah sabah?
Eşim inanılmaz derecede dağınık. Sabah kediye tavuk göğsü pişirmiş süt pişirmiş sütün ağzı açık mutfak tezgahına bırakmış kuru pasta yemiş kuru pastaları ağzı açık bırakmış kola içmiş kolayı dolaba bile koymamış geri .. Sanki mutfakta 50 çeşit yemek yapılmış gibi dağıtıp gitmiş görünce çıldırdım yere süt dökülmüş kalmış öyle kurumuş bile süt gördüm mesaj attım tezgahı çekip kadın değil misin temizleyeceksin yazıyor ya Allah için ben bu adamı nasıl yontucam hep böyle evden bi hazırlanır çıkar ütülemişim kıyafetleri hepsini dener sağa sola atar gider çok bıktım artık
al benden de o kadarYakında benim kocamda gelip burada böyle konu açarsa şaşırmam
Eşim inanılmaz derecede dağınık. Sabah kediye tavuk göğsü pişirmiş süt pişirmiş sütün ağzı açık mutfak tezgahına bırakmış kuru pasta yemiş kuru pastaları ağzı açık bırakmış kola içmiş kolayı dolaba bile koymamış geri .. Sanki mutfakta 50 çeşit yemek yapılmış gibi dağıtıp gitmiş görünce çıldırdım yere süt dökülmüş kalmış öyle kurumuş bile süt gördüm mesaj attım tezgahı çekip kadın değil misin temizleyeceksin yazıyor ya Allah için ben bu adamı nasıl yontucam hep böyle evden bi hazırlanır çıkar ütülemişim kıyafetleri hepsini dener sağa sola atar gider çok bıktım artık
al benden de o kadar
bende çok dağınığım ya
Vallahi bendePisliğe tahammülüm yok ama toplayamıyorum hiçbiryeri
Bardak, oda, kiyafet, dolap, tabak, ışık, bulasik hepsi bayagi bi ayni bizimkiyleDağınıklık konusundan bende muzdaribim. Sabah uyandığımda Süt kutusunu tezgahın üzerinde, çay bardakları su bardaklarını balkon dahil evin her köşesinde, çorapları koltuğun altında , giyilmiş gömleğini portmantoda asılı bulurum. Kahve fincanı salonda olur , sigarasını salonda içer küllükler ağzına dolu yerler kül içinde olur (oturma odasında otururuz çocuklar etkilenmesin diye salonda içer sigarasını ) sabah çeşit çeşit gömlek dener ütülü gömlekleri kırıştırıp atar sağa sola. (İlk zamanlar tekrar ütülerdimde 2. Ye ütülemiyorum artık. aynen dolaba kaldırıyorum . Canı demek ki öyle giymek istiyor ) Genelde ben çocukları uyutup daha erken uyurum . Beyefendimiz uykusu geldiğinde pencereyi, televizyonu , Işıkları kapatmayı genelde unutur . Çoğu zaman buzdolabının kapısını bile açık bırakıp öyle yatar. Bugüne kadar kirlilerini sepete asla atmamıştır çıkardığı yerde bırakıyor.giyim çekmece ve dolabı hep karmakarışıktır Hergün düzeltmiyorum artık. Haftada 1 defa toparlıyorum.
Çok söyleniyorum , surat yapıyorum , güzel anlatıyorum , kötü söyleniyorum faydası Yok. Bekarkende böyleymiş 7 yılımız bitti evlilikte bir tık ilerleme Yok.
Yalnız kadınaın yapacaksın lafı olmamış canım. Ben hizmetçi değilim diyeceksin . Benimki hatasını kabul ediyor en azından . Çok Söylendiğimde temizlik yapma , yorulma kalsın öyle diyor :) Çok rahattır çok. Sabahları yarım saate topluyorum tüm dağınıklığı . Söylenip söylenip sinirlerimi bozmuyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?