Eşim çok dağınık ..

hiç yapmasan? onun çamaşırı, dağıttığı şeyleri vs. Denediniz mi hiç?

Yapmayın, bırakın evi öyle. Dağıldıkça dağılsın. Yatak bile toplamayın. Ütü de yapmayın. Eşinizin çamaşırını bile yıkmayın. Sizin kıymetinizi anlamalı bence.
Hiç hoş değil kadın mısın topla demek. Evde hizmetçi olsa insan utanır yere döktüğü sütü yerde silmeden bırakmaya.

Benim eşim de böyle yıllardır çünkü anası peşinde koşmuş 35 yaşına kadar...Son zamanlarda biraz düzeldi gibi..Benim yaptıklarım şunlar; eve çok geç geldiğim için geldiğimde habire onun dağıntılarını topladığımdan beni göremiyor, bakıyor iş yapıyorum şimdi daha dikkatli. Sırt ağrısı çekiyorum yapamıyorum dikkatli olmaya başladı. Bir de kv oğlum yardımcı ol eşine demeyi lütfetti...

bende sabah cıkarken oturma odasında tabak kasık ve kola bardagı vardı kaldırmadım.
akşam gidince bakarım hala ordaysa söylerim makinaya at diye.

kimse kimsenin uşağı değil ve saraylardan da gelmedik yani toplayıversinler dagınıklıklarını

ünlemlerle konuşmayın normal konuşun...
ben veriyorum veterinerim de zararı yok dedi. sizi ilgilendiren mesele değil.

ünlemlerle konuşmayın normal konuşun...
ben veriyorum veterinerim de zararı yok dedi. sizi ilgilendiren mesele değil.

ev hanımıysanız şöyle diyeyim. sabahtan beri öyle konular okudum öyle dertler gördüm ki derdini seveyim demek geldi içimden.
ben yıllık izinli olunca oğlumda var bir tane Allah bağışlar inş. çöp olan evimi 2 saate pırıl pırıl yapıyorum. adam böyle düzelmeye de niyeti yokşa neden sıkıyorsun kendini. sabahtan akşama kadar vaktin var illa yaparsın.
ha çalışıyorsan da al bir yardımcı toparlasın temizlesin.

dağıtması mevzu değil de kadın değil misin temizleyeceksin diyen erkeğe ıslak tuvalet terliği ile ağzına vururum. bu nasıl bir terbiyesizlik. bunu duydun ve sessiz kalmadın diye ümit ediyorum. zira böyle bir aşağılama benim için çok büyük kavga sebebidir.
benim eşim de dağınıktır ama kendisi toplamamak için ben de yorulmayım diye 15 günde bir eve tam gün kadın geliyor temizliğe onun parasını çıkarır verir.

ben olsam bırakırım öyle o temizlemiyor mu ben de dokunmam gerekirse evi böcekler bassın çıkardığını koymayı öğrensin.

ALLAH sebr versin. Cok sinir bozucu bir durum.
Benim koca da aşiri temiz. Dolaplari temizler, masanin, buzdolabinin ustunu siler sık sık. Ne zaman gorsen temizlikle ugrasir

Dağınıklık konusundan bende muzdaribim. Sabah uyandığımda Süt kutusunu tezgahın üzerinde, çay bardakları su bardaklarını balkon dahil evin her köşesinde, çorapları koltuğun altında , giyilmiş gömleğini portmantoda asılı bulurum. Kahve fincanı salonda olur , sigarasını salonda içer küllükler ağzına dolu yerler kül içinde olur (oturma odasında otururuz çocuklar etkilenmesin diye salonda içer sigarasını ) sabah çeşit çeşit gömlek dener ütülü gömlekleri kırıştırıp atar sağa sola. (İlk zamanlar tekrar ütülerdimde 2. Ye ütülemiyorum artık. aynen dolaba kaldırıyorum . Canı demek ki öyle giymek istiyor ) Genelde ben çocukları uyutup daha erken uyurum . Beyefendimiz uykusu geldiğinde pencereyi, televizyonu , Işıkları kapatmayı genelde unutur . Çoğu zaman buzdolabının kapısını bile açık bırakıp öyle yatar. Bugüne kadar kirlilerini sepete asla atmamıştır çıkardığı yerde bırakıyor.giyim çekmece ve dolabı hep karmakarışıktır Hergün düzeltmiyorum artık. Haftada 1 defa toparlıyorum.
Çok söyleniyorum , surat yapıyorum , güzel anlatıyorum , kötü söyleniyorum faydası Yok. Bekarkende böyleymiş 7 yılımız bitti evlilikte bir tık ilerleme Yok.
Yalnız kadınaın yapacaksın lafı olmamış canım. Ben hizmetçi değilim diyeceksin . Benimki hatasını kabul ediyor en azından . Çok Söylendiğimde temizlik yapma , yorulma kalsın öyle diyor :) Çok rahattır çok. Sabahları yarım saate topluyorum tüm dağınıklığı . Söylenip söylenip sinirlerimi bozmuyorum artık.

Son düzenleme:

En güzel yöntem sende bir süre evi dağıt heryer heryerde kalsın bak o zaman yapıyor mu

Bazilari ne yapsak da degismiyor.
Size verdigi cevap hic hos degil.
Benimki de daginik. Kah sakince, guzelce uyardim kah sinirliyken kizarak uyardim; cok bi degisme olmadi. En fazla kanepenin ustunde daginik biraktigi pijamalari katlayip birakmaya alisti
O, bebekten zor firsat bulup güç bela utuledigim kiyafetleri rahatlikla bir kenara koyma-atma hali bizde de mevcut, hala devam ediyor, tam bir çözüm bulamadik. Sabir dilerim.

Bardak, oda, kiyafet, dolap, tabak, ışık, bulasik hepsi bayagi bi ayni bizimkiyle Sonu da ayni, degisim yok. Cevap da ayni, "toplama, kalsin öyle." Acindirma da kar etmedi; "Bebegimizin dagittiklarini zor topluyorum, sen bari az daha duzenli olsan." Öyle gelmis, öyle gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…