Eşim çok dağınık ..

kediye tavuk göğsü ve süt pişirecek sevimlilikte bir adama rastlamışsınız bırakın dağınık olsun:)

kedimize laktozsuz süt içiriyoruz
Kedıye yazık ama .

Kuru mama daha mı pahalı Allah aşkına ?

hiç tartışmıyorum. parasını düşünmediklerine eminim kim kedi için o kadar uğraşır süt pişir tavuk pişir vs. kedilerin nasıl besleneceğine de bırakın kediler&sahipleri karar versin. "en iyi ben biliyorum" yapmayın. herkesin elinde net var artık.

Kadin degilmisin temizle diyen adam yontulmaz. Paketlenir geldigi yere geri gonderilir gonderirkende anasinin avutmadigini ben hic avutamam denir.
Cok sinir oldum kocana :/

Hangi mağarada yaşıyor acaba.
Ya da hangi nandirada bildiğin öküz.
Hayatta yontulmaz..Allah size sabır versin.

Yoo ben asla en ıyısını ben bılırım demedım .
Evet burasıda ınternet alemı belkı bılmıyordu sütün zararlı oldugunu belkı öğrenecek .
Tartışcak bişey de yok neden bunu belırttın anlamadım

Sen de utulu kiyafetlerini burusturup posete koy at kenara. Utulu kiyafet isterse kendisi utulesin. Nereyi dagitiyorsa onu zararli cikar. Tepki verirse. Ben bu sekilde topluyorum daginikligi, isine gelirse de.

Sütü kediye değil kendine pişirmiş tavuk göğsünü de kedi kuru mama yemiyor daha yavru o yüzden kuru mamaya karıştırıp veriyoruz. Veterinerimizde onayladı

Reactions: H E

Bir şeyi merak ediyorum: Eşiniz bekarken de mi böyle şuursuzdu?

Oyle birakir cikarim
Kadinim diye temizleyip toplayacagim
O da erkek diye gelip yeniden icine edecek
Bir de firin kuregi gibi dil uzatacak bana
Yok ya
Mok gotursun evi valla

Sütü kediye değil kendine pişirmiş tavuk göğsünü de kedi kuru mama yemiyor daha yavru o yüzden kuru mamaya karıştırıp veriyoruz. Veterinerimizde onayladı
Hee tmm belirtmediğin için direk öyle düşündük :))

Mutfağı toplayin gerisini yapmayın mecbur değilsiniz aklı basına gelir belki. Çok istiyorsa birini tutsun

Bir de kediye kıyamayıp yemeğini yapiyor üşenmeden. merhametli demek ki. Ama size neden hiç yardım etmiyor acimadan kadın değil misin yapacaksın diyor anlamadım. Size sevgisini sorgulayın bence.

Bir de kediye kıyamayıp yemeğini yapiyor üşenmeden. merhametli demek ki. Ama size neden hiç yardım etmiyor acimadan kadın değil misin yapacaksın diyor anlamadım. Size sevgisini sorgulayın bence.
Hayır merhamet falan değil bu kediyi arkadaşı emanet edip gitti iyi bakıyor mendi kendimizle de ben ilgilenirim

Ben kadınım diye toplamakla görevli oluyorum da sen "adam" olarak dagıtmamakla sorumlu olamıyorsun.. Çünkü sorumluluk bir parça düşunebilme, ayırt edebilme ve biraz da insanlıktan nasip alabilmekle ilgilidir. Yapmıyorum gel yap deyin. Toplamayın. Topladıkca o yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…