- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
kediye tavuk göğsü ve süt pişirecek sevimlilikte bir adama rastlamışsınız bırakın dağınık olsun:)Eşim inanılmaz derecede dağınık. Sabah kediye tavuk göğsü pişirmiş süt pişirmiş sütün ağzı açık mutfak tezgahına bırakmış kuru pasta yemiş kuru pastaları ağzı açık bırakmış kola içmiş kolayı dolaba bile koymamış geri .. Sanki mutfakta 50 çeşit yemek yapılmış gibi dağıtıp gitmiş görünce çıldırdım yere süt dökülmüş kalmış öyle kurumuş bile süt gördüm mesaj attım tezgahı çekip kadın değil misin temizleyeceksin yazıyor ya Allah için ben bu adamı nasıl yontucam hep böyle evden bi hazırlanır çıkar ütülemişim kıyafetleri hepsini dener sağa sola atar gider çok bıktım artık
Kedıye yazık ama .kediye tavuk göğsü ve süt pişirecek sevimlilikte bir adama rastlamışsınız bırakın dağınık olsun:)
Adam beni pek ilgilendirmedi de kedinin sağlıksız beslenmesi beni daha çok ilgilendirdi açıkcası.
Tavuk uzun sürede kedide böbrek hastalığı, bağırsak sorunu, bağırsak kurdu yapar. Ayrıca çok koku yapar ve inanılmaz tüy dökülmesine neden olur. Hayvanın tüyleri bile matlaşır.
Süte ise hiç girmek dahi istemiyorum..
Kim kediye süt verilir diye meşhur yaptıysa tam bir kedi düşmanı.
Kedi süt içemez. İçinde laktoz var. Yani şeker! Şeker gözlerine aşırı sakıncalı. Şeker hastalığına davetiye!
Kaliteli kuru mama, arada verilen tavuk ciğeri ve sebze karışımı veya yoğurt olabilir. Ama arada sırada...
Kedıye yazık ama .
Kuru mama daha mı pahalı Allah aşkına ?
Kadin degilmisin temizle diyen adam yontulmaz. Paketlenir geldigi yere geri gonderilir gonderirkende anasinin avutmadigini ben hic avutamam denir.Eşim inanılmaz derecede dağınık. Sabah kediye tavuk göğsü pişirmiş süt pişirmiş sütün ağzı açık mutfak tezgahına bırakmış kuru pasta yemiş kuru pastaları ağzı açık bırakmış kola içmiş kolayı dolaba bile koymamış geri .. Sanki mutfakta 50 çeşit yemek yapılmış gibi dağıtıp gitmiş görünce çıldırdım yere süt dökülmüş kalmış öyle kurumuş bile süt gördüm mesaj attım tezgahı çekip kadın değil misin temizleyeceksin yazıyor ya Allah için ben bu adamı nasıl yontucam hep böyle evden bi hazırlanır çıkar ütülemişim kıyafetleri hepsini dener sağa sola atar gider çok bıktım artık
Yoo ben asla en ıyısını ben bılırım demedım .kedimize laktozsuz süt içiriyoruz
hiç tartışmıyorum. parasını düşünmediklerine eminim kim kedi için o kadar uğraşır süt pişir tavuk pişir vs. kedilerin nasıl besleneceğine de bırakın kediler&sahipleri karar versin. "en iyi ben biliyorum" yapmayın. herkesin elinde net var artık.
Kadin degilmisin temizle diyen adam yontulmaz. Paketlenir geldigi yere geri gonderilir gonderirkende anasinin avutmadigini ben hic avutamam denir.
Cok sinir oldum kocana :/
kedimize laktozsuz süt içiriyoruz
Farketmez! Zararlı.
Eşim inanılmaz derecede dağınık. Sabah kediye tavuk göğsü pişirmiş süt pişirmiş sütün ağzı açık mutfak tezgahına bırakmış kuru pasta yemiş kuru pastaları ağzı açık bırakmış kola içmiş kolayı dolaba bile koymamış geri .. Sanki mutfakta 50 çeşit yemek yapılmış gibi dağıtıp gitmiş görünce çıldırdım yere süt dökülmüş kalmış öyle kurumuş bile süt gördüm mesaj attım tezgahı çekip kadın değil misin temizleyeceksin yazıyor ya Allah için ben bu adamı nasıl yontucam hep böyle evden bi hazırlanır çıkar ütülemişim kıyafetleri hepsini dener sağa sola atar gider çok bıktım artık
Hee tmm belirtmediğin için direk öyle düşündük :))Sütü kediye değil kendine pişirmiş tavuk göğsünü de kedi kuru mama yemiyor daha yavru o yüzden kuru mamaya karıştırıp veriyoruz. Veterinerimizde onayladı
Hayır merhamet falan değil bu kediyi arkadaşı emanet edip gitti iyi bakıyor mendi kendimizle de ben ilgilenirimBir de kediye kıyamayıp yemeğini yapiyor üşenmeden. merhametli demek ki. Ama size neden hiç yardım etmiyor acimadan kadın değil misin yapacaksın diyor anlamadım. Size sevgisini sorgulayın bence.
Sütü kediye değil kendine pişirmiş tavuk göğsünü de kedi kuru mama yemiyor daha yavru o yüzden kuru mamaya karıştırıp veriyoruz. Veterinerimizde onayladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?